BG-Mamma

Здраве => Здравословни проблеми => Темата е започната от: Тsvetunka в нд, 20 ное 2005, 15:05Титла: пак за противозачатъчните?
Публикувано от: Тsvetunka в нд, 20 ное 2005, 15:05
Преди време бях пуснала тема с върпос кога почват да действат противозачатъчните? Аз започнах да пия,но заради киста и не се поинтересувах подробно от предпазващия ефект/ . Разбрах,че на 14 ден вече започват да действат./пия динае 35/ . Сега обаче съм изпила първата опаковка и в момента правя 7-дневната пазуа. И започнах да се чудя дал ип овремен а паузата не прекъсва действието им и съответно в началто она втората опкаовка е добре да има и други предпазни средства. Дано не звучи глупаво,но не ми се иска да сбъркам:-)


Титла: Re: пак за противозачатъчните?
Публикувано от: Иренка в нд, 20 ное 2005, 19:27
Ами аз не се предпазвам по друг начин в началото на опаковката. Не мисля че има нужда.


Титла: Re: пак за противозачатъчните?
Публикувано от: Ina G в нд, 20 ное 2005, 19:45
Аз вземам"Цилест"от няколко години.Още в началото се позаинтересовах -то май и на листовката си пишеше,но говорих и с лекар-действието обхваща и  седемте дни пауза,не е нужно да вземаш никакви други мерки нито по време на паузата,нито в началото на другата опаковка. 


Титла: Re: пак за противозачатъчните?
Публикувано от: Иренка в нд, 20 ное 2005, 19:49
Аз седемте дни се въздържам :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Наистина ли няма нужда и тогава? Мен все ме е страх... :blush:


Титла: Re: пак за противозачатъчните?
Публикувано от: Devina в нд, 20 ное 2005, 19:53
действието обхваща и  седемте дни пауза,не е нужно да вземаш никакви други мерки нито по време на паузата,нито в началото на другата опаковка. 

Tочно така ;)

ПС Аз също пия Цилест.


1