BG-Mamma

Здраве => Здравословни проблеми => Темата е започната от: djidji23 в сб, 29 апр 2006, 17:50Титла: Колко често по голяма нужда?
Публикувано от: djidji23 в сб, 29 апр 2006, 17:50
Здравейте!Търсих,търсих и не намерих такава тема,а и никакво инфо по въпроса.Малката(вижте лентичката на колко е) не ходи всеки ден по голяма нужда,доста често има запек,а вече си има изразен вкус и почти нищо не мога да и дам насила,за да я разхлаби.Не говоря за лекарства,а за храни.Даже сок от круша отказва да пие,не и допада.Компот от сливи също не ще.И по принцип яде неща,които може би я запичат-ябълки,банани,ориз,макарони,доста хляб.Опитвам се да разнообразявам менюто й,обаче просто не яде нищо различно от това,притеснявам се вече с това ходене до тоалетната веднъж на 2 дни,и то барабонки.Дали е нормално?И може ли до голяма да си остане с такъв стомах?


Титла: Re: Колко често по голяма нужда?
Публикувано от: SaRaNia в сб, 29 апр 2006, 17:53
Аз имам такива притеснения с голямата ми дъщеря- запекът и продължава по 4-5 дена :ooooh: И крушите не помагат. И Дуфалак не й действа  :whistle: Абе ужас е!


Титла: Re: Колко често по голяма нужда?
Публикувано от: Bubeto A в сб, 29 апр 2006, 20:27
Дъщеря ми е по-малка,но откакто е на година,ходи през ден.Много рядко ходи всеки ден,а понякога през 2.И тя яде предимно запичащи неща,манджи почти не иска...Какво да направя и аз не знам.Сок от круша и сливи пие,но ефект няма.


Титла: Re: Колко често по голяма нужда?
Публикувано от: danaia в сб, 29 апр 2006, 20:41
При нас се получава същото направо толкова трудно се изаква,че започва да плаче и дори гъзето се разранява и я боли.Аз като видя,че не може или не е акала взимам малко душ гел и го слагам в дупето после мажа с крем дори не усеща така се облекчава работата.Иначе нито сокове нищо не помага,тя пие всякакви но не я разхлабват,а с лекарства не пробвам така коремчето се учи да мързелува и така завинаги.


1