BG-Mamma

Бременност и раждане => Архив - консултации => Темата е започната от: vaninka в вт, 15 ное 2011, 15:21Титла: даите ми съвет моля!!
Публикувано от: vaninka в вт, 15 ное 2011, 15:21
Здравеите нова съм тук и предварително се извинявам ако бъркам някъде!! Ето моята история :
преди 2 месеца направих аборт съжалявам за което и сега искам да имаме дете но постоянно мисля че нещата няма да са нормални че ще е много  сложно всично тези страхове не ме оставят на мира
Това ми беше първа бременност и съм на 25 год !!Моля ви даите ми съвет как да се преборя с тези страхове за да мога да имам нормален живот!!!


Титла: Re: даите ми съвет моля!!
Публикувано от: Екип АГ болница 'Д-р Щерев' в ср, 16 ное 2011, 15:47
Здравейте,

Прекъсването на бременност по желание е крайно решение, но ако манипулацията е извършена от квалифициран специалист при спазване на правилата на добрата медицинска практика много често това не води до усложнение при бъдещи опити за зачеване.

По отношение на описаните от Вас  страхове можем да Ви препоръчаме среща с нашите емоционални консултанти-психолози - http://www.ivf-bg.com/index.php?option=com_content&view=article&id=219&Itemid=199&lang=bg , които имат опит при консултиране на подобни притеснения. Консултацията с тях става след предварително записване на час на регистратурата на нашата болница на тел. 02/ 920 09 01.

С най-добри пожелания,
Екип на АГ болница "Д-р Щерев"


1