Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 15
 • Мнения: 7 341
Ох, милите!
Поговорете с лекарите но според мен не бива да чакате да и се дояде. Молете я по хапка - две да хапва. Малко плод, водичка обезателно. На всеки час нещичко да хапва. След два дни неядене сякаш не е чудно, че е повърнала сандвиш. Дали не може някой да сготви и донесе супичка?
Трябва да се лежи. Пробвайте пак с подлога. Купете санитарен чаршаф и я покривайте с него докато се изпиша или свърши работата си. Излизайте от стаята ако се наложи.
Тя не яде но е редно и да ака.

# 16
 • Мнения: 4 629
Много се ядосах на това тъпо училище и още по тъпия учител. Как може от тичане да си докараш такава травма. Идиоти са тия.
Само кураж мога да пожелая. Всичко лошо в тоя живот минава, но понякога имам чувството, че и ние майките ще минем и заминем. Дано не прозвучи грубо.

# 17
 • Варна
 • Мнения: 13 946
Ами стават и такива работи, от елементарна ситуация може да пострадаш лошо.
Скрит текст:
Майка ми си отиде в следствие на травма след спъване в стол вкъщи! Т.е. не от травмата сама по себе си, а от докторско безхаберие след това. Нищо подобно на описаното в темата не е случката, така че авторката да не се притеснява от примера ми, просто казвам как от нищо може да стане нещо.
Така че... не мисля, че трябва да се обвинява някой, описаното упражнение не изглежда опасно само по себе си, ама ей на, станала белята. Важното е, че детето се подобрява.
Как е детето днес, надявам се, че е по-добре вече Hug

# 18
 • Мнения: 1 566
Какво е положението вече добре ли сте ?

# 19
 • Варна
 • Мнения: 132
Благодаря за подкрепата, момичета.  Детето е добре - ушенцето спря да тече и вече не е арестувана в леглото. Но все още е доста отпаднала и основно спи.
Утре ще правят контролен скенер - казаха ми, че не се очаква особена промяна за толкова малко време, но аз се надявам кръвоизливите да са понамалели и да ни изпишат. Стискайте палци!
За инцидента - никого не обвинявам. Просто в бързината не се е навела достатъчно и се е блъснала в мрежата. Нелепо е, но на. Имало да става беля, станала. Важното е да се оправи.

# 20
 • Мнения: 7 341
А как върви яденето?

Радвам се, че се подобрявате  Hug

# 21
 • Варна
 • Мнения: 132
Здравейте отново, ние вече сме си вкъщи и детето е добре. Simple Smile На контролния скенер се видя, че кръвоизливите се резорбират и ни изписаха. Намалиха й и дозата на сиропа (Депакин), който трябва да пие още 2-3 месеца и вече не е така унесена и заспала. Възвърна си и апетита и ушенцето е спокойно вече. Изобщо всичко е наред (да чукна на дърво). Simple Smile
Благодаря още веднъж на всички за подкрепата!
А как върви яденето?

Радвам се, че се подобрявате  Hug
И пожелавам на всички здраве и пак здраве! Simple Smile

# 22
 • Мнения: 7 341
Ееееех че хубава новина Hug
Ура, ура, Ура!!!

Празнувайте на днешния светъл празник и дано само здраве и щастие ви очаква!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт