BG-Mamma

Красота => Диети и процедури за отслабване => Темата е започната от: lady_f в сб, 12 ное 2011, 12:38Титла: Нека споделим!
Публикувано от: lady_f в сб, 12 ное 2011, 12:38
Направих тази тема,за да може повече хора да коментираме и споделяме дневния си режим и да можем да си помогнем взаймно :) Искам да ви попитам няколко въпроса :) Първия дали е възможно ако пия по 5-6 литра вода на ден и си ям каквото искам примерно до 12 часа на обяд и до края на деня не вкусвам нищо ще отслабна ли или поне дали ще си запазя теглото?И вторият ми въпрос е :Дали ако ям само една закуска на ден ще отслабна примерно към 10 часа и не ям нищо повече и карам само на вода ще успея да сваля още няколко килограма :) Моля ви дайте ми съвети..защото съм  отчаяна.


Титла: Re: Нека споделим!
Публикувано от: lady_f в сб, 12 ное 2011, 12:41
Не знам,вече какво да правя..не ям сладко,хляб,газирано не пия,но не мога да се откажа от солетите бисквитите и другите неща ;д обожавам ги.Не мога да не ги ям и днеска както винаги ядох доста от тях .. иначе по принцип ям зърнени закуски,яйца,сирене,плодове,зеленчуци и кренвирши  :lol: свалих доста в последните месеци и сега естествено страхът да не си ги върна ме обзе..


Титла: Re: Нека споделим!
Публикувано от: ЗлаВещица в сб, 12 ное 2011, 22:20
"Рицарки на бялото кантарче" и "Дневникът" са общи теми за всеки, който желае да споделя и да поиска съвет. Освен това във всяка тема за режим можете да зададете конкретен въпрос и да ви посъветват отново.
Успех   :bouquet:


1