BG-Mamma

Бременност и раждане => Бъдещи майки => Темата е започната от: marulka_s в чт, 23 мар 2006, 13:04Титла: Вагинални таблетки Макмирор при бременни
Публикувано от: marulka_s в чт, 23 мар 2006, 13:04
Здравейте, силно се надявам да не съм единствената с изолирани бактерии по време на бременност  newsm17. Днес си получих резултатите от вагиналното изследване, което ми правиха миналата седмица. Оказа се, че нямам гъбички, каквито мислех, че е възможно да са се появили пак, защото преди съм имала. Новата придобивка обаче са някакви чревни бактерии, които лесно можели да попаднат във влагалището от ануса, както ми обясни докторката. Било чисто и просто замърсяване, ужас! Всеки път се мия след голямата работа, но уви. Течение почти нямам, т.е имам такова, което е нормално за бременни без мирис и цвят. Сега ми изписаха Макмирор. Искам да питам ползвала ли ги е някоя от вас и от един блистер стигнал ли е за лечението. Ужасни бактерии, много ми е криво  [smilie=smile3506.gif], споделете опита си с мен, моля.


Титла: Re: Вагинални таблетки Макмирор при бременни
Публикувано от: Marina M в чт, 23 мар 2006, 15:54
Макмирор се изписват за много неща. В края на бремеността и аз имах някакво течение, лекарят, който ми водеше бремеността ми изписа Макмирор и с един блистер всичко се оправи. Така, че не се притеснявай, всичко е наред.


1