BG-Mamma

Важно! => Правила, условия и указания => Темата е започната от: Mamma в пн, 02 авг 2004, 03:15Титла: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Mamma в пн, 02 авг 2004, 03:15
Изображенията трябва да са съобразени с максимално допустимия размер.
Публикуването на порнографски снимки и текстове в постинг, подпис, като аватар и др. е забранено.
Добавяне на картинка в профила (аватар)

Когато поставите картинка към профила си (аватар), тя се появява при постингите, в лявото поле, под прякора.

За профила може да изберете картинка от галерията на сайта или да сложите външна картинка (от друг сайт, но все пак съобразена с размерите на полето, така че да не се нарушава структурата на форумите).

Максимално допустим размер на картинки към профилите:
ширина - до 160 пиксела
височина - до 200 пиксела
Аватари, надвишаващи тези размери, автоматично се отхвърлят и системата ще Ви подкани да изберете картинка от галерията на форума.

За да прикачите картинка към профила от галериите към сайта, е нужно да кликнете върху името си горе вдясно и да изберете Профил (http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile). От страницата, която се зареди изберете Профил (http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;sa=forumProfile) от лявата колона.

Изберете галерия от секцията Аватар и прегледайте картинките като кликвате върху имената им. Когато изберете картинка, натиснете бутона Промени профила


За да прикачите друга картинка към профила си, е нужно изображението (картинка, снимка) да е качено някъде в интернет.
Вземете адреса на избраната картинка (десен бутон върху нея -> Properties и копирате адреса с Copy) - трябва да е нещо от рода на http://www.domain.com/kartinka.gif (или .jpg, или .png накрая).

За да прикачите картинката като аватар, маркирайте кръгчето (radio button) пред Адрес на външно изображение за аватар и поставете (десен бутон - Paste) адреса на избраната картинка в полето отдясно.
Натиснете бутона Промени профила, за да запаметите променитеДобавяне на картинка в подписа

Когато сложите изображение в подписа си - то се появява под текста на всяко мнение.

Максимално допустим размер на подписите:
ширина - до 600 пиксела
височина - до 200 пиксела

В тези размери трябва да се събира цялото съдържание на подписа.
Може да се поставят едно изображение с размери 600х200 пиксела, или 2 или повече по-малки изображения, както и комбинация от изображение/изображения и текст, НО общият размер на текст и/или изображения в подписа не трябва да надвишават максимално допустимите граници.


За да я поставите картинката в подписа, влезнете в Профил, в полето Подпис поставете адреса на избраната картинка между
Код:
[img][/img]

Т.е. трябва да е нещо подобно на:
Код:
[img]http://www.domain.com/kartinka.gif[/img]

Натиснете бутона Промени профила за да потвърдите промяната на профила.Как да поставите картинка в мнение?

Максимално допустим размер на изображение, публикувано в мнение:
ширина - до 600 пиксела
височина - до 600 пиксела

За да се появи картинка към дадено мнение или към подписа е необходимо тя да бъде указана с правилен код и адрес.
Основният език (код), който се използва в интернет е html.
Във форумите този код е забранен и тук се използва т.нар. BBCode.
Повече за него и как да го използвате може да прочетете ТУК >> (http://www.bg-mamma.com/faq.php?mode=bbcode)

Кодът се означава с отварящ и затварящ таг.
Пример за отварящи тагове са
Код:
[b] или [url]
например.
Затварящите тагове им съответно са
Код:
 [/b] и [/url]

Когато искате да публикувате картинка във Ваше мнение или в подписа, необходимо е адресът на картинката да е поставен между отварящ и затварящ таг за изображение, т.е. между
Код:
[img] и [/img]
Картинката, която искате да покажете, трябва да се намира в Интернет (не може просто да я имате на компютъра си, трябва да я качите на някой уеб сървър).
За да покажете изображение в съобщението си, трябва да затворите URL-то към картинката с тага
Код:
[img][/img]
.
Пример:

Код:
[img]http://www.bg-mamma.com/logo-bg-mamma.jpg[/img]

Ако желаете картинката да е и линк - т.е. като се кликне върху нея да отваря дадена страница - можете да затворите тага за картинка с таг за връзка:
Код:
[url][/url]
.
Пример:
Код:
[url=http://www.bg-mamma.com/][img]http://www.bg-mamma.com/logo-bg-mamma.jpg[/img][/url]


Адресът на картинката трябва да е пълен, реален адрес - трябва да започва с http://и да завършва с .gif , .jpg или .png

Ако картинката е указана правилно, но не се зарежда - това може да се дължи на проблеми с връзката, на проблеми със сървъра, на който е картинката, на забрана от страна на другия сървър да се ползват картинките на чужди сайтове и т.н.

Други причини да не се появява картинка - неправилно написан адрес, адрес на снимка от сървъри, които не се виждат от чужбина (тези изображения се виждат от потребителите, които са в България, но не се виждат от посетителите, които са в чужбина) и др.Как да поставите картинка при възможните отговори на анкета?

Максимално допустим размер на изображение, поставено в отговор на анкета:
ширина - до 100 пиксела
височина - до 100 пиксела

За да се появи картинка при въпрос от добавена анкета към дадена тема е необходимо тя да бъде указана с правилен код и адрес в полето за отговор при съставянето на анкетата.
Правилата за изписване на кода са същите, както при поставяне на картинка в мнение.За да качите снимките си в Интернет, може да ползвате някой от многобройните сайтове, предлагащи тази услуга:

http://prikachi.com/
http://www.snimka.bg
http://www.photobucket.com
https://www.flickr.com/
http://picasa.google.com/
и др.Как да вземете адреса на конкретна снимка?

След като сте качили снимките си някъде в Интернет, отворете конкретната снимка, чийто адрес искате да копирате и публикувате в обявата си.
Кликнете върху снимката с десния бутон на мишката.

- Ако ползвате Internet Explorer, след кликването върху снимката с десния бутон на мишката, от падащото меню изберете Properties. Ще се отвори прозорче, в което има поле Address (URL).
Маркирайте с мишката целия адрес, от http:// до .jpg (може да завършва на .gif или .png или да има допълнителни символи след това, но е важно да копирате целия адрес, като той задължително започва с http://) или отново цъкнете с десния бутон и изберете Select All. След това кликнете отново с десния бутон на мишката върху маркирания адрес и изберете Copy.

- Ако ползвате Mozilla, след кликването върху снимката с десния бутон на мишката, от падащото меню изберете Copy Image Location.

- Ако ползвате Chrome, след кликването върху снимката с десния бутон на мишката, от падащото меню изберете Copy Image URL.

- Ако ползвате Opera, след кликването върху снимката с десния бутон на мишката, от падащото меню изберете Copy Image Address.

След това поставете курсура на мишката там, където искате да публикувате линка към снимката, кликнете с десния бутон на мишката и изберете Paste.

Вместо опциите Copy и Paste от контекстното меню, след натискане на десния бутон на мишката, може да използвате клавишните комбинации CTRL+C за Copy и CTRL+V за Paste.Как да добавите заглавна снимка в собствена тема

При публикуване на нова тема имате възможност да добавите снимка или видео, които да се визуализират над заглавието на темата.
За да добавите картинка, кликнете върху полето Качи снимка в темата, изберете снимката от Вашия компютър и натиснете бутона Open.
След като снимката се качи на нашия сървър, ще се визуализира в полето, като имате възможност да я влачите и намествате изображението, да увеличавате и намалявате мащаба му с бутончетата + и - в долния му десен ъгъл. Размерът на заглавните изображения над заглавието на темата е 900 пиксела ширина, 300 пиксела височина.


Титла: Re: Как да добавите картинка към профила, в подписа или в мнение
Публикувано от: Mamma в пн, 17 мар 2008, 02:22
За намаляване на размера на дадено изображение може да използвате произволна програма за обработка на графични изображения или да използвате някой от сайтовете, предоставящи възможност да оразмерите картинката/снимката си.

http://www.resize2mail.com/advanced.php
Тук е необходимо чрез бутона Browse да укажете изображението (което се намира на Вашия компютър), което искате да намалите, орежете или завъртите.

След това е необходимо да въведете стойност в пиксели за ширина ИЛИ за височина на изображението.
Внимание!!! За да бъде пропорционално намалено изображението, въвеждайте само една от стойностите - или ширина, или височина.

Ако е нужно изображението да се завърти, маркирайте check-box-a I also want to rotate the image и изберете опция как искате да бъде завъртяно - на ляво, на дясно или на 180 градуса.

Когато сте готови, натиснете бутона Okay. Щесе зареди нова страница, в дъното (най-долу) на която ще видите Вашето намалено/завъртяно изображение. Кликнете с десния бутон върху него (но не върху сивата част) и изберете Save Picture As... (запис на изображението като...), за да съхраните намаленото изображение на Вашия компютър.

За да използвате картинката (снимката) във форумите или в друг сайт е необходимо да я качите в някой онлайн албум и да вземете нейния адрес (в по-горния постинг има няколко примени адреси на сайтове, предлагащи такава услуга, както и указания как да вземете адреса на картинката).http://www.shrinkpictures.com/
В този сайт стъпките за намаляване на изображение са почти същите.
Чрез Browse указвате файла с изображението, което искате да намалите.
След това указвате в какъв размер да бъде намаленото изображение.
Може да укажете ефект, който да бъде приложен върху снимката.
Указвате качеството, с което да бъде компресирано изображението.
Натискате бутона Resize.

След като страницата се презареди, може да съхраните намаленото изображение или директно да го "качите" в интернет, като натиснете линка Host this image.
Ако изберете този вариант, ще се отвори нова страница, на която е показано самото изображение, както и точния му адрес, който може да ползвате, за да го публикувате във форумите.


http://picresize.com/legacy/
Стъпките са аналогични:
- чрез Browse указвате снимката и натискате бутона Continue
- задавате максимална ширина (в пиксели)
- ако искате - задавате ефект
- избирате формат за съхранение - jpg, gif, png (не избирайте gif ако изображението е пълноцветно или снимка, тъй като този формат поддъжа само до 256 цвята)
- натискате бутона Resize Pic

След като страницата се презареди, може да изберете един от двата линка
View Resized Image - за да видите изображението
Click Here to Download/Save As - за да го съхраните на Вашия компютър


Ето още няколко адреса на сайтове за намаляване на изображения.
http://www.webresizer.com/resizer/
http://www.photosize.com/ (в дъното на страницата са полетата за указване на размер)
http://www.resizr.com
http://www.resizepictures.com
http://mypictr.com
http://snipshot.com/
http://www.resizeyourimage.com/
http://resizr.lord-lance.com


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение. Намаляване на картинка
Публикувано от: Mamma в чт, 28 окт 2010, 02:57
Вече подписите са стриктно ограничени да показват съдържание до 600 пиксела ширина и до 200 височина.
Всичко, което излиза над тези граници, няма да се визуализира (вече не се появяват плъзгачи/scrollbars в подписите).

За да намалите визуално дадено изображение може да ползвате и следния код:

1. За указване на ширина
Код:
[img width=XXX]адреса на изображението[/img]
 където ХХХ е число, което не бива да е по-голямо от оригиналната ширина на изображението и не бива да е по-голямо от 600

Пример:
(http://www.bg-mamma.com/img/logo.png)
Адресът на изображението е http://www.bg-mamma.com/img/logo.png
Ширината на изображението е 251 пиксела.

Ако искаме да го визуализираме в подпис или публикация, но в намален размер (напр. 150 пиксела ширина), трябва да изпишем следния код:

Код:
[img width=150]http://www.bg-mamma.com/img/logo.png[/img]

Този код ще визуализира изображението така
(http://www.bg-mamma.com/img/logo.png)

Указването на ширина се използва предимно при намаляване на изображения с по-голяма ширина, отколкото височина.
2. За указване на височина
Код:
[img height=XXX]адреса на изображението[/img]
 където ХХХ е число, което не бива да е по-голямо от оригиналната височина на изображението,  не бива да е по-голямо от 600 за изображения в публикации и не бива да е по-голямо от 200 за изображение (ако е единствено и без допълнителен текст) за подпис.


Пример:
(http://www.bg-mamma.com/images/tikvi.jpg)
Изображението е с адрес http://www.bg-mamma.com/images/tikvi.jpg и оригинална височина 512 пиксела.

Ако желаем да го публикуваме в постинг или подпис, но в намален размер (напр. височина 200 пиксела), трябва да изпишем следния код:

Код:
[img height=200]http://www.bg-mamma.com/images/tikvi.jpg[/img]

Този код ще визуализира изображението така

(http://www.bg-mamma.com/images/tikvi.jpg)

Указването на височина се използва предимно при намаляване на изображения с по-голяма височина, отколкото ширина.Указването само на височина или само на ширина на изображението, намалява изображението пропорционално.
Трябва да се избягва едновременното указване на ширина и височина, тъй като може да доведе до диспропорционална визуализация на изображението.

Пример:

Код:
[img width=350 height=150]http://www.bg-mamma.com/images/tikvi.jpg[/img]

Горният код е с променени пропорции между ширина и височина и ще доведе до следната изкривена визуализация

(http://www.bg-mamma.com/images/tikvi.jpg)


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Jay , Mocking Jay в пт, 03 юли 2015, 15:32
Здравейте , искам да си сложа профилна снимка , но имам проблем . Направих необходимите корекции за размерите , но постоянно ми излиза , че снимката е много голяма . Искам да сложа тази снимка http://prikachi.com/images/953/8209953E.jpg
Може ли малко помощ  :pray:


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Mamma в пт, 03 юли 2015, 15:50
Добавих я като Ваш аватар без никакъв проблем. Няма проблеми с размера, нито с формата на адреса.
В подписа си бяхте сложили същото изображение, но от друг сайт - премахнах го, както и премахнах адресите на картинки от полетата за личен текст и заглавие на уеб страница - тяхното предназначение е съвсем различно.


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Jay , Mocking Jay в пт, 03 юли 2015, 16:02
  :bouquet: грешката е била в задкомпютърното устройство , най - вероятно  :lol: благодаря !


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: BGM486191FM в вт, 07 юли 2015, 17:46
Здравейте,
Искам да ползвам снимката от долния линк като аватар, в самия линк е посочено, че е точно 160/200 размер, но ми дава грешка, че е повече от допустимия размер. Моля за съдействие и благодаря предварително.  :bouquet:
http://kodex.me/storage/2014/11/13/thumbs/5464662b-7264-4781-9a1c-3f5a5bfa64d2-alyssamilleri7-160x200.jpg


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: gprusiyski в ср, 08 юли 2015, 12:29
Искам да тествам да видя дали правилно съм си конфигурирал подписа. ...


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: gprusiyski в ср, 08 юли 2015, 12:41
Използвам вашето лого, за да тествам подписа си, но не ми се появява отново ... В полето подпис съм въвел следното - [ img ]http://www.bg-mamma.com/logo-bg-mamma.jpg[ /img ] . (без празните места в таг-вете)
Трябва ли да се изчака определено време за да се активира или има друг проблем ? 


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: AnMary в чт, 09 юли 2015, 01:18
Здравейте,
Искам да ползвам снимката от долния линк като аватар, в самия линк е посочено, че е точно 160/200 размер, но ми дава грешка, че е повече от допустимия размер. Моля за съдействие и благодаря предварително.  :bouquet:
http://kodex.me/storage/2014/11/13/thumbs/5464662b-7264-4781-9a1c-3f5a5bfa64d2-alyssamilleri7-160x200.jpg
Размера е 160px × 216px

gprusiyski, за тестове можете да използвате темата ТЕСТВАЙТЕ САМО ТУК - картинки, ленти, цитати, линкове и др.! (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=76041.0)


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Deziderata в пн, 31 авг 2015, 18:31
Здравейте,
Имам затруднения със смяната на аватара. Намалих го до необходимите размери, но отново е отхвърлян поради размер по-голям от допустимото.
Снимката е тук:
http://media.snimka.bg/s1/4856/035956402.jpg?r=0

Благодаря предварително.


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: AnMary в пн, 31 авг 2015, 19:14
Здравейте,
Имам затруднения със смяната на аватара. Намалих го до необходимите размери, но отново е отхвърлян поради размер по-голям от допустимото.
Снимката е тук:
http://media.snimka.bg/s1/4856/035956402.jpg?r=0

Благодаря предварително.
Много по-голям е от разрешените размери.
Използвайте този https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

(https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png)


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Deziderata в пн, 31 авг 2015, 19:26
Благодаря много!   :bouquet:


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение
Публикувано от: Соник в чт, 22 окт 2015, 15:16
Здравейте, искам да си сменя аватара, но ми дава, че картинката е по-голяма от допустимото. Направих я с размери 140/187 и пак  не я приема. Може ли помощ, картинката е тук - http://prikachi.com/images.php?images/714/8419714d.jpg


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение
Публикувано от: AnMary в чт, 22 окт 2015, 16:23
Здравейте, искам да си сменя аватара, но ми дава, че картинката е по-голяма от допустимото. Направих я с размери 140/187 и пак  не я приема. Може ли помощ, картинката е тук - http://prikachi.com/images.php?images/714/8419714d.jpg
Редактирах ви профила. Адреса на снимката е този http://prikachi.com/images/714/8419714d.jpg


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение
Публикувано от: Соник в чт, 22 окт 2015, 17:42
Благодаря!


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: daniela19 в нд, 25 окт 2015, 20:23
Здравейте :)
Искам да ползвам картинката от линка за аватар, но ми дава, че размера е недопустим. Ще се радвам, ако ми помогнете :)

http://www.img-share.eu/f/images/114/mankyLSB8flz.jpg


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: AnMary в нд, 25 окт 2015, 21:19
Здравейте :)
Искам да ползвам картинката от линка за аватар, но ми дава, че размера е недопустим. Ще се радвам, ако ми помогнете :)

http://www.img-share.eu/f/images/114/mankyLSB8flz.jpg
Да, с по-големи размери е. Намалявате я до 160х200. В 1вия пост е обяснено какви сайтове можете да използвате за намаляване на изображение. След това качвате въпросното оразмерено изображение в сайт за изображения, пример http://prikachi.com/


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: daniela19 в нд, 25 окт 2015, 21:50
Намалих картинката до този размер и не става :(
http://prikachi.com/images.php?images/305/8427305b.jpg


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: AnMary в нд, 25 окт 2015, 22:40
Намалих картинката до този размер и не става :(
http://prikachi.com/images.php?images/305/8427305b.jpg
http://prikachi.com/images/386/8427386R.jpg

Сложих ви я за аватар.


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: daniela19 в пн, 26 окт 2015, 11:35
Намалих картинката до този размер и не става :(
http://prikachi.com/images.php?images/305/8427305b.jpg
http://prikachi.com/images/386/8427386R.jpg

Сложих ви я за аватар.
Много благодаря :) :bouquet:


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: *Мери* в нд, 22 ное 2015, 19:55
Здравейте , и аз имам този проблем . Променям размера на избраната картинка и пак не става / изписва , че изображението е твърде голямо/ . Ето снимката http://prikachi.com/images.php?images/89/8477089a.jpg Бихте ли ми помогнали ? Благодаря предварително .


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: AnMary в нд, 22 ное 2015, 22:31
Здравейте , и аз имам този проблем . Променям размера на избраната картинка и пак не става / изписва , че изображението е твърде голямо/ . Ето снимката http://prikachi.com/images.php?images/89/8477089a.jpg Бихте ли ми помогнали ? Благодаря предварително .
Използвайте този адрес - http://prikachi.com/images/89/8477089a.jpg


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: *Мери* в пн, 23 ное 2015, 07:40
Здравейте , и аз имам този проблем . Променям размера на избраната картинка и пак не става / изписва , че изображението е твърде голямо/ . Ето снимката http://prikachi.com/images.php?images/89/8477089a.jpg Бихте ли ми помогнали ? Благодаря предварително .
Използвайте този адрес - http://prikachi.com/images/89/8477089a.jpg
Благодаря  :party006:


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Памполина в чт, 03 дек 2015, 12:52
Привет, имам проблем с тази картинка, намалих размера и пак не успявам да сложа за аватар.
Бихте ли ми помогнали?
http://prikachi.com/images.php?images/833/8494833m.jpg


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: AnMary в чт, 03 дек 2015, 12:59
Привет, имам проблем с тази картинка, намалих размера и пак не успявам да сложа за аватар.
Бихте ли ми помогнали?
http://prikachi.com/images.php?images/833/8494833m.jpg
Адреса е този http://prikachi.com/images/833/8494833m.jpg
Смених ви аватара.


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Памполина в чт, 03 дек 2015, 13:02
Сърдечни благодарности!


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: kikair в вт, 08 дек 2015, 14:09
Някъде в сайта имаше указания как се добавя видео .
Преди съм добавяла но сега с този нов бутон не ми се получава.
Маля дайте линк с указанията или ми помогнете тук. :pray:


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Mamma в вт, 08 дек 2015, 14:55
Може да добавяте видео към тема или към публикация.
Може да бъде добавяно видео от youtube или от vbox7.

I. Добавяне на заглавно видео към тема, която създавате:
1. Кликнете бутона НОВА ТЕМА (ако групата има повече от един филтър - изберете филтър, в който да бъде публикувана темата)
2. Маркирайте чекбокса Видео
3. В полето Адрес на видеото: поставете url адреса на клипа
Изписването на адреса трябва да е от вида
http://www.youtube.com/watch?v=kuRn2S7iPNU
http://vbox7.com/play:1037d484
4. Попълнете останалите данни за темата - заглавие, текст
5. Натиснете бутона Публикувай

II. Добавяне на заглавно видео към съществуваща вече тема
Вие трябва да сте автор на темата.
1. Отворете темата
2. Кликнете върху бутона ОЩЕ (вдясно, до бутоните Отговор и Включете/Изключете известията)
3. Изберете "Добави видео"
4. Поставете адреса на видеото в полето Адрес на видеото
5. Натиснете бутона Запази

III. Добавяне на видео към публикация
1. Натиснете Отговор в дадената тема, в която искате да публикувате
2. Кликнете върху иконата за видео (http://static.bg-mamma.com/img/3/bbc/video.gif)
и между video] и [/video поставете адреса на видео клипа, който искате да публикувате. Адресът трябва да е от вида на посочените по-горе

Пример:
Код:
[video]http://vbox7.com/play:1a0fd71f[/video]

В една публикация само първият видео клип ще бъде визуализиран. Ако публикувате два или повече, вторият и следващите ще бъдат показани като линкове.


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Мелина__ в пн, 25 яну 2016, 11:37
Здравейте,не мога да кача снимка в някоя тема,в която отговарям.Следвам инструкциите,намалих размера,слагам между символите,но пак не излиза.Бихте ли ми съдействали ?


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Mamma в пн, 25 яну 2016, 11:41
Моля, укажете адреса на картинката, която се опитвате да поставите в мнение.
Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Мелина__ в пн, 25 яну 2016, 11:43
http://prikachi.com/images.php?images/141/8595141k.jpg


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Mamma в пн, 25 яну 2016, 11:46
Поставяте адрес на страница, а не адрес на изображението.

Това http://prikachi.com/images.php?images/796/8593796I.jpg и това http://prikachi.com/images.php?images/141/8595141k.jpg са адреси на php страници, съдържащи картинка. Както може да видите, ако кликнете - на страницата има много други елементи освен картинката - текст, реклами и т.н.

Адресът на самото изображение е http://prikachi.com/images/141/8595141k.jpg


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Мелина__ в пн, 25 яну 2016, 11:53
Благодаря! :bouquet:


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Poly@ в сб, 30 яну 2016, 13:39
Здравейте!
При размер на картинката 100 на 62 ми изписва прекалено голям размер за аватар.
Аз ли нещо бъркам?
http://prikachi.com/images.php?images/987/8604987Z.jpg


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Mamma в сб, 30 яну 2016, 14:01
Адресът, който указвате не е на изображение, а на php страница - отворете линка и ще забележите, че освен картинката има текстове, банери, други елементи.

Адресът на самата картинка е това http://prikachi.com/images/987/8604987Z.jpg


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Wind_ в сб, 20 фев 2016, 21:31
Здравейте, може ли съдействие?
Опитвам да добавя снимка,правя я 50/50 ,но отново не я приема заради размер.
През прикачи я пействам. Смалявам я през фотор или picture manager на майкрософт.


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Wind_ в пт, 04 мар 2016, 23:09
Здравейте , това е снимката . Смалена , копирала съм линк от прикачи , който би трябвало да е валиден
http://prikachi.com/images.php?images/863/8671863P.jpg
Моля да ми кажете къде бъркам . Изписва ми , че размерът е по голям от допустимото , а не би трябвало да е.
Благодаря


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Mamma в пт, 04 мар 2016, 23:42
Това, което сте указали, не е адрес на снимка, а на страница, която съдържа снимка.
Кликнете върху линка, който сте публикували, и ще се уверите, че не отваря картинката, а страница, която съдържа освен картинката и текстове, банери и т.н.

Адресът на изображението е http://prikachi.com/images/863/8671863P.jpg


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Wind_ в сб, 05 мар 2016, 00:35
Благодаря най-искрено!!!!!!!


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: zazu1 в нд, 06 мар 2016, 11:54
Здравейте.
Може би писах в грешната тема - за тестване на картинки.
От известно време не мога да си сменя аватарната снимка. Колкто и да намалявам изображението, непрекъснато ми изписва, че е с по-големи от допустимите размери.
Може ли да помоля за съдействие. Благодаря  :bouquet:.
http://prikachi.com/images.php?images/605/8674605I.jpg (http://prikachi.com/images.php?images/605/8674605I.jpg)


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: mari_nk в ср, 23 мар 2016, 15:09
Здравейте.
От известно време не мога да си сменя аватарната снимка. Колкто и да намалявам изображението, непрекъснато ми изписва, че е с по-големи от допустимите размери.
Може ли да помоля за съдействие. Благодаря  :bouquet:.

Здравейте.
И аз имам същия проблем. Моля за съдействие!

Предварително благодаря!  :bouquet:


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: mari_nk в ср, 23 мар 2016, 15:15
Открих грешката си и се справих. Съжалявам, че не прочетох по предни постове. :oops:
 :hug:


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Silky_soft в вт, 03 май 2016, 15:09
Здравейте!
Опитвам се да кача аватар, но след всеки опит, колкото и да намалявам размера, ми изписва съобщение, че е много голям. Виждам, че този проблем се повтаря доста често.
Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: AnMary в вт, 03 май 2016, 16:11
Здравейте!
Опитвам се да кача аватар, но след всеки опит, колкото и да намалявам размера, ми изписва съобщение, че е много голям. Виждам, че този проблем се повтаря доста често.
Дайте точен линк на изображението.


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Silky_soft в вт, 03 май 2016, 16:16
Здравейте!
Опитвам се да кача аватар, но след всеки опит, колкото и да намалявам размера, ми изписва съобщение, че е много голям. Виждам, че този проблем се повтаря доста често.
Дайте точен линк на изображението.

http://media.snimka.bg/s1/5320/036883760.jpg?r=0


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: AnMary в вт, 03 май 2016, 16:44
http://media.snimka.bg/s1/5320/036883760.jpg?r=0
480x480 беше размера.
Ако ви харесва можете да използвате това изображение https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/tb8l/33034220_8bdbc518

(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/tb8l/33034220_8bdbc518)


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Silky_soft в вт, 03 май 2016, 19:23
http://media.snimka.bg/s1/5320/036883760.jpg?r=0
480x480 беше размера.
Ако ви харесва можете да използвате това изображение https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/3fOl/33035257_7ad4f275

(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/3fOl/33035257_7ad4f275)

Да, това изображение е оригиналното, но и след намаляването пак не го приемаше системата. :) Оразмерявах в този сайт.
Какъв е проблемът?

Благодаря за помощта :)


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: AnMary в вт, 03 май 2016, 23:22
Да, това изображение е оригиналното, но и след намаляването пак не го приемаше системата. :) Оразмерявах в този сайт.
Какъв е проблемът?

Благодаря за помощта :)

Размерът на изображението, което дадохте беше 480х480. Максималните размери на аватарите във форума е 160х200.


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Silky_soft в ср, 04 май 2016, 08:42
Да, това изображение е оригиналното, но и след намаляването пак не го приемаше системата. :) Оразмерявах в този сайт.
Какъв е проблемът?

Благодаря за помощта :)

Размерът на изображението, което дадохте беше 480х480. Максималните размери на аватарите във форума е 160х200.

Да, това казах и аз, че това е оригиналното изображение, което качвах в сайта, който дадох и там намалях размера и въпреки това системата не го приемаше. Не знам къде е грешката, но да се надяваме, че ако сменям пак аватара, няма да има проблем отново. :)


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: AnMary в ср, 04 май 2016, 16:54
Не знам дали snimka предлагат намаляване на размера на изображение. Почти не използвам сайта.
Вижте тази тема Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825)
Конкретно в този пост http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.msg6852257#msg6852257 има линкове за сайтове, които предлагат оразмеряване на изображение.

Не знам къде е грешката, но да се надяваме, че ако сменям пак аватара, няма да има проблем отново. :)
Винаги ще се намери кой да помогне :)


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Елфичка в пн, 16 май 2016, 17:06
AnMary, може ли и аз да помоля за помощ. Какво ли не правих за да смаля до размерите, да кача снимката където трябва, и пак не става да се смени. ето това е снимката. може ли да те помоля да ми помогнеш?

(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/Ff7o/33113162_e3006966)


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: AnMary в пн, 16 май 2016, 19:12
Така?

https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/tb8l/33113883_9659b3b4

(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/tb8l/33113883_9659b3b4)


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Елфичка в пн, 16 май 2016, 22:09
много благодаря

(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/Ff7o/33115273_6c308a11)


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: *Мери* в чт, 19 май 2016, 07:53
Здравейте , аватарът ми изчезна и не мога да влезна в Прикачи , за да го сваля на ново . От къде другаде мога да го прикача ?


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Елфичка в чт, 19 май 2016, 08:09
и моят изчезна. аз пробвах със snimka.bg, но там като си прикачиш файла и ти прави снимката по-голяма автоматично и форума не я приема.


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Silky_soft в чт, 19 май 2016, 12:30
Здравейте , аватарът ми изчезна и не мога да влезна в Прикачи , за да го сваля на ново . От къде другаде мога да го прикача ?

Провери дали компютърът, от който влизаш е с разрешение да отваря всички сайтове. При мен има рестрикции на работа и оттук не си виждам аватара, нито отварям платформи като Прикачи.  :peace:


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: *Мери* в чт, 19 май 2016, 12:56
Здравейте , аватарът ми изчезна и не мога да влезна в Прикачи , за да го сваля на ново . От къде другаде мога да го прикача ?

Провери дали компютърът, от който влизаш е с разрешение да отваря всички сайтове. При мен има рестрикции на работа и оттук не си виждам аватара, нито отварям платформи като Прикачи.  :peace:
Използвам същия компютър както до сега и не му са променяни никакви настройки . Не мисля , че е от това. Пробвах и от таблета и от телефона , от никъде не отваря Прикачи .


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: AnMary в чт, 19 май 2016, 13:46
Прикачи не работи.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825

Цитат
За да качите снимките си в Интернет, може да ползвате някой от многобройните сайтове, предлагащи тази услуга:

http://prikachi.com/
http://www.snimka.bg
http://www.photobucket.com
https://www.flickr.com/
http://picasa.google.com/
и др.
Предполагам има и много други сайтове.


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: *Мери* в чт, 19 май 2016, 15:32
Направих си регистрация в Снимка.бг , но не мога да намеря формата за прикачване на снимки  newsm78


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: AnMary в чт, 19 май 2016, 15:46
Направих си регистрация в Снимка.бг , но не мога да намеря формата за прикачване на снимки  newsm78
Отивате на Профил. До аватара (в дясно) има бутон "Качи снимки".
http://scr.hu/0ws9/x3o6b

Не съм чест потребител на сайта.


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: *Мери* в чт, 19 май 2016, 21:06
Благодаря , направих си регистрация в Снимка .бг , направих си албум и добавих снимката  :peace:


Титла: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: DiDi§ в вт, 24 май 2016, 22:22
Искам това: http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=rgh1464117370z.jpg (http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=rgh1464117370z.jpg) като профилна снимка, но не ми се получава. Моля за помощ.


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Mamma в ср, 25 май 2016, 01:15
За тази снимка ли става въпрос?

(https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png)

Това е адресът

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: DiDi§ в ср, 25 май 2016, 07:55
Благодаря.  :bouquet:


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение
Публикувано от: cvetij в нд, 29 май 2016, 16:41
и аз имам нужда от помощ  :peace: Как да кача тази снимка като аватар? Нещо не ми се получава
https://www.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Flh3.googleusercontent.com%2F-O0OKk7m6md8%2FVshzMyoWyiI%2FAAAAAAAErWI%2FpKSxC-HJSJ4%2Fw346-h260%2F0_10a867_cb079d70_orig.gif&h=AAQEJzdqi&s=1 (https://www.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Flh3.googleusercontent.com%2F-O0OKk7m6md8%2FVshzMyoWyiI%2FAAAAAAAErWI%2FpKSxC-HJSJ4%2Fw346-h260%2F0_10a867_cb079d70_orig.gif&h=AAQEJzdqi&s=1)

аа, успяла съм сама :)  :bouquet:


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение
Публикувано от: AnMary в нд, 29 май 2016, 17:38
аа, успяла съм сама :)  :bouquet:
Мне  :lol:


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение
Публикувано от: cvetij в нд, 29 май 2016, 17:53
Даа, почудих се как така. Благодаря много за съдействието  :blush:


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Silky_soft в вт, 31 май 2016, 11:50
Съжалявам, но отново, колкото и да намалявам размера на изображението, не го приема за аватар  :(
Задавам изискваните стойности, но при всеки опит ми съобщава, че изображението ги надхвърля.   :roll:

Ето неоразмерената картинка:

http://media.snimka.bg/s1/5381/037006378.jpg?r=0

Моля за съдействие :)


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Лале в дъжда в вт, 31 май 2016, 13:46
Full_Moon, опитай с този адрес: http://oi65.tinypic.com/8zqlg1.jpg
Ако не се справиш, предполагам, че модератор ще го качи вместо теб. :peace:


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Silky_soft в вт, 31 май 2016, 15:08
Full_Moon, опитай с този адрес: http://oi65.tinypic.com/8zqlg1.jpg
Ако не се справиш, предполагам, че модератор ще го качи вместо теб. :peace:

Много благодаря, Лале в дъжда :)
Получи се :)


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: DaniX в сб, 04 юни 2016, 20:54
Може ли малко помощ, не ми приема снимките за подпис и аватар, отговарят на условията. newsm78
Аватар 100х100 пиксела - http://imgur.com/wCXXHLL
Подпис 400х100 http://imgur.com/CiDcE9Y  (https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png)


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: AnMary в сб, 04 юни 2016, 22:09
Може ли малко помощ, не ми приема снимките за подпис и аватар, отговарят на условията. newsm78
Аватар 100х100 пиксела - http://imgur.com/wCXXHLL
Подпис 400х100 http://imgur.com/CiDcE9Y  (https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png)
Използвайте друг сайт за изображения.

Imgur не са блокирали нашия сайт, а генерално използването на тяхно съдържание в други сайтове.

Цитат
We allow hotlinking on forums, but hotlinked images cannot be used as content for a website, including blog posts, avatars, site elements, and advertising.

Позволяват публикуване на линкове към тях, но не и директно използване на техни изображения в уебсайтове, блогове, за аватари или други елементи в сайта.

Качих ви ги в tinypic.com
http://oi66.tinypic.com/2qnuu5t.jpg
http://oi63.tinypic.com/2s5xm5u.jpg


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: DaniX в пн, 06 юни 2016, 00:01
Благодаря за помощта!


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: missence в вт, 07 юни 2016, 13:24
здравейте,

искам да оразмеря тази снимка за аватар.

Моля за съдействие.

http://i.imgur.com/6Zjkrmn.jpg?1


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Лале в дъжда в вт, 07 юни 2016, 13:29
missence, заповядай: http://i66.tinypic.com/2jfygwn.jpg


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: missence в вт, 07 юни 2016, 13:31
Мерси! :bouquet:


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Ghann в ср, 29 юни 2016, 12:50
Може ли малко помощ и за мен? :pray:
Рязах, кроих и пак ми казва, че е по-голяма картинката. :ooooh:
http://s31.postimg.org/g4ngveg23/1470_E_1_5.jpg


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Silky_soft в ср, 29 юни 2016, 13:02
Бих помолила администраторите на сайта да обърнат внимание на този проблем!
Доста станаха потребителите, на които не се приемат настройките на снимките/аватарите, дори когато са в изисквавните граници.


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Mamma в ср, 29 юни 2016, 13:09
Full_Moon, в повечето случаи става въпрос за опит за ползване на изображения от сайт, който не позволява вграждането на картинки във форуми (напр. imgur).

Що се касае до изображението, посочено от Ghann, то е с размери 161х140 пиксела, тоест ширината е с 1 пиксел по-голяма и затова системата не го приема.


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Tiffany А в ср, 29 юни 2016, 13:10
Имгур само в този форум не позволява  :peace:

Прикачи и то се скапа.


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Mamma в ср, 29 юни 2016, 13:13
В правилата на imgur е записано:

https://help.imgur.com/hc/en-us/articles/201569776-I-can-t-see-the-images-

Цитат
Are you unable to see your images on a forum?

We allow hotlinking on forums, but hotlinked images cannot be used as content for a website, including blog posts, avatars, site elements, and advertising.

Позволяват линкването, но не и вграждането на техни изображения във форуми, уебсайтове, блогове, като аватари и т.н.


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Silky_soft в ср, 29 юни 2016, 13:15
Full_Moon, в повечето случаи става въпрос за опит за ползване на изображения от сайт, който не позволява вграждането на картинки във форуми (напр. imgur).

Тогава сложете списък със сайтовете, чиито изображения се приемат тук без проблем.  :naughty:


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Tiffany А в ср, 29 юни 2016, 13:16
Да чела съм го , но е факт, че в доста други форуми си качвам аватара и подписа от тях и се виждат, затова и си позволих да направя уточнение, че с имур имам проблем само тук.


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Ghann в ср, 29 юни 2016, 13:20
Mamma, благодаря. Нямам представа защо е 161, уж зададох 160, ще се опитам с друга програма.

Не мога да се справя, даже и на 120 пиксела като го направя не става, качих го и в TinyPic и пак е твърде голям. Ще си ходя по бели гащи. :35:


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Mamma в ср, 29 юни 2016, 13:40
Тогава сложете списък със сайтовете, чиито изображения се приемат тук без проблем.
Това са правила и политика на външните сайтове, които не определяме ние. Не се касае за технически проблем и какво "ние" приемаме. Всеки сайт може по всяко време да промени правилата и ограниченията си.
В повечето случаи тези ограничения се налагат, тъй като подобни сайтове за изображения разчитат на приходи от реклами, а публикуването на техни изображения в други сайтове само използват техен ресурс, генерират им трафик, много потребители виждат изображенията им, но реално не посещават сайта, където са качени.

