BG-Mamma

Здраве => Здравословни проблеми => Темата е започната от: rusalka1 в нд, 01 апр 2012, 16:57Титла: Абдоминопластика(пластика на предна коремна стена)!!!
Публикувано от: rusalka1 в нд, 01 апр 2012, 16:57
След второто ми раждане кожата на корема ми се поразшири,това ме дразни и притеснява малко,особенно когато съм по бански.Не се чувствам комфортно така.Имам и диастаза на мускулите.

Обмислям вариант за такава операция.Разглеждах сайтовете на някои клиники,цените варират от 2000лв. до към 6000лв. според сложността на операцията.Искам да си оправя и мускулите на корема.Нямам представа коя клиника или доктор са по-добри.За д-р Енчев не мога и да си помисля,цените му са доста по-високи.На Александровска клиника са най-приемливи цените.Вие какво ще кажете?Съпруга ми не е много съгласен,защото се води средно тежка операция и има рискове,както всъщност за всяка операция.

Ако има мама сред вас,която е минала през това,нека сподели и даде съвет.Какво е чувството след операцията,боли ли много,има ли изтръпване после по кожата,имахте ли усложнения,всичко което се сетите...Ще съм благодарна много!Важно е за мен! :hug:


Титла: Re: Абдоминопластика(пластика на предна коремна стена)!!!
Публикувано от: mama galka23 в пн, 02 апр 2012, 18:30
Много хубави неща съм чувала за д-р Юрий Анастасов,ако не те притеснява това,че работи в Пловдив,цените при него са много добри и определено си разбира от работата.
Копирам ти един пост на потребителка,която също е с добри впечатления

Момичета да похваля:

Доцент д-р Юрий Анастасов

Адрес: БУЛ. ПЕЩЕРСКО ШОСЕ 66, ОТДЕЛЕНИЕ ПО ПЛАСТИЧНА И КРАНИОФАЦИАЛНА ХИРУРГИЯ 4ТИ ЕТАЖ , УМБАЛ „СВЕТИ ГЕОРГИ” ПЛОВДИВ 4002
Телефон: 032602935; 0359898 421418
E-Mail :: yanastassov@gmail.com
Интернет страница : http://www.ala-bg.org

Преди месец успешно направи пластична операция на 6г. ми племенник , който се роди с деформация на ушна мида , т.нар. вътре утробна деформация "Маймунски уши". Страхотно професионално и най - вече човешко отношение при продължителност на операцията 4ч.


Титла: Re: Абдоминопластика(пластика на предна коремна стена)!!!
Публикувано от: rusalka1 в пн, 02 апр 2012, 21:20
Благодаря,че се отзовахте и писахте по темата  :hug: !Не знам защо никой не пише,толкова ли няма жени подложили се на тази операция?!Ще проуча този доктор,не ме притеснява,че е от Пловдив.


Титла: Re: Абдоминопластика(пластика на предна коремна стена)!!!
Публикувано от: mama galka23 в пн, 02 апр 2012, 23:02
Виж във http://www.tialoto.bg/ има форум специално за пластичната хирургия там ще намериш много информация, за операцията и пластични хирурзи.Аз преди две години исках да си слагам импланти и момичетата там много ми помогнаха да се насоча.


Титла: Re: Абдоминопластика(пластика на предна коремна стена)!!!
Публикувано от: rusalka1 в вт, 03 апр 2012, 08:39
Гледах в този сайт.За тази операция не е много материала и темите там,а и са старички.Ще пиша на някои от момичетата все пак.


Титла: Re: Абдоминопластика(пластика на предна коремна стена)!!!
Публикувано от: amazoniq в ср, 15 окт 2014, 21:00
здр.всички които се интересуват  от темата абдоминопластика,правих я преди 20 дена и съм много доволна от резултата,има си бая шевове но си заслужава,успех на всички които са решили да се подложат на тази нелека промяна,ако някои се интересува може да ми пише на лични


Титла: Re: Абдоминопластика(пластика на предна коремна стена)!!!
Публикувано от: vpeneva в пт, 20 мар 2015, 13:25
Може ли малко повече инфо! Мисля да се подложа и аз


Титла: Re: Абдоминопластика(пластика на предна коремна стена)!!!
Публикувано от: rusalka1 в пт, 20 мар 2015, 16:14
Здравей, vpeneva !
Проучи хубаво преди да решиш при кого.На мен ми отне три години.Аз я направих при д-р Станимир Георгиев  в пластична хирургия-Русе.За съжаление  още преди да направя един месец от операцията ме хвана жесток грип и получих страшни спастични кашлици, получих мсилни болки в горната част на корема.Сега може би в следствие на това имам отново разширение на предната коремна стена точно в горния край.Друг хирург , който посетих в нашия град пък казва, че е херния.Ще ходя за трето мнение в Плевен.Но задължително само с операция може да се оправи това.
Ако ти кажат , че боли слабо, не вярвай.Болките са силни и продължителни, поне при мен.Аз съм била с много голяма диастаза, може би за това по-бавно се възстанових.


Титла: Re: Абдоминопластика(пластика на предна коремна стена)!!!
Публикувано от: Ivelina Vasko 601556 в сб, 11 авг 2018, 18:05
здр.всички които се интересуват  от темата абдоминопластика,правих я преди 20 дена и съм много доволна от резултата,има си бая шевове но си заслужава,успех на всички които са решили да се подложат на тази нелека промяна,ако някои се интересува може да ми пише на лични


1