Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 31 окт. 2017, 23:32 ч.

Психолог номер 1- Юрий Синенко

  • 1 011
  • 2
  •   1
Отговори
  • Мнения: 2
Понеже току- що прочетох едно изказване на някакъв професор, чието име дори не си направих труда  да запомня, който беше наговорил куп глупости за г-н Юрий Синенко. Като цяло цялата статия беше изпълнена със злиня, завист и много комплекси. Професорът обвиняваше безпочвено психолога безпочвено. И се аргументираше чрез изказвания на някакви бивши ученици на Синенко, без дори да споменава имена. Защо като тези хора са имали проблем с този човек не са го казали самите те, защо не си кажат имената и защо се крият. Ако въобще има такива хора, защото от всички познати, които са посещавали сеансите му няма нито един недоволен или човек на когото не е било помогнато. Другото е че Юрий още през първия сеанс казва, че това е взаимен процес и ако човекът не желае да се оправи няма как да стане. Без желание и постоянство не се получава нищо. Аз съм момиче на 15 години и ходя при него от 4 години заедно с баща ми, който е незрящ. За тези 4 години при мен има коренна разлика, нямам нищо общо с предишното ми аз. Бях свита, нямах приятели, притеснявах се за всичко, всичко това много и тежеше. При преместването ми в новото училище изпаднах в депресия и започнах да посещавам сеансите. В момента съм 9-ти клас и няма помен от това срамежливо и притеснително момиче, което бях. Имах проблеми с коляното, които реших чрез упражнения на Юрий. Но най- значителното нещо, което направи Юрий беше, че помогна много за здравословното състояние на баща ми. Баща ми е незрящ със зрение точно 4% на едното око и 0% на другото. Преди сеансите със Синенко баща имаше кризи през няколко седмици, в които се затваряше в себе и не желаеше да общува с никого, не ядеше и само лежеше. Беше доста трудно, но вече тези неща ги няма. В момента баща ми е по- щастлив от всякога. Зрението му не е много по- добре, но вървим с малки стъпчици към върха. За сега най- важното е психическото му здраве. Помогна на цялото ми семейство изключително и го обичам много. Чувствам го като част от семейството ми.
Така че смятам, че всичките изписани неща по негов адрес са меко казано безпочвени и неверни. Този човек е помогнал на хиляди хора из целия цвят и мисля, че на хората, които помагат на толкова много хора трябва само да им благодарим, че ги има , а не завистливо да ги ругаем.

# 1
  • Sofia
  • Мнения: 7 179
Никога не бих допуснала, че зад този пост стои 15-годишно момиче. Но щом казвате... Simple Smile

За пръв път чувам за Юрий Синенко.
 
"от всички познати, които са посещавали сеансите му няма нито един недоволен или човек на когото не е било помогнато."

Невероятно! И най-добрите специалисти могат да се окажат неподходящи за някои хора. Много е нормално все понякога да има недоволни.
Но тук, казвате, няма... Thinking

Интересен е и факта, че този психолог е работил индивидуално и с вас, и с баща ви.

# 2
  • Мнения: 2
Съгласна съм, че дори и най-големият специалист не може да помогне на всеки. Но в случая мисля, че сам ако не си помогне човек, няма кой друг да го направи вместо него. В "лечението" с Юрий процеса е двустранен. Така че съм склонна да вярвам, че на всеки е възможно да бъде помогнато. Имам доказателства от практиката му, че за ужким "неизлечими" болести се намира лек. Всички болести са предизвикани от нас самите, от нашето подсъзнание, а до подсъзнанието не може да достигне никой друг- освен ние самите. Вярвам и си го доказвам всеки ден, че нашето тяло е уникално, само трябва да сме в мир с него и да го разбираме и обичаме, и всичко се получава толкова по- лесно. Не е толковя трудно да благодарим на тялото си за неуморната работа всеки ден от нашия живот и да си подарим една красива и изпълнена с щастие усмивка 😊

Общи условия

Активация на акаунт