BG-Mamma

Здраве => Здравни заведения, специалисти => Темата е започната от: Usmivchica в пт, 24 фев 2006, 13:59Титла: Педиатър в район Стамболийски
Публикувано от: Usmivchica в пт, 24 фев 2006, 13:59
Здравейте,сряда ми предстои раждане,но още не съм си намерила педиатър :(Живея в Зона Б5.Ще съм Ви много благодарна ако можете да ме ориентирате към някой в този район  :bouquet:


Титла: Re: Педиатър в район Стамболийски
Публикувано от: majceto в пт, 24 фев 2006, 14:13
на площад възраждане има поликлиника - IV-та. входът е точно до хотел централ - минавала съм стотици пъти от там, а чак преди да родя разбрах, че на това място има поликлиника :-) както и да е. д-р янева е пич на квадрат :-) - млада - 35 или малко нагоре, с деца, свежарка, добър професионалист, много внимателна, но в същото време не й мига окото (говори ни гальовно пиленце, котенце, патенце и в същото време хака ваксината така, че дребната изобщо не се усеща к'во й се случва). поликлиниката е стара, но вътре е добре отоплено, няма много кабинети - т.е. и навалицата е редуцирана, а има и отделна детска стая. тел в кабинета - 9817328/295, гсм - 0888250474
на мен ми я препоръча аг-то, което водеше бременността ми - била педи и на нейното дете. на четно число е първа смяна, а нечетно - втора.
а, още един плюс - ние сме почти на 4 месеца (както се вижда), но щом разбра, че съм за късното захранване, напълно ме подкрепи. не ме юрка всеки път да давам вода, сокове или пюрета. а нали именно това е ролята на педиатъра - да подкрепя родителите в решенията им, като леко ги насочва, а не да налага своето виждане за това как да гледаме децата си.
звънни й и се срещни с нея. сигурна съм, че ще ти хареса (както хареса на 2 други приятелки)
успех и леко раждане!


Титла: Re: Педиатър в район Стамболийски
Публикувано от: Usmivchica в сб, 25 фев 2006, 21:10
Благодаря ти много  :bouquet:Още понеделник ще и се обадя.Желая здраве на теб и семейството ти :love:


1