BG-Mamma

Здраве => Здравни заведения, специалисти => Темата е започната от: Coolmummy в чт, 05 яну 2006, 09:37Титла: д-р Узунов-онко-гинеколог гр.Варна
Публикувано от: Coolmummy в чт, 05 яну 2006, 09:37
Препоръчаха ми го, и ви моля да ми кажете мнение за него и дали работи с касата. :peace:


Титла: д-р Узунов-онко-гинеколог гр.Варна
Публикувано от: Veniti в чт, 05 яну 2006, 13:38
Д-р Узунов работи в окнодиспансера във Варна, прегледа и всичко свързано с него (например цитонамазка) е напълно безплатно, необходимо е предварително записване. Има частен кабинет на ул. 27-ми юни, но там прегледа е платен. Ако искаш някакви телефони, кажи.


Титла: Re: д-р Узунов-онко-гинеколог гр.Варна
Публикувано от: heavy в вт, 06 юни 2006, 15:31
Аз лично съм страшно доволна от д-р Узунов.наложи ми се преди година да лекувам раничка разпространена почти на цялата шийка.Положението наистина беше сериозно затова и отидох в частният му кабинет.Мога да кажа че в работата си е страшно внимателен и пецизен.Пуснахме изследвания-оказах се ПАП 2,след едноседмично лечение на раничката (чрез туширане,туи като не съм раждала) всичко си дойде на място.Когато сега година по късно повторих цитонамазката с изненада открих че от ПАП 2 вече съм ПАП 1.Незнам дали е от толкова голямо значение,но мисля че лечението беше успешно.И когато дойде ред да я обгарям,мисля 4е пак при него бих отишла. Работи изключително бързо и безболезнено.


Титла: Re: д-р Узунов-онко-гинеколог гр.Варна
Публикувано от: rosafee в ср, 07 юни 2006, 21:09
Професионалист е и добър диагностик и смятам, че може да му се има доверие. При него ходех преди да напусна Бг


1