Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 31 окт. 2017, 23:37 ч.

За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 31 519
  • 737
  •   1
Отговори
  • Мнения: 5 659
 
ЗА БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА ТЕЗИ, КОИТО НЕЩО ГИ ВЪЛНУВА, НО НЕ ИСКАТ НОВА ТЕМА - част 113 Simple Smile

 
Заповядайте в новата тема bouquet  
 
и старата тема, ако някой  е забравил въпросче  там Simple Smile

Последна редакция: сб, 25 ное 2017, 10:10 от Редактор*

# 1
  • Sofia
  • Мнения: 10 931
За баница със спанак и сирене трябва ли да се задуши спанака или може и суров,слагат ли се и яйца?

# 2
  • Мнения: 74
За баница със спанак и сирене трябва ли да се задуши спанака или може и суров,слагат ли се и яйца?
Да, задушава се, защото иначе ще остане суров. Да, слагат се и яйца.

# 3
  • Sofia
  • Мнения: 10 931
Мерси 💐

# 4
  • Русе
  • Мнения: 1 501
За баница със спанак и сирене трябва ли да се задуши спанака или може и суров,слагат ли се и яйца?

http://ipeychev9.blogspot.bg/2014/03/blog-post_8.html

# 5
  • Sofia
  • Мнения: 10 931
Мерси за рецептите,но бързах и не го задуших и все пак се получи,не е суров спанака,много хубава стана,хареса се

# 6
  • Мнения: 8 585
Благодаря за темата и благодаря за всички предложения за портокалови торти и сладкиши.

# 7
  • Пловдив
  • Мнения: 9 842
Мерси за темата!
Кажете марка добър грил тиган...

# 8
  • WonderLand
  • Мнения: 875
Някой беше питал за разликата между Тефал Актифрай и Филипс Еърфрай, та влизам и аз да споделя. Двата уреда работят на подобен принцип, но не са еднакви. Тефалския им бъркалка, която може да се слага и маха. С нея той бърка продуктите. Уреда на филипс няма такава. Аз имам актифрай и за мен той е незаменим, ползвам го доста именно заради бъркалката. Ако пък готвя нещо, което не трябва да се бърка използвам фурната. Кой е по-добрия уред е много разтегливо понятие, всичко зависи от стила на готвене. И двата уреда имат плюсове и минуси.

mystic woman, аз харесвам тиганите на Pyrex. Миналата година от черния петък на емаг си взех такъв и не е мръднал. Тогава ми излезе около 40лв намален от 70 или 80.

# 9
  • Мнения: 5 659
Мерси за темата!
Кажете марка добър грил тиган...
Търси тежък и с дълбоки раета

Доли, не задушавам спанак за баница, най-много да бланширам

# 10
  • София
  • Мнения: 5 413
Благодаря за новата тема! Flowers Cherry Blossom
Аз пак имам проблем с тоя пуст желатин. Правих вчера тортата с трите вида шоколад и в момента е във фризера, защото иначе е в абсолютно водообразно състояние. Това ми е сигурно стотен опит и нито един успех.
Дайте ми, моля ви, мало наставления и марка желатин, която да купувам.

# 11
  • Русе
  • Мнения: 1 501
Благодаря за новата тема! Flowers Cherry Blossom
Аз пак имам проблем с тоя пуст желатин. Правих вчера тортата с трите вида шоколад и в момента е във фризера, защото иначе е в абсолютно водообразно състояние. Това ми е сигурно стотен опит и нито един успех.
Дайте ми, моля ви, мало наставления и марка желатин, която да купувам.

http://ipeychev9.blogspot.bg/2014/06/blog-post_20.html



Това е желатина който ползвам и съм нямал досега проблеми с него.
Скрит текст:

# 12
  • София
  • Мнения: 5 413
Пейч, мерси. Утре ще пробвам по твоята рецепта и с този желатин.

# 13
  • София, London
  • Мнения: 11 054
И аз купих спанак и се чудя как ще го готвя. Някакви идеи за рецепта?

# 14
  • В царството на игрите:)
  • Мнения: 1 594
Възползвам се, че темата е за кулинарни въпроси, за да задам моя. Преди доста време в предаването "Кошмари в кухнята" показаха една рецепта за пържоли с праскови. Била на Балкантурст. Търся в нета нещо по въпроса, но не мога да намеря. Някой има ли спомен как се приготвяше тази рецепта?

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт