BG-Mamma

Здраве => Здравословни проблеми => Темата е започната от: Katrin_77 в ср, 18 яну 2006, 09:34Титла: Въпросче за едни витамини...
Публикувано от: Katrin_77 в ср, 18 яну 2006, 09:34
Цял живот съм била много против пиенето на витамини, хранителни добавки, хомеопатии разни, имуностимулатори и т.н. , никога през живота си не бях пила, но ето че здравето ми се влоши рязко след раждането, много е дълго за обяснение, хормонални смущения, отслабване, аменорея, болки в ставите и в мускулите...с две думи налага ми се малко подсилване и мъжа ми купи едни витамини, но тъй като съм ужасно мнителна бих искала ако някои ги е пил да сподели мнението си.
Благодаря ви.
Витамините са на фирма "Jamieson", формулата е с 35 витамина и минерали казва се Супер вита вим.


Титла: Re: Въпросче за едни витамини...
Публикувано от: Дораан в ср, 18 яну 2006, 09:36
Тези не съм ги чувала, но всякакви витамини мисля, ще ти свършат работа. Вземи от разтворимите.


Титла: Re: Въпросче за едни витамини...
Публикувано от: Роси74 в ср, 18 яну 2006, 09:41
Разбрах, че витамините "Центрум" са много добре дозирани - може би е по-добре да си вземеш тях. Защо пък да са разтворими?  :thinking: Според мен всичко е въпрос на състав и дозиране, а пък дали са разтворими...


Титла: Re: Въпросче за едни витамини...
Публикувано от: maxima в ср, 18 яну 2006, 10:10
Здравей, аз също не съм запозната с тези витамини, но човек не може всичко да знае. Предполагам, че са купени от аптека, а не от някой дистрибутор. Можеш да погледнеш на http://www.jamiesonvitamins.com/ за повече яснота.


Титла: Re: Въпросче за едни витамини...
Публикувано от: NadiaNGX в ср, 18 яну 2006, 11:00
От това което пишеш с всичките тези проблеми витамините не ти ли ги изписа лекар?
Според мен щом имаш толкова проблеми трябва да се посъветваш с лекар кое е най-подходящо за твоя случай. Защото човек трудно може сам да се ориентира в морето от препарати които се предлагат в аптеките.


1