BG-Mamma

Деца => Кърмене => Темата е започната от: Anita_79 в пт, 30 сеп 2005, 12:11Титла: Алергия
Публикувано от: Anita_79 в пт, 30 сеп 2005, 12:11
Здравейте! Крачето и ръчичката на Митко са целите в пъпчици. Заведох го при педито и ми каза, че много приличали на такива от хранителна алергия  :shock:. Аз много внимателно му въвеждам нови храни и освен това досега не съм давала нищо от отявлените алергени - ягода, праскова, портокал и т.н. /единствено банан съм дала 2 пъти като подходящ за първа храна, но последните пъпки се появиха доста дни след даването/. Та въпросът ми е дали не може да е свръхреакция от ухапване или по-точно има ли начин да различа хранителната алергия и друга? Сега да не му ли давам твърда храна до изчезване на пъпките и как да проследя от какво е - наново ли да въвеждам лъжичка по лъжичка. Изобщо мамите, запознати с алергиите нека ме светнат по въпроса! Моля!


Титла: Re: Алергия
Публикувано от: Jade в пт, 30 сеп 2005, 16:58
Поискай от педито едно направление за дерматолог. Той ще може по-точно да определи вида и произхода на пъпчиците. Аз лично не бих приела гадаене от сорта на "прилича на хранителна алергия" :roll:

Междувремнно може да намалиш и дори да спреш твърдата харна, ако наистина се притесняваш, че може да е от нея. Все пак сте в началото на захранването и кърмата ти сигурно е предостатъчна да задоволи бебешките нужди.

Дръж ни в течение, а ние ще стискаме палци да минава бързо. :pray:


1