Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 2
Много мислих преди да напиша това мнение. Не ми е присъщо да съм груба и преглъщам или подминавам неправди,но отношението към моя баща наистина беше унизително и няма как да не се възмутя. Бих искала да изкажа искреното си възмущение от доц. Каракостов, неврохирург в болница Св. "Иван Рилски". Баща ми беше избрал да са се оперира при него след като беше прочел доста добри отзиви за този лекар. След като предварително беше уточнено,че няма да се налага доплащане освен за избор на екип в един момент,когато баