BG-Mamma

Бременност и раждане => Искам бебе => Темата е започната от: Zuzi в вт, 28 сеп 2004, 14:32Титла: Тест за бременност ? *Б*
Публикувано от: Zuzi в вт, 28 сеп 2004, 14:32
Момичета какво мислите за теста за бременности - 7 дена след зачеването - според вас има ли смисъл?


Титла: Тест за бременност ? *Б*
Публикувано от: svetlaa в вт, 28 сеп 2004, 14:40
няма смисъл Зузи, няма да ти отчете правилно.За седем дни е почти невъзможно да засече теста човешкия хормон. даже и да си бременна този хормон не е достигнал нужната концентрация за да бъде отчетен. имай търпение  и не мисли за това. от опит ти го казвам.е все пак ти желая да е станало бебето.


Титла: Тест за бременност ? *Б*
Публикувано от: lea в вт, 28 сеп 2004, 14:41
Въпреки че на някои тестове пише, че са чувствителни на 7 ден, мисля че е по-скоро реклама.На бъдещите ни майки се появява 2-ра бледа чертичка и то след закъснение на М. Само ще те обезкуражи. Не пробвай, е моят съвет. Бъди търпелива и изчакай!


Титла: Тест за бременност ? *Б*
Публикувано от: valia77 в вт, 28 сеп 2004, 15:22
Зузи, видях че си пуснала темата и в съседния форум-преди всчко се успокой....разбирам желанието ти, но по този начин не си помагаш...разсейвай се и не мисли за това.....така или иначе ти първа ще разбереш дали е станало....Пожелавам ти да е станало, но ми обещай да не се тормозиш задавайки си въпроси.....


Титла: Тест за бременност ? *Б*
Публикувано от: Teya в вт, 28 сеп 2004, 15:31
Zuzi ,мили4ка,много си сладка 8)
разбирам желанието ти за бебенце :D
ако нямаш нерви да издьржиш ,направи си го,ама от4ет дали ще има правилен...... :roll: ????

на мен ли4но ми от4ете в деня в който трябваше да ми дойде(и аз нямах тьрпение като теб).от4ете ми,но това е идивидуално.
бях бременна на 14 дена след за4еването.....

още малко тьрпение мила...... :wink:


Титла: Тест за бременност ? *Б*
Публикувано от: Krisy в вт, 28 сеп 2004, 15:43
Zuzi, миличка на мен ми закъснява вече 6 дни и още не съм си направила тестчето.
Търпение и всичко ще се нареди. :wink:
По добре изчакай да не се разочароваш като видиш резултата. Изчакай два три дни след закъснението
 и тогав прави тест. :-P


Титла: Тест за бременност ? *Б*
Публикувано от: lea в вт, 28 сеп 2004, 16:00
Криси, аз на твое място не бих чакала повече. Завиждам ти на търпението, но мисля, че е време и ти да ни зарадваш! ЧАКАМ!!!


Титла: Тест за бременност ? *Б*
Публикувано от: Krisy в вт, 28 сеп 2004, 16:05
lea, аз ще изчакам  и утре и тогава ще правя тестче, защото и преди ми се е случвало
чак след 10 ден да ми дойде. Предпочитам така за да не се разочаровам после. :wink:


Титла: Тест за бременност ? *Б*
Публикувано от: Мони в вт, 28 сеп 2004, 16:09
Много добре разбирам нетърпението ти, но както са ти казали момичетата - рискуваш да се разочароваш. Поживей още няколко дни в приятни надежди  :wink:


Титла: Тест за бременност ? *Б*
Публикувано от: Simona в вт, 28 сеп 2004, 16:18
Не бързай Zuzi, ниама смисъл, само ще се тормозиш - според мен няма такъв тест(за домашно ползване) който да ти отчете правилно на 7 ден от зачеването. Аз също съм била в твоето положение и си направих тест на 10 ден след зачеването преди няколко месеца. Беше отрицарелен и се почуствах ужасно. По добре изчакаи дано да не ти дойде и направи тест тогава. Стискаме палци


Титла: Тест за бременност ? *Б*
Публикувано от: Grizabella в вт, 28 сеп 2004, 16:21
Леле, момичета, като гледам как едва успяваме да издържим 2те седмици след овулацията да проверим дали сме бременни, ми идва следното на ума: а как ли се издържа, когато живот и здраве и дай Боже, има успешна бременност, 9 месеца до появата на бебока? Тогава сигурно би ни се сторило цяла вечност!

