д-р Цветомир Асенов
неврология
Образование

Д-р Цветомир Асенов завършва медицина в Медицински факултет към СУ „Св. Климент Охридски“ през 2016 г.

По време на следването си взема участие в няколко национални конгреса и проекти по Европейски програми в редица страни.

През месец декември 2016 г. д-р Асенов е зачислен като редовен докторант към Медицински университет – София към "Катедра по неврология" с тема на докторантурата „Нарушения на съня при пациенти с Паркинсонова болест“.


Професионален път

От месец януари 2017 г. е назначен като редовен лекар – специализант по нервни болести в „Клиника по нервни болести за невродегенеративни и периферно-нервни заболявания“ към Многопрофилна болница за активно лечение по неврология и психиатрия „Св. Наум“.

Д-р Асенов е член на  „Българско дружество по неврология“ и БЛС.

Д-р Асенов владее свободно английски език и има начално ниво на владеене на немски език.


Научни интереси

Научните интереси на д-р Цветомир Асенов са в областта на екстрапирамидните двигателни нарушения и нарушенията на съня.* За провеждането на консултация е необходима Регистрация в WebСъветник.


Какво представлява WebСъветник?     Как да използвате WebСъветник?     Указания стъпка по стъпка


Ако смятате, че състоянието Ви изисква незабавна лекарска намеса, свържете се със Спешна медицинска помощ на телефон 112!
Трябва да имате предвид, че консултацията в WebСъветник не може да бъде еквивалент и не може да замести прегледа при лекар на живо, а може единствено да даде ориентир по отношение на: спешността на състоянието, необходимите изследвания, какъв специалист да се посети, какво предстои като прегледи и изследвания и други уточнения и разяснения, свързани със здравното състояние на пациента и диагностично-лечебния процес.

Последна редакция: сб, 02 дек 2017, 16:08 от Редактор*