Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 23
Здравейте, не знам от къде да започна,всичко върви към разпадане.Имам следният проблем, мъжът ми се самозадоволява всяка вечер,понякога съм го усещала докато го прави,но в повечето случай разбирам от историята на телефона.Женени сме от 5г не мисля,че е толкова много време за да му омръзне секса с мен.Но това е самата реалност,той предпочита са си върши работата сам отколкото да е с мен.Рядко го правим 2,3 пъти в месеца.Опитвала съм да разговарям с него по тази тема,но той отказва да говорим.Не знам какво да правя,чувствам се наранена,унижена и сама, няма и на кого да споделя за да получа съвет.Не съм грозна нито пълна,не казвам, че съм модна икона.Не знам какво да правя,защо той го прави,чувствам се ужасно

Последна редакция: вт, 12 дек 2017, 15:34 от Не се сърди, човече

# 1
 • Мнения: 1 566
Има хора ,който просто са пристрастени към самодоволствонето и порното ,което много често е на психична основа ,предатавя си неща ,който ти по някакъв начин не правиш или не искаш или не знаеш за тези неща .Според мен е добре идея да започнете семейна консултативен със психолог ,ако всичко друго освен секса е наред. Ако не се разбирате извън секса много често е загубена кауза .Да не би ти да не си много активна в сексуално отношение или пък да го пренебрегваш прекалено заради деца ,работа или неща друго ,което да влияе на отношението му към теб .Излизали ли сте скоро някъде само двамата на романтична вечеря изненадайте го някой път със уютна обстановка вкъщи свещи ,музика ,вечеря  неща който ще отпуснат и двамата и ще ви сближат отново както преди. Подмени гардероба си с по секси неща ,накарай го да те ревнува и желае ,щом преди е било така сега едва ли е чак толкова трудно . А ти защо гледаш телефона му ? Може просто да е гледал нещо ,а не да е правиш това ,което ти си мислиш .Да не би да е всичко само в твоята глава ? Хващала ли си в момент когато го прави .,защо просто не се включиш кагото го прави или се правиш ,че не виждаш и не чуваш ?

# 2
 • Мнения: 7 957
Как така го разбираш от историята на телефона? Да не би да се записва как онанира?

# 3
 • Мнения: 22 587
Аз не бих пипала тоя телефон...

# 4
 • Мнения: 23
Всичко друго си е на ред,откакто разбрах започнах да се държа по дръпнато.История която я има всяка търсачка,можеш да провериш какво е търсено и гледано в интернет.

# 5
 • Мнения: X
95 в ника годината на раждане на авторката ли е?
 
Проверяваш му телефона, което не е наред според мен.

В даден момент трябва да разбереш, че няма мъж който да не се самозадоволява. И това няма нищо общо с желанието му към теб.

2-3 пъти на месец обаче за правене на секс е малко. Има някакъв проблем, но знай, че дори и да го правите по-често той пак ще си се задоволява.
За мен лично е проблем ако се задоволява по няколко пъти на ден. За един път на ден не е проблем, според мен. Публикувам анонимно, че сигурно за това ми изказване ще ме погнат и ще ме изкарат ненормална.

Друго нещо ме притеснява- отказът му да говорите за проблема. Не е зряло.

# 6
 • Мнения: 7 957
Ако гледа жени, значи пак е добре. Само да не е нещо друго.
Иначе кофти ситуация все пак, ако предпочита това вместо секса с теб. Предполагам, че е по-скоро въпрос на мързел, отколкото нещо друго. Много по-лесно е да лъска на картинка, вместо малко да се поизпотите и двамата.

# 7
 • Мнения: 1 566
Всичко друго си е на ред,откакто разбрах започнах да се държа по дръпнато.История която я има всяка търсачка,можеш да провериш какво е търсено и гледано в интернет.
забога няма мъж женен или не ,който да не е задоволявал сам ,дори и жени има ,който го правят въпреки ,че са женени ,просто по някога всеки човек има нужда от спокойствие сам със себе си. А това ,че ти се държиш дръпнато осложняваш още повече нещата между вас. Осъзнаваш ли ,че го ревнуваш от самия него си и от телефон му. Голяма работа ,че е гледал някакво си порно и разни курви ,ти никога не си гледала щото ? А това ,че гледаш неговия телефон само те прави още по параноична и вече полудяваш за нищо работа .Според мен проблема ти е само в твоята глава ,а не в неговата .Според мен си твърде млада ,за да разбираш нещата и да осмисляш какво и кога се случва .

# 8
 • Мнения: 309
Абсолютно вярно - според мен авторката много драматизира нещата. Заради едно самозадоволяване всичко да върви към "разпад"? Аз не знам активен мъж, който да не гледа порно и да не се самозадоволява. Ако не го прави, ще си фантазира и пак ще се самозадоволява - ще си мисли за съседката, за приятелката на приятеля и т.н. Всеки човек има нужда от минута ЗА себе си и СЪС себе си, своите фантазии и мечти. Следейки в телефона вместо да градиш доверие помежду ви, ти го разрушаваш. Моя мъж също гледа порно, с тази разлика,че го гледаме двамата Smile
Ако не е нещо извратено - всичко е наред, просто положи повече усилия да разнообразяване на сексуалния живот. И да, 5 години са достатъчно време да си омръзнете. Сексът както и всичко останало изисква постоянство и усилия, но поне и на двамата ще ви е приятно

# 9
 • Мнения: 23
Преди месец едва успяха да ме спасят,бях на крачка да умра.След като излязох от болницата разбрах, че си е търсел компаньонка в интернет.И това ли е нормално?

# 10
 • Мнения: 309
Всичко друго си е на ред
тук вече си противоречиш с последния пост - значи и други неща не са ви наред, самозадоволяването е най-малкия ти проблем. След като мъж с 5 г брак и жена в болница със сериозен здравословен проблем, може да мисли за компаньонки ... търси другаде проблемите

# 11
 • Мнения: 7 957
Не знам дали това с компаньонката е нормално и доколко отговаря на реалността. Но, ако си имала здравословни проблеми, това до някаква степен обяснява защо сте правили секс по-рядко от обичайното и защо той се е самозадоволявал. Всеки нормален мъж, ако види, че си неразположена, че имаш болки и оплаквания, не би настоявал за секс.

# 12
 • Мнения: X
  Сега ще започнеш да изкарваш 1 по 1 някакви откъслечни информации, за да се съберем дружно, да посочим с пръст въпросния мъж и да го заплюем като лош, тъй като от първия пост не сме особено впечатлени и не намираме нищо нередно.

  Кажи в един пост какво не върви, за да оценим ситуацията обективно. Защото преди малко твърдеше, че всичко е наред, сега пък някаква компаньонка се появи.

  # 13
  • София
  • Мнения: 14 942

  Друго нещо ме притеснява- отказът му да говорите за проблема. Не е зряло.

  Защо да не е зряло?
  Изпитва нужда да се самозадоволи и го прави.
  Явно, порното му е изкривило възприятията, но пък я си представи, че почне да иска от жена си да прави всичко,, което там правят?
  Колко мъже биха подложили жена си на това блъскане във всички дупки и омазване, че и откровено унижение на моменти? newsm78  # 14
  • Мнения: 23
   Той се задоволява от почти 2г поне аз тогава разбрах,не се караме разбираме се за всичко останало.Не бях добре, защото постъпих за раждане с кръвно 70/30 отлепена плацента и др. Докато съм била в болницата той е търсел компаньонка както написах.Как да възприема и това,нормално ли е

  Редакция на ключовите думи на тема  Общи условия

  Активация на акаунт