BG-Mamma

Здраве => Здравни заведения, специалисти => Темата е започната от: bistra1202 в сб, 08 окт 2011, 15:48Титла: Трета градска болница
Публикувано от: bistra1202 в сб, 08 окт 2011, 15:48
Не намерих такава тема,за това я пускам.Имате ли информация как са нещата в детското отделение,защото ми се наложи да оставя бебето там само,защото аз съм пред бронхит и няма кой да ми гледа другото дете,но прочетох ужасни неща в нета.Аз нямам много информация,но ми стана много болно като ми казаха,че няма свиждате,не можеш да си видиш детето,само сведение можеш да получиш,направо ще се побъркам до Понеделник.


Титла: Re: Трета градска болница
Публикувано от: hailie в чт, 13 окт 2011, 20:43
Моето бебе беше 4 дни в интензивното, като го приеха не се знаеше дали ще изкара нощта (за 7 часа разви двустранна пневмония с тежка дихателна недостатъчност). Отношението е ужасно! Но поне специалистите са страхотни, всички ми казаха, че там ще получи най-адекватни грижи.

Сестрите, които гледат бебетата са под всякаква критика! Безчувствени, ужасни хора! Добре, че след като го изкараха в боксовете ме приеха да се грижа за него, другите бебета без родители никой не ги поглеждаше. Визитация сутрин и вечер, хранят ги на 3 часа като им дават бибероните без да ги докосват. Обличат ги с дрешки поне един номер по-малки :ooooh: .

Момченцето, което беше със сина ми в един бокс го преобуваха 2 пъти на ден като непрекъснато му се караха, че много мърда - бебе на 7м. Наакани си седят докато не дойде време за смяна на памперсите. Едното бебе не спираше да плаче, само вечер спинкаше по 4-5 часа. Никакво внимание!

Сведенията зависи кой ги дава :2gunfire: - приеха го в събота след обяд, в неделя само ми казаха: "Зле е детето, на кислород" :shock: (тогава беше на 3м.)

Какво преживях, само аз си знам....

Дано вече сте си заедно :hug:


Титла: Re: Трета градска болница
Публикувано от: ма ко в пт, 14 окт 2011, 09:19
За съжаление и аз имам опит с тази болница и то доста горчив.
При нас беше обратното вкараха детето там БЕЗ ДА Е БОЛЕН, ЗАРАДИ ПАРИТЕ ПО КЛИНИЧНА ПЪТЕКА.Имаше само хрема, а някоя си Радичкова която го прие ми каза "Ако не го приемем веднага до 2 часа ще направи диария, ще повръща ще се обезводни и ще ви остане в ръцете"
Уж го приеха спешен, пък ни пратиха за направление на сутринта.Три пъти беше задрасквана диагнозата на картона и беше писано нещо друго.Направи алергия към тайлол защото му дадоха без да има температура и после го изписаха с тази диагноза-алергия а те му я докараха.
А  това, че никой не поглежда децата е повече от вярно, никъде не можах да прочета това на което се нагледах лично, а с нас в стаята беше само още едно бебе, без майка.
Докато съществуваше предаването "Часът на мама" една майка ги беше изтипосала там даже беше извикала "Закрила на детето"
Моя съвет е да намериш кой да гледа детето което е вкъщи и влизай в болницата с другото, че иначе никога няма да разбереш от какво и как го лекуват.
Съжалавам ако съм те притеснила, но това е от собствен опит. Дано бързо се оправи детето и да си го вземеш.


1