в доста други форуми си качвам аватара и подписа от тях и се виждат, затова и си позволих да направя уточнение, че с имур имам проблем само тук.
Пак подчертавам, че това не е вярно. Не е "само тук", а забраняват адреси на форуми и сайтове, които са засекли, че ползват техни изображение против правилата.
Тоест те са го въвели в правилата си и могат да наложат рестрикции на база това. Предполагам, че когато имат сигнал или когато трафикът, който се генерира от даден сайт им направи впечатление/надвиши определени лимити добавят адреса на сайта.
Ако даден сайт е по-малък, няма достатъчно трафик към imgur, те няма как да го "забележат" и да го добавят към ограничението.


Ghann, ще преоразмеря и ще кача аватара Ви.


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Wind_ в вт, 02 авг 2016, 23:03
Може ли съдействие ?

https://s31.postimg.org/j2xwldsrf/13516559_1217168638294168_223277196634065612_n.png

Не мога да сменя снимката си в профила
Оразмерена е , линкът е както трябва /предполагам/


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Лале в дъжда в ср, 03 авг 2016, 21:25
Wind, опитай с този линк: https://s31.postimg.org/lywzyqxm3/123.png :hug:


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Oceans в сб, 27 авг 2016, 08:49
моля за съдействие за качване на този аватар - https://postimg.org/image/6ntdj7ao5/


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: ~Дар~ в сб, 27 авг 2016, 09:03
Ето картинката оразмерена в няколко варианта :

(https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png)

(https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png)

(https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png)


За да я поставиш в профила ти, копирай линка на изображението и махни s https://


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Silky_soft в сб, 27 авг 2016, 23:11
Моля за съдействие, да си кача тази снимка за аватар.

http://prikachi.com/images.php?images/394/8891394b.jpg

И, ако може, дайте списък на сайтовете, от които може да се качват снимки тук  :peace:


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Mamma в сб, 27 авг 2016, 23:32
Картинката трябва да е намалена и оразмерена и да се вземе нейния адрес, а не адреса на страницата.

Намалих, преоразмерих и я добавих като аватар на профила Ви.
Това е адресът
https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/P58l/33628193_0416fb7f

(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/P58l/33628193_0416fb7f)


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Silky_soft в сб, 27 авг 2016, 23:42
Много благодаря!

Сега разбрах, отваряне на снимката в отделна страница :)


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: huggy99 в сб, 10 сеп 2016, 17:15
Защо не мога да публикувам тема?


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: AnMary в сб, 10 сеп 2016, 17:28
Защо не мога да публикувам тема?
За да публикувате тема трябва да сте член на дадената група.

Пример http://www.bg-mamma.com/index.php?board=443
http://scr.hu/0ws9/nxrmx

За да станете член на група "Искам бебе" кликвате червения бутон с надпис "Включете се".
След това можете да пуснете нова тема с бутона "Нова тема" - http://scr.hu/0ws9/6e5b1

Прочетете и темата ПРАВИЛА и ПОЛИТИКА на форумите! (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23714)


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: *Padme* в пн, 12 сеп 2016, 16:58
Здравейте, защо на никой от потребителите не виждам подписите?


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Лале в дъжда в пн, 12 сеп 2016, 17:06
Здравейте, защо на никой от потребителите не виждам подписите?
От настройките е. :peace:
Ето как да го оправиш:

(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/fAOl/34331886_feda817f)


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: *Padme* в пн, 12 сеп 2016, 19:26
Много благодаря  :hug:


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Адриа в пт, 16 сеп 2016, 11:02
(https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png)

Моля някой да помогне. Не мога да да кача снимка. Къде греша? Поста ми излиза празен.


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Лале в дъжда в пт, 16 сеп 2016, 12:28
(https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png)

Моля някой да помогне. Не мога да да кача снимка. Къде греша? Поста ми излиза празен.
Адресът на снимката е този: https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/fAOl/33721307_a89ef3b9

:
(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/fAOl/33721307_a89ef3b9)


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Адриа в пт, 16 сеп 2016, 12:41
(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/WRZl/33721392_e8479ab3)


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Адриа в пт, 16 сеп 2016, 12:42
(https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png)

Моля някой да помогне. Не мога да да кача снимка. Къде греша? Поста ми излиза празен.
Адресът на снимката е този: https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/WRZl/33721392_e8479ab3

:
(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/WRZl/33721392_e8479ab3)
Благодаря!
Разбрах къде ми е грешката.


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: CvEtEmOe в ср, 21 сеп 2016, 11:25
(https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/66/1f/2d/661f2ddeffbaebf901938592b149b7b3.jpg)


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Лале в дъжда в ср, 21 сеп 2016, 11:43
(https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/66/1f/2d/661f2ddeffbaebf901938592b149b7b3.jpg)
Искаш я за аватар ли?
Ако е така, ето адреса - http://i63.tinypic.com/qoeurp.jpg


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: CvEtEmOe в ср, 21 сеп 2016, 12:09
:
(https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/66/1f/2d/661f2ddeffbaebf901938592b149b7b3.jpg)
Искаш я за аватар ли?
Ако е така, ето адреса - http://i63.tinypic.com/qoeurp.jpg
Искам да го сменя тъпия аватар, но се мъча от два часа вече и немога, а не съм толкова тъпа.... :oops:
Пробвах да намеря снимка, с правилен размер - намерих -  не стана...
Намерих подходяща снимка, свалих я на компа, смалих я, качих я в http://prikachi.com - не стана отново - знае си форума едно и едно ми бае... :ooooh: :ooooh: :ooooh:

Тази снимка искам за аватар

http://prikachi.com/images/263/8916263e.jpg[/img]](http://prikachi.com/images/263/8916263e.jpg) (http://[img)


Напарвих го - много съм смотана... Имаше два пъти http написано - едното от мен, другото от системата...
Благодаря все пак!!! :bouquet: :bouquet: :bouquet:


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: aktivity в вт, 27 сеп 2016, 09:27
(http://prikachi.com/images.php?images/313/8922313O.jpg)


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: aktivity в вт, 27 сеп 2016, 09:34
(http://prikachi.com/images.php?images/313/8922313O.jpg)


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Mamma в вт, 27 сеп 2016, 10:52
Код:
[img]http://prikachi.com/images.php?images/313/8922313O.jpg[/img]
Указаният адрес не е на изображение, а на php страница, която съдържа изображението, но има и още много други елементи - други изображения, текст, фонове, реклами и т.н.

Адресът на изображението е този
http://prikachi.com/images/313/8922313O.jpg
Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: mari52 в нд, 02 окт 2016, 00:08
(http://prikachi.com/images/762/8925762C.jpg)
МОЛЯ ВИ ЗА СЪДЕЙСТВИЕ-аватара ми изчезва като презаредя страницата.
Адреса е
http://prikachi.com/images/762/8925762C.jpg


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Mamma в нд, 02 окт 2016, 00:13
Сайтът prikachi.com не е достъпен в момента. За жалост напоследък доста често се случва това.


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: mari52 в нд, 02 окт 2016, 00:34
Много ви благодаря, а ще ми съдействате ли като се оправи сайта.


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: *Padme* в нд, 02 окт 2016, 18:56
Много ви благодаря, а ще ми съдействате ли като се оправи сайта.

Според мен си избери друг сайт подобен на този, защото след като така често прави проблеми, най-вероятно ще прави проблеми и с аватара ти.


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Marsia_K в ср, 12 окт 2016, 11:44
 Имам проблем с поставянето на аватар на профила ми. Ето изображението http://www.img-share.eu/f/images/293/url_phpxpLyyMG.jpg (http://www.img-share.eu/f/images/293/url_phpxpLyyMG.jpg) . Опитах с различни размери, много по-малки от указаните, но ги отхвърля.
 


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Лале в дъжда в ср, 12 окт 2016, 11:52
Имам проблем с поставянето на аватар на профила ми. Ето изображението http://www.img-share.eu/f/images/293/url_phpxpLyyMG.jpg (http://www.img-share.eu/f/images/293/url_phpxpLyyMG.jpg) . Опитах с различни размери, много по-малки от указаните, но ги отхвърля.
 
Опитай с този адрес: http://i66.tinypic.com/n20uqh.jpg


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Marsia_K в ср, 12 окт 2016, 11:59
Много ти благодаря   :bouquet:


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: elimodeva в пн, 31 окт 2016, 14:07
http://img7.mynet.com/magazin/2016/10/29/3a9eecf636fca1aaf31686a231896a1b_640x320.jpg


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Лале в дъжда в пн, 31 окт 2016, 14:18
http://img7.mynet.com/magazin/2016/10/29/3a9eecf636fca1aaf31686a231896a1b_640x320.jpg
Искаш го за аватар/подпис ли?

Ако е така, ето:
аватар - http://i64.tinypic.com/120i90h.jpg

подпис -
Код:
[IMG]http://i63.tinypic.com/4rz3tx.jpg[/IMG]


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: *Padme* в вт, 01 ное 2016, 22:23
Здравейте, знам че въпроса ми не е за тук, но незнам къде да го задам.
Дали се обмисля варианта да се направи приложение за телефон, защото, когато се чете през телефона е изключително неудобно


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Mamma в вт, 01 ное 2016, 23:35
Няма да е приложение. Работи се по нова мобилна версия на сайта.


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: *Padme* в вт, 01 ное 2016, 23:55
Няма да е приложение. Работи се по нова мобилна версия на сайта.

Благодаря :), ще я очаквам с нетърпение :)


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Tiffany А в пт, 04 ное 2016, 16:25
Не е нормално само в този сайт постоянно да се скапват аватари и подписи и само тук да има проблем  :tired:


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Mamma в пт, 04 ное 2016, 17:07
Ако се опитате да заредите изображението, което сте указала като аватар, ще установите, че то не се отваря.
Проблемът не е в този сайт, а там, където е качена картинката.

http://i68.tinypic.com/2vagzz6.png

http://www.tinypic.com/ не функционира в момента.


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Tiffany А в пт, 04 ное 2016, 17:39
А кой функционира, защото падат един по един


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Лале в дъжда в пт, 04 ное 2016, 17:59
А кой функционира, защото падат един по един
В момента виждам аватари/подписи, качени в тези сайтове:
postimg.org
img-share.eu
prikachi.com

Но и с тях понякога има проблеми. Аз използвах tinypic и бях доволна, но ето, че и той се срина. Едва ли ще се намери такъв, който да не прави проблеми. :?


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Bradley Cooper в пн, 07 ное 2016, 09:45
Поставям линк в полето Адрес на външно изображение за аватар:
запазвам, виждам картинката, излизам от профила и аватарът не се вижда


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Лале в дъжда в пн, 07 ное 2016, 09:57
Поставям линк в полето Адрес на външно изображение за аватар:
запазвам, виждам картинката, излизам от профила и аватарът не се вижда
И аз не го виждам.
В кой сайт е качен?
Друг възможен проблем е да се е дублирало два пъти http:// - понякога се случва.


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Tiffany А в пн, 07 ное 2016, 10:04
Или да слага едно S, махни го

 https://


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Bradley Cooper в пн, 07 ное 2016, 10:12
Картинката се зарежда и я виждам, като кликна промени профила обаче изчезва
ето тази е https://mir-s3-cdn-cf.behance.net/project_modules/disp/83e34412362019.56267444463cc.gif


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Tiffany А в пн, 07 ное 2016, 10:19
МАХНИ S , горе ти писах


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Bradley Cooper в пн, 07 ное 2016, 10:21
Много благодаря! Стана  :bouquet:


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: elpi в пн, 07 ное 2016, 13:01
Помогнете ми ,че се измъчих с тоя аватар.Качих снимката  https://postimg.org/image/d9wueiolp/  ,но като се опитам да я поставя като аватар все ми изписва ,че е голяма,а аз я оразмерих.Къде бъркам :thinking:


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Tiffany А в пн, 07 ное 2016, 13:11
Това, което писах на Брадли

Махни S https://postimg.org/image/d9wueiolp/ 


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: elpi в пн, 07 ное 2016, 13:15
Махнах s и пак ми дава ,че размера е голям :(


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Tiffany А в пн, 07 ное 2016, 13:16
Линка не ти е копиран правилно, трябва да свършва на png, jpeg, jpg, gif Дай го целия тука


едит: ето го https://s14.postimg.org/tkwyau13l/152_1.jpg дай сега и махни S

(https://s14.postimg.org/tkwyau13l/152_1.jpg)


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Bradley Cooper в пн, 07 ное 2016, 13:17
Ето това трябва да поставиш като линк http://s14.postimg.org/tkwyau13l/152_1.jpg
доколкото разбирам  :D


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Tiffany А в пн, 07 ное 2016, 13:19
Да, едитнах се и аз


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: elpi в пн, 07 ное 2016, 13:22
Момичета огромно благодаря :bouquet:


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Alisa16 в ср, 23 ное 2016, 21:16
Как да си сложа линийка в подписа?


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Лале в дъжда в ср, 23 ное 2016, 21:21
Как да си сложа линийка в подписа?
Виж тук (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=421758), обяснено е подробно. :bouquet:


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Alisa16 в ср, 23 ное 2016, 21:28
Благодаря !!! :crazy:


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Gerilin в нд, 27 ное 2016, 18:18
Привет!
Искам да си сложа снимка като аватар, която е с размер 160х107, но въпреки това ми пише "Аватарът, който сте избрали, е с по-голям размер и надвишава максимално допустимите стойности за ширина и/или височина."

Може ли съдействие?
Това е снимката:
http://prikachi.com/images/10/8970010e.jpg


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Лале в дъжда в нд, 27 ное 2016, 18:53
Привет!
Искам да си сложа снимка като аватар, която е с размер 160х107, но въпреки това ми пише "Аватарът, който сте избрали, е с по-голям размер и надвишава максимално допустимите стойности за ширина и/или височина."

Може ли съдействие?
Това е снимката:
http://prikachi.com/images/10/8970010e.jpg
Виж дали като поставяш адреса не се дублира това "http" или дали няма някое излишно "s" след "http" (т.е. не трябва да е "https"). Друг проблем не виждам, адресът си е наред, размерът - също. :thinking:

Радвам се, че се реши проблемът. :hug:


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Gerilin в нд, 27 ное 2016, 19:08
Привет!
Искам да си сложа снимка като аватар, която е с размер 160х107, но въпреки това ми пише "Аватарът, който сте избрали, е с по-голям размер и надвишава максимално допустимите стойности за ширина и/или височина."

Може ли съдействие?
Това е снимката:
http://prikachi.com/images/10/8970010e.jpg
Виж дали като поставяш адреса не се дублира това "http" или дали няма някое излишно "s" след "http" (т.е. не трябва да е "https"). Друг проблем не виждам, адресът си е наред, размерът - също. :thinking:
В краен случай пробвай с този адрес: http://i64.tinypic.com/14se91s.jpg

Благодаря! :)


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Джин в вт, 29 ное 2016, 19:35
Айде и аз тук  :tired:

Не става и не става/. Моля за помощ.

Аватара е този:
http://prikachi.com/images/412/8972412U.jpg

и тази като подпис:

http://prikachi.com/images/430/8972430F.jpg


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Лале в дъжда в вт, 29 ное 2016, 20:18
Айде и аз тук  :tired:

Не става и не става/. Моля за помощ.

Аватара е този:
http://prikachi.com/images/412/8972412U.jpg

и тази като подпис:

http://prikachi.com/images/430/8972430F.jpg
Аватарът е с размери 199/159 пиксела, а максимално допустимите са 160/200 пиксела. Ето го намален, ако ти харесва така - http://prikachi.com/images/481/8972481C.jpg
С подписа не виждам проблем, само трябва адресът му да е ограден с img тагове, т.е. да изглежда така:
Код:
[img]http://prikachi.com/images/430/8972430F.jpg[/img]


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Джин в вт, 29 ное 2016, 20:31
Благодаря Лале.
По-рано и подписа ми не приемаше, въпреки че беше доста под допустимите размери.

А, относно аватара, не съм забелязала грешката. Не ми харесва никак така смален, ама като няма как.


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Tiffany А в вт, 29 ное 2016, 20:39
Прикачи се скапва многоо често за форума, премести ги в postimage.org


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Blagoslovena в чт, 01 дек 2016, 22:09
Здравейте, нова съм във бг мама и искам да питам имам много снимки качени на телефона си,как мога да ги кача тук?


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Лале в дъжда в чт, 01 дек 2016, 22:24
Здравейте, нова съм във бг мама и искам да питам имам много снимки качени на телефона си,как мога да ги кача тук?
Трябва първо да ги качиш в някой сайт, например:
http://prikachi.com/
https://postimage.org/?lang=bulgarian
http://www.img-share.eu/
http://tinypic.com/


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Sania07 в пт, 02 дек 2016, 12:54
Здравейте, искам да си сложа в подписа- от колко време сме заедно и колко време има до сватбата. Успях да сложа такъв, но това което искам е да бъде на български и от този сайт, както на потребител Tsveti_G, например. Как да го направя, четох в инструкциите за подписи, но не намерих точно това. Благодаря предварително :)


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Лале в дъжда в пт, 02 дек 2016, 13:00
Здравейте, искам да си сложа в подписа- от колко време сме заедно и колко време има до сватбата. Успях да сложа такъв, но това което искам е да бъде на български и от този сайт, както на потребител Tsveti_G, например. Как да го направя, четох в инструкциите за подписи, но не намерих точно това. Благодаря предварително :)
Виж тук (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=421758), много подробно е обяснено, но ако все пак има нещо неясно - питай. :peace:


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Sania07 в пт, 02 дек 2016, 13:27
Здравейте, искам да си сложа в подписа- от колко време сме заедно и колко време има до сватбата. Успях да сложа такъв, но това което искам е да бъде на български и от този сайт, както на потребител Tsveti_G, например. Как да го направя, четох в инструкциите за подписи, но не намерих точно това. Благодаря предварително :)
Виж тук (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=421758), много подробно е обяснено, но ако все пак има нещо неясно - питай. :peace:
Много благодаря! Успях!  :D  :bouquet:


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Flo! в чт, 26 яну 2017, 13:08
Здравейте,

опитвам се да си сложа снимка на профила, приема я, но когато кликна за ъпдейт на профила нищо не се случва. Даже и грешка не ми дава. Може ли да ми помогнете, за да разбера в какво греша?

Това е линкът със снимката.
https://s27.postimg.org/82ske4wlv/HB_Rose_02_Alexi_Lyubomirski_thumb.jpg

Предварително благодаря!


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Mamma в чт, 26 яну 2017, 13:18
Адресът трябва да започва с http, а не с https.
Добавих аватара към профила Ви.


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Flo! в чт, 26 яну 2017, 16:21
Адресът трябва да започва с http, а не с https.
Добавих аватара към профила Ви.

Благодаря! <3


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: peppermint в пн, 20 фев 2017, 00:38
(https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png)


Титла: Re:
Публикувано от: Лале в дъжда в пн, 20 фев 2017, 01:12
(https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png)
Адресът е на страница, а не на изображение и няма как да се покаже с тези тагове.
Темата за проби е тук (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=76041;topicrefid=19). :bouquet:


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: vili-80 в чт, 23 фев 2017, 00:16
Здравейте. Сложих си подпис, който не излиза под коментарите ми. Трябва  ли да се активира по някакъв начин, за да се вижда ? Благодаря предварително за отговора.


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Лале в дъжда в чт, 23 фев 2017, 00:20
Здравейте. Сложих си подпис, който не излиза под коментарите ми. Трябва  ли да се активира по някакъв начин, за да се вижда ? Благодаря предварително за отговора.
Трябва да си оправиш настройките в профила и ще го виждаш. Ето така:
:
(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/fAOl/34591999_84f5c599)


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Mamma в чт, 23 фев 2017, 14:51
Здравейте. Сложих си подпис, който не излиза под коментарите ми. Трябва  ли да се активира по някакъв начин, за да се вижда ? Благодаря предварително за отговора.

Моля, запознайте се с правилата на сайта и ги спазвайте.
Подписът Ви е недопустим спрямо правилата.
7. Не се допускат рекламни обяви и теми, както и аватари, подписи и др. елементи от потребителския профил, които представляват тенденциозна реклама на сайт, фирма, продукт, услуга.
Не се допускат недоговорени рекламни теми, скрити и явни реклами, както и теми с цел популяризиране на други форуми и сайтове.

Може да добавите адреса на сайта си в съответното поле в потребителския профил.


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: vili-80 в чт, 23 фев 2017, 23:29
Благодаря !


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подпи в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: minana в пн, 27 фев 2017, 14:51
Здравейте, преди известно време ми изчезна от профила избраната от мен картинка. Опитвам се да я сложа пак, но ми казва че е прекалено голяма 130х130 е, би трябвало да е ОК.
http://prikachi.com/images.php?images/757/9053757D.jpg


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Mamma в пн, 27 фев 2017, 15:05
Указаният от Вас адрес е адрес на страница, която освен картинката, съдържа текстове, банери, други изображения и т.н.
Адресът на изображението Ви е този http://prikachi.com/images/757/9053757D.jpg


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение,
Публикувано от: minana в пн, 27 фев 2017, 15:31
Благодаря, оправих се :)


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: MuMka в сб, 04 мар 2017, 11:26
Здравейте, намалих си картинката, но пак ми изписва, че размера е прекалено голям и не мога да си я сложа за профилна newsm78
http://prikachi.com/images.php?images/527/9056527O.jpg (http://prikachi.com/images.php?images/527/9056527O.jpg)


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Лале в дъжда в сб, 04 мар 2017, 11:42
Здравейте, намалих си картинката, но пак ми изписва, че размера е прекалено голям и не мога да си я сложа за профилна newsm78
http://prikachi.com/images.php?images/527/9056527O.jpg (http://prikachi.com/images.php?images/527/9056527O.jpg)
Адресът на изображението е този: http://prikachi.com/images/527/9056527O.jpg


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: B_S в ср, 15 мар 2017, 10:36
здравейте,
Опитвам се да сложа една снимка за аватар и въпреки,че е с необходимите размери пак не ми позволява и ми изписва,че е с по-голям размер. Това е изображението:
http://prikachi.com/images.php?images/600/9067600b.jpg


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: tays в ср, 15 мар 2017, 10:40
Опита ли с този адрес:
http://prikachi.com/images/590/9067590U.jpg


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: B_S в ср, 15 мар 2017, 10:44
Опита ли с този адрес:
http://prikachi.com/images/590/9067590U.jpg
Здравейте,
сега опитах и с този адрес и пак ми изписва,че е голямо изображението


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: tays в ср, 15 мар 2017, 10:52
Има програмки за намаляване на изображението , намерете някоя и опитайте пак. Аз изобщо не съм технически грамотна , но успях  :lol:.


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Лале в дъжда в ср, 15 мар 2017, 11:05
Здравейте,
сега опитах и с този адрес и пак ми изписва,че е голямо изображението
Виж с този дали ще стане: http://prikachi.com/images/600/9067600b.jpg
Изображението е в допустимите размери, така че не знам какъв е проблемът, но ако и сега не се получи, модератор или администратор ще помогне.


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: B_S в ср, 15 мар 2017, 11:22
Здравейте,
сега опитах и с този адрес и пак ми изписва,че е голямо изображението
Виж с този дали ще стане: http://prikachi.com/images/600/9067600b.jpg
Изображението е в допустимите размери, така че не знам какъв е проблемът, но ако и сега не се получи, модератор или администратор ще помогне.
Здравейте,
пак ми изписва същото. Надявам се модератор да ми помогне. Благодаря:)


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Tatti в ср, 15 мар 2017, 11:27
Би трябвало вече да е наред.


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: B_S в ср, 15 мар 2017, 11:42
Би трябвало вече да е наред.
Да, вече е наред. Благодаря.


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: tays в ср, 15 мар 2017, 12:02
Би трябвало вече да е наред.
А какъв беше проблемът ?


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Beloved Summer в пн, 27 мар 2017, 16:32
Здравейте, и аз имам проблем с качването на профилна снимка.
Намалих я до 100 пиксела, но пак ми казва, че е прекалено голяма.

опитвам с този линк http://prikachi.com/images.php?images/811/9078811h.jpg

Благодаря


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Лале в дъжда в пн, 27 мар 2017, 16:34
опитвам с този линк http://prikachi.com/images.php?images/811/9078811h.jpg
А адресът на изображението е този: http://prikachi.com/images/811/9078811h.jpg


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Beloved Summer в пн, 27 мар 2017, 16:38
Много съм заспала, къде съм цъкала аз :)

Благодаря още веднъжТитла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: MyMoon в пт, 31 мар 2017, 12:43
Здравейте, също имам от горепосочения проблем, няколко пъти смалявах изображението, сменях го със съвсем друго с размери 159/159, гледах точните размери от други аватари, даже го качих в друга страница ... никак не успявам да го прикача за профилна снимка :(

http://prikachi.com/images/368/9082368V.jpg


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: tedysworld в вт, 18 апр 2017, 21:04
Здравейте и аз се опитвам да си сменя аватара, ще съм благодарна ако някой помогне

http://teodorapetkova.snimka.bg/hobby/plovdiv.947223.37952378.jpg


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Лале в дъжда в вт, 18 апр 2017, 21:09
Здравейте и аз се опитвам да си сменя аватара, ще съм благодарна ако някой помогне

http://teodorapetkova.snimka.bg/hobby/plovdiv.947223.37952378.jpg
Снимката е видима само с парола.
Качи я в друг сайт, например:
http://prikachi.com/
http://tinypic.com/


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: tedysworld в ср, 19 апр 2017, 19:53
Много благодаря Лале  :hug:
снощи се мъчих до 10 часа и се отчаях, казах си не може да е чак пък толкова трудно :lol:


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: FBID1555441444469116 в нд, 14 май 2017, 20:02
(https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png)


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Лале в дъжда в нд, 14 май 2017, 20:42
(https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png)
Адресът на изображението е този: https://pp.userapi.com/c837629/v837629560/3b08e/OMSUSTRO4EY.jpg


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Jennifer_w в пн, 29 май 2017, 13:22
   Включвам се да следя темата, тъй като много съм се чудила как да кача снимка тука. Ще прочета темата по-назад, когато имам време.


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Джулая в нд, 09 юли 2017, 00:16
Кажете някои читави сайтове за бърз ъплоад на снимка. Че prikachi все се бъгва и ми писна. Пробвах tinypic - форумът не приема линка


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Дидева в нд, 09 юли 2017, 00:18
Кажете някои читави сайтове за бърз ъплоад на снимка. Че prikachi все се бъгва и ми писна. Пробвах tinypic - формът не приема линка
Ако е за аватар, влез през бета-версията и го качи направо от компютъра.


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Джулая в нд, 09 юли 2017, 00:26
Кажете някои читави сайтове за бърз ъплоад на снимка. Че prikachi все се бъгва и ми писна. Пробвах tinypic - формът не приема линка
Ако е за аватар, влез през бета-версията и го качи направо от компютъра.
Аууу, бета версията :sick: После като се върна в старата - ще си стои аватара?!

П.С. Функцията е временно недостъпна.


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Лале в дъжда в нд, 09 юли 2017, 00:50
Пробвах tinypic - форумът не приема линка
Моя аватар виждаш ли го? Точно в tinypic е качен. Ако го виждаш, значи вероятно проблемът е в линка, който се опитваш да поставиш. Ако искаш, дай линка тук (или ми пиши лично съобщение) и ще се опитам да разбера какъв е проблемът.


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Джулая в нд, 09 юли 2017, 01:05
Ама въобще не мога да качвам снимки за аватар от каквито и да е източници. Явно и в старата версия има бъг :xarms: От snimka.bg го визуализира в настройките и после - няма никой. Размерите са точни (160x199) newsm78

Опитах през поне 5 източника да кача линk завършващ на jpg :crazy: Не е като да съм саката. А tinypic на Firefox не ми изписва потвърждаващия код, въпреки, че съм стопирала всички адблокъри. А на Хром ме залива с всякакви поп ъп реклами и пак линкът не се получи.


П.П. Получи се само от imgur.com :tired:


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Лале в дъжда в нд, 09 юли 2017, 01:12
П.П. Получи се само от imgur.com :tired:
Е, важното е, че се е получило.
Макар че аз не ти виждам аватара, но може от моя браузър да е.
Скоро би трябвало да е достъпна функцията през новата версия и всичко ще е наред, няма да са необходими сайтове за качване. :love:


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Джулая в нд, 09 юли 2017, 01:26
Е, важното е, че се е получило.
Макар че аз не ти виждам аватара, но може от моя браузър да е.
Скоро би трябвало да е достъпна функцията през новата версия и всичко ще е наред, няма да са необходими сайтове за качване. :love:
Може би, ако си изтриеш кеша на браузъра newsm78 Качването само за аватари ли ще важи или и за всякакви други снимки?!


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Лале в дъжда в нд, 09 юли 2017, 01:36
Може би, ако си изтриеш кеша на браузъра newsm78 Качването само за аватари ли ще важи или и за всякакви други снимки?!
Виждам го в новата версия, но просто при всяко влизане във форума ме връща по подразбиране към старата и аз късно се сещам да превключа. Та всичко е наред, проблемът е в мен. :blush:
Няма да е само за аватари, а и за снимки в постовете. :thumbsup:


Титла: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: mamanorge в нд, 03 сеп 2017, 14:49
Здравейте!
Не мога да качвам снимки. ( сега в новата версия). Изписва ми,че функцията е временно недостъпна.


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: ЛейдитУ Ди(Жозефин- VIP НАРЦИС ) в нд, 03 сеп 2017, 18:09
Здравейте

от час се опитвам да си сменя аватара,но не се получава  нито със старата версия нито с новата,направо е ужасно  :bad-words: Вземете да оправите тази функция,че постоянно ме връща на аватар и не ми дава да кача такъв който да е външно изображение


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Nina_Z в нд, 07 яну 2018, 12:08
Здравейте.Как да кача снимка,но така че да се вижда?Да не е линк.Вчера се мъчих доста време и успях единствено да кача снимка в Пикаса и оттам да копирам адреса ѝ,но излезе като линк.Сега гледах темата за козметичните придобивки и видях снимка от Темпталия.Такъв резултат търся.Благодаря предварително


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: AnMary в нд, 07 яну 2018, 13:31
Качвате изображението през иконката за изображения и добавяте линка в частта "Можете да добавите изображение и от URL адрес". Изображението ще се качи  през imageshack

:
(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/tb8l/36084170_04bf4258)

Или ограждате линка с тагове за изображение {img}...{/img}, където {=[ и }=]

:
Код:
[img width=600 height=450]https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/tb8l/36084170_8f829256[/img]

(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/tb8l/36084170_8f829256)


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: RoseGold в вт, 09 яну 2018, 10:34
Извинявам се за невежеството, но си влизам в профила, стигам до частта, в която мога да променя данни, подпис и т.н., но така и не виждам от къде точно мога да си сменя аватара. Какво ли не натисках, явно имам проблеми със зрението..


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Tatti в вт, 09 яну 2018, 10:59
В частта за настройки на профила в долната част на сегашния ви аватар има (https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/ce2l/36093470_5983778d)


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: RoseGold в ср, 10 яну 2018, 10:14
В частта за настройки на профила в долната част на сегашния ви аватар има (https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/qHNf/36098287_698ba03d)
. Просто не го виждам. Не знам дали е защото влизам през телефона...

http://prikachi.com/images.php?images/205/9242205G.png


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: 'Кафе с мед' в ср, 07 фев 2018, 14:38
Здравейте, реших да отменя съфорумка като пусна порена тема вместо нея, но се видях в чудо при качването на снимка за корицата. Снимката е тази и не успявам вече няколко часа да се преборя с оразмеряването й. Ще бъда благодарна ако ми помогнете:
(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/2jOl/36247671_94b7eeb9)


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Mamma в ср, 07 фев 2018, 15:23
Здравейте,

Снимката, която показвате, е вертикална и много трудно би се наместила в полето за корица на тема - вариантите са силно компромисни - трябва снимката или да се намали значително до размера на максимална височина и да стои празно отстрани, или да се напасне по ширина и така от кучето почти нищо няма да се вижда.

Вариант 1
(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/P58l/36247951_9e41b600)

Вариант 2
(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/P58l/36247951_e5fbeb20)

Опитвате се да сложите вертикална снимка в хоризонтална рамка и дори да се нагоди някакси, не е най-доброто решение. За корици на теми е добре да се избират хоризонтални снимки.


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: 'Кафе с мед' в ср, 07 фев 2018, 15:29
Много благодаря! И аз постигнах подобен резултат, явно не е само в мен грешката.


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Mery D Eve в нд, 11 фев 2018, 23:08
В частта за настройки на профила в долната част на сегашния ви аватар има (https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/g9pl/36270779_49a4f82a)
Нямам 'промени' на мястото за аватар. Заради мобилната версия ли е?


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: ive1ina в чт, 22 фев 2018, 09:24
Подходящ ли е размера за снимка на профила/аватар
(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/jQpl/36324071_07308aad)
И може ли помощ за да я кача. Дава ми грешка някаква. Ще опитам пак, след като ми кажете за размера


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: bubanka в чт, 22 фев 2018, 09:45
Поставих снимката като аватар.
Използвайте новата версия при промяна на аватара - имате възможност да качите снимката и директно от устройството, а системата я намалява и изрязва до подходящия размер.


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Marsela 17 в пн, 05 мар 2018, 13:58
Аз съм нов потребител и искам да си сложа аватар на профила. Четейки указанията обаче не мога да се ориентирам. Кликвам върху името и ми се появяват общ преглед, публикации, настройки и изход но не и профил. По логика влизам в настройки и кликвам върху полето което е под мястото за снимка. Отваря се прозорец и никаде не виждам как да открия аватарите ,коит са към сайта затова в полето долу въвеждам URL адрес на аватар от друг сайт и до там.Повече нищо не мога да направя.Не разбирам как да продължа. 


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Mamma в ср, 07 мар 2018, 14:43
Можете да качите изображение от компютъра си или да укажете адрес на изображение от друг сайт.

Стъпките са следните:

1. Кликвате върху името си в горния десен ъгъл и избирате Общ преглед или настройки.

2. От страницата, която ще се зареди, кликвате върху карето за аватар с надпис Промени
(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/P58l/36392091_4f1f737e)

3. Зарежда се прозорец, в който имате избор - да качите файл от Вашия компютър или в полето за адрес да укажете външен адрес на изображение.
(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/P58l/36392091_5e1763f9)

4. След като изображението се качи, можете да го преоразмерите, завъртите или да го оставите както си е в оригинал и за да запаметите избора си, трябва да кликнете върху бутона Потвърди
(https://bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/P58l/36392091_0f6eb0d4)


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: KiTtEn_BG в вт, 07 авг 2018, 11:52
Здравейте и от мен,
Може ли някой да ми помогне и да ми каже къде бъркам. Искам да добавя снимка към мнение или да добавя аватар, но винаги ми изписва:
"Грешка 1827: Тази услуга е временно недостъпна.
Моля, опитайте по-късно."

Пробвах да прикача снимките с линкове, но пак същото и не зная защо така става?

Благодаря ви много за помоща.


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: *Padme* в вт, 07 авг 2018, 14:08
KiTtEn_BG добавяш ли необходимите допълнителни символи към линка, за да може страницата да го разпознае и публикува като линк?


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: KiTtEn_BG в вт, 07 авг 2018, 17:19
KiTtEn_BG добавяш ли необходимите допълнителни символи към линка, за да може страницата да го разпознае и публикува като линк?

*Padme* благодаря за бързия отговор :)

Като линк мога да поставя снимка, но не и да я вмъкна в поста ми. Искам снимката която слагам да се вижда спокойно, а не да се кликва на линка и да се отваря от друг сайт. При аватара искам да сложа снимка, която избирам от моята библиотека на компютъра (намалих размерите/ оставих я с реалните размери) и ми дава все тази грешка:
"Грешка 1827: Тази услуга е временно недостъпна.
Моля, опитайте по-късно."
Стъпките които следвам, избирам "вмъкни изображение" -> " прикачи от компютър" и изкача тази грешка, дори и да използвам опцията "Можете да добавите изображение и от URL адрес" ми дава същата грешка.

Когато използвам (http://линка) ми излиза снимката както трябва, но всеки път ли трябва да я качвам в някой сайт и после да я добавям тук?


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: *Padme* в вт, 07 авг 2018, 17:29
KiTtEn_BG това, което разбирам, е че не отваряш самата снимка, в смисъл такъв края на линка, който копираш да завършва на jpg или на друго разширение за снимка


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: KiTtEn_BG в чт, 09 авг 2018, 23:06
KiTtEn_BG това, което разбирам, е че не отваряш самата снимка, в смисъл такъв края на линка, който копираш да завършва на jpg или на друго разширение за снимка


Благодаря много за помоща *Padme*, след като добавих .jpg към снимката, която в момента е на аватара ми, грешката повече не се показа и успешно я качих в сайта.
 
Благодаря още веднъж :)


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: *Padme* в пт, 10 авг 2018, 14:52
KiTtEn_BG това, което разбирам, е че не отваряш самата снимка, в смисъл такъв края на линка, който копираш да завършва на jpg или на друго разширение за снимка


Благодаря много за помоща *Padme*, след като добавих .jpg към снимката, която в момента е на аватара ми, грешката повече не се показа и успешно я качих в сайта.
 
Благодаря още веднъж :)

Няма защо :) Сладко коте :), радваме се, че сме решили проблема :)


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: mari52 в вт, 11 сеп 2018, 21:28
Защо не работи тая програма?

http://www.resize2mail.com/advanced.php


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: bubanka в вт, 11 сеп 2018, 21:32
Тя не е наша, няма как да Ви отговорим на въпроса.


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: martinsitka в сб, 10 ное 2018, 14:18
Здравейте! Опитвам се да добавя аватар към профила си, смалих си специално една картинка до 160х160 пиксела, но когато се опитам да я прикача от компютъра, се показва един сив правоъгълник със синя лента, която показва, че протича някакво зареждане или качване на файл, но това продължава дълго и нищо не се получава. Качих я в интернет през сайта prikachi.com, за да пробвам с линк, но пак единствено протича само някакво зареждане (ъплоудване) без резултат. Бихте ли ми съдействали, моля?
Ето линка към изображението:  http://prikachi.com/images/870/9436870f.jpg (http://prikachi.com/images/870/9436870f.jpg)


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Little Pearl в вт, 11 дек 2018, 10:50
Здравейте, наскоро добавих две изображения към подписа си. В началото се виждаха, а сега вече не. Не успявам да разбера какъв е проблема.


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: AnMary в вт, 11 дек 2018, 11:12
Здравейте, наскоро добавих две изображения към подписа си. В началото се виждаха, а сега вече не. Не успявам да разбера какъв е проблема.
Най-вероятно са били от сайт, който не поддържа https
Моля вижте тази тема Промяна на условията за ползване на лентички в подписи и мнения (http://www.bg-mamma.com/?topic=1074611)


Титла: Re: Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение, намаляване на картинка
Публикувано от: Little Pearl в вт, 11 дек 2018, 16:33
Благодаря, ще погледна.


1