BG-Mamma

Родителски групи => Родители, отглеждащи сами децата си => Темата е започната от: Мария7 в нд, 11 сеп 2005, 20:04Титла: Отчаен вик за помощ !!!
Публикувано от: Мария7 в нд, 11 сеп 2005, 20:04
       Разведена съм и имам син на 15 год. От 09.2003 г. живея в Германия . Тук дойдох с трудов договор . Имах хубаво жилище , работа и познати . Бях щастлива . Омъжих се повторно за мъж » 13 год. по -   възрастен от мен . Прекъснах трудовият си договор и се приместих да живея при него . Така останах без работа и далеч от познатите . Финансово не го обременявам , защото плащам за всичко - обзавеждане , храна , ½ наем и др . Но , той непрекъснато иска все повече пари от мен . Проблемът ми е и в това , че мъжът ми е много деспотичен , ревнив , много агресивен и трудно се контролира . Психически и физически ме наранява . Правя компромиси с всичко , за да намаля скандалите , но това не помага .
       Не желая , да живея с този мъж и детето ми да живее в тази среда . Но...за тази 1 год. през която сме женени , вече 5-6 пъти ме заплашва ,  че ще отнеме животът ми . Последният път , едвам сдържайки се и отново разярен ми каза , че трябжа да се радвам , че все още съм жива и " някой " не ме е убил . Живея в страх . чувствам как бавно губя личността си . Психиката ми е потъпкана . Нямам самочувствие и изпитвам огромна мъка . Много , много ми е трудно . Отчаяна съм .
       Моля , информирайте ме , към кого да се обърна за помощ тук в Германия и как да постъпя ! Моля , отчаяно за помощ !!!


Титла: Re: Отчаен вик за помощ !!!
Публикувано от: Etina в нд, 11 сеп 2005, 20:55
Мария, пусни поста си при чужбинските мами, много от тях са в Германия! Не можеш ли да потърсиш помощ в посолството? Защо изобщо стоиш при този човек ? Вземи детето си и се махни! Никой не може да те държи насила някъде - бягай от този мъж! Има полиция и много оржанизации, които помагат на жени - пострадали от домашно насилие! Подай оплакване в полицията, намери си квартира, но вземи детето и се махни от там! Помисли как се отрзява всичко това не само на теб, но и на най-ценното : синът ти!


Титла: Re: Отчаен вик за помощ !!!
Публикувано от: Мария7 в нд, 11 сеп 2005, 21:23
Благодаря за отговора , но не зная как да се свържа с тях, сайт, Е майл ... Ако някой знае някакви координати, моля да ми ги изпрати. ще съм му много благодарна! За да напусна мъжа си, преди това трябва добре да  зная, какво ни очаква със синът ми.


Титла: Re: Отчаен вик за помощ !!!
Публикувано от: Etina в нд, 11 сеп 2005, 21:28
Тук има форум на майките, които живеят в чужбина, там ще намериш подкрепа и помощ, а що се отнася до това - какво те очаква, ами по-добър живот от този! Със сигурност! Успех и не се оставяй да те тъпчат!


Титла: Re: Отчаен вик за помощ !!!
Публикувано от: Мария7 в нд, 11 сеп 2005, 21:36
Много благодаря zа подкрепата . В момента имам нужда от нея ,не 4е не я полу4авам от добри4кия ми син . но ... :pray:


Титла: Re: Отчаен вик за помощ !!!
Публикувано от: debelanata в нд, 11 сеп 2005, 22:01
Мария7, регистрирай се моля те за да мога да ти пращам лични съобщения
Аз съм от немските мами и доколкото мога ще ти помогна
Чак сега ти виждам темата защото бях навън
В самия Форум тук има секция Родители в чужбина, ако трябва и модераторите да преместят темата там ще е най добре!


Титла: Re: Отчаен вик за помощ !!!
Публикувано от: Мария7 в нд, 11 сеп 2005, 22:31
Ве4е ни има и в Родители в 4ужбина . Благодаря zа помо6та


Титла: Re: Отчаен вик за помощ !!!
Публикувано от: БУБА в ср, 14 сеп 2005, 15:48
Не само българските мъже били кретени...(не всички де,нали ме разбирате,не исма да обобщавам)Имало такива и чужбински....Ужас..
И какво вместо ти да искаш пари от него-хем по-зрял,тамошен човек,той иска от теб.Не стига,че психически те тормози,а и финансово очаква да те смаже.Ай стига ве!

Надявам се скоро да намериш правилния път към едно по-добро бъдеще!Пожелавам ти го истински!Не трябва така да се оставяме да ни тъпчат,все едно сме втора ръка хора!Мамка му и немец....


Титла: Re: Отчаен вик за помощ !!!
Публикувано от: debelanata в ср, 14 сеп 2005, 15:57
Сори, че те поправям, ама той е българин с немски паспорт!
Справка темата и в Родители в чужбина


1