Въпреки всичко, пожелавам на всички ни от форума да изтърпим тези 9 месеца чакане, каквото и да ни струва :lol:  :lol:  :lol:


Титла: Тест за бременност ? *Б*
Публикувано от: Teddie в вт, 28 сеп 2004, 16:29
GrizaBella,аз си мисля че това ще е най-сладкият "мазохизъм" за мен-да чакам с нетърпение 9 месеца да се появи човечето на бял свят.
Пожелавам ви го на всички.Това са сигурно най-хубавите моменти от живота,поне на жената  :D


Титла: Тест за бременност ? *Б*
Публикувано от: Mimito в пн, 04 окт 2004, 17:07
Малко късно се включвам в темата , но това е по повод на въпроса на GrizaBella.
Понеже имам едно дете и сега искам второ мога да ти кажа как аз чаках 9 месеца.
Първо се молех да минат първите 3 имах малко проблеми.Е минаха , без да ги усетя.Живех доста динамично.Не се спирах.Не почивах...и т.н
Хорат ми казваха да се глезя, да си очивам да си угаждам , защото после нямало да ми е до това.Е не им вярвах.
Минаха и вторите 3 месеца.Започна да ми тежи.Станах дебеланка.Едвам се мърдах.Станах тромава и непохватна.Но сег асе сещам с умиление за тези моменти.Ако успея да забременея пак , ще се опитам да се насладя на всеки миг от бременността си.Това са най прекрасните моменти.Етап в който детето е в теб и повече никога няма да се върне там.Ти си тази която носиш цялата отговорност за него.То е толкова малко , не е дошло на бял свят а ти ще се питаш ама то дали ще е здраво,дали ще е умно,красиво , даровито.....
После идва момента с кърменето или храненето с биберон.Тава са бляженни моменти на близост.Ако е бяс като моето тогава е момента да си го гушкаш и глезиш.Сега ми казват "Мамо тига"

Е отплеснах се.Замечтах се и си поспомних някои моменти.
Дано не съм ви досадила.

Успех момичета и дано по скоро забременнем всички и станем едни чаровни дебеланки с живи коремчета ;-)


Титла: Тест за бременност ? *Б*
Публикувано от: Grizabella в пн, 04 окт 2004, 17:43
Мими, това, което си написала е много красиво... пожелавам ти скоро да имаш шанса да си припомниш сладостта на 9те месеца и да им се насладиш още по-пълноценно, знаейки какво богатство са!

Бях чела едно интервю със Силви Вартан, в което тя казваше, че от раждането нататък, през целия живот детето и неговата майка се отдалечават все повече един от друг... звучи тъжно, но е факт. Дано ние с вас имаме скоро така желаните бебчета и да успеем да им се нарадваме докато не са станали твърде големи за това!


Титла: Тест за бременност ? *Б*
Публикувано от: Teya в пн, 04 окт 2004, 17:46
Много добре казано Мимито (http://www.simply-baby.net/forum/images/smilies/exactly.gif)
дано вси4ки моми4ета изживеят сладкият момент и те да 4акат цели 9 месеца.....късмет(http://www.simply-baby.net/forum/images/smilies/preggo.gif)


Титла: Тест за бременност ? *Б*
Публикувано от: Deq в пн, 04 окт 2004, 19:08
Aз какво да кажа,ако кажа 4е не им вярвам  :oops: ще попитате защо си направих сутринта,ами мисля 4е върте в себе си се надявах 4е ще от4ете макар 4е не е вярно и го разбира.Просто желанието ми е голямо,а и 4акането си го бива :oops: Въпреки 4е от4ете "-----"аз продължавам да имам надежда до деня в който не ми дойде.Не си прави тест Зузи няма смисъл имай вяра и надежда ако има нещо то няма да остане скрито,а и на времето нашите не са има ли тест и това не им е пре4ело :lol: Поздрави и из4акаи


1