Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 30
  • Мнения: 1 566
Филмите по Библията не се подбират тематично.
За Рождество май са давали само веднъж. За Исус дават филми основно по Великден. По Коледа дават разни по Стария завет, които наистина са пълни с насилие и изискват определена аудитория. Аз тях ги харесвам, но не по празници. Интересни са ми от историческа гледна точка и често ги следя, когато дават нова серия по НатДжио, например. На празници ми действат негативно.
А спортните куриози от годината наистина са много забавни. Също и интересните победи и положения.

Ани, вероятно децата ти са малки, щом постоянно се занимаваш с тях. Когато станат по-големи, обикновено остава повече свободно време вечер, а след цял ден четене на работни документи книгите рядко привличат вниманието, защото очите искат отмора, а телевизора можеш повече да го слушаш и да не се взираш.

На 2 и 10 са децата и не мисля ,че скоро нещо ще се промени.

# 31
  • София
  • Мнения: 1 296
Ани, ти нямаше ли близнаци или те бъркам с друга потребителка?
Сега разбрах - на 2 г. и 10 месеца са.

# 32
  • Мнения: 1 566
Ани, ти нямаше ли близнаци или те бъркам с друга потребителка?
Сега разбрах - на 2 г. и 10 месеца са.
да две момичета са .

# 33
  • DE
  • Мнения: 5 513
По празниците, обичам руските концерти. Задължително от години си пускам онлайн, ако съм вкъщи SBS Gayodaejun новогодишният концерт на една от водещите корейски телевизии. Харесвам и концертите на БНТ от Виена и на световни звезди които пускат по нощите на връх нова година  Grinning
Обичам и наградите които се излъчват по това време на годината както и шоуто на Виктория сикрет.

# 34
  • Майничка
  • Мнения: 6 684
Изобщо не разчитаме на празничната програма. Подготвяме си предварително филмов маратон за цялото семейство, както и записи на концерти /напоследък главно на Андре Рийо/. Телевизорът служи само за монитор, пуска се единствено за концерта на Виенската филхармония.

# 35
  • Munich
  • Мнения: 3 341
Не ходя на гости и не каня гости вкъщи по празниците, за да гледаме програми с викторини или нови филми. Предпочитам някой стар банален познат филм за фон, за да може ако заглъхне разговора, да се посмеем на някоя позната сцена и да продължим. Няма да седна сама вкъщи по Коледа да гледам телевизия. Дразня се единствено на  българските концерти с новите "звезди" от сорта на део тео лео мео бео ангел рангел бобо гого дриско и брат им геоги никол. Както не бих и гледала каквато и да било коледна програма с опити за шеги от преди 20 години, с каквито и да било водещи, защото в България нивото на такива предавания, колкото и пари да са наляти там, си остава плачевно-селско.  Останалото не ми пречи по никакъв начин, защото телевизорът не ми е приоритет.

Обичам, когато денят ми започва със смях  Joy Joy Joy
Всъщност, напълно споделям мнението ти.  Peace Ние живеем в чужбина, по празниците ще сме в България и съвсем не смятам да прекарам времето си пред телевизора. Искам да се насладя на общуването с близките си, които не съм виждала от доста време.

Общи условия

Активация на акаунт