Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 14 май 2006, 08:50 ч.

Свинско в плик

  • 1 844
  • 2
  •   1
Отговори
  • преди Бургас - сега София
  • Мнения: 221
Правили ли сте свинско в найлонов плик. Как го приготвяте, какво слагате и заслужава ли си? Аз досега само пилешко съм правила и незнам дали ще стане.Дайте ми идея

# 1
  • София
  • Мнения: 2 535
Намазвам месото със черен,червен пипер и сол, пъхам в плика, прибавям пресни картофки и готово. Можеш да нарежеш зеленчуци на тънко / тиквички, моркови, лук /и да изпечеш с месото. С две думи прави се по същия начин като пилето.

# 2
  • Варна
  • Мнения: 1 656
Става супер!Слагам подправки каквито обичаме и го слагам в плика .Слагам още и цели гъбки и го пека около час!

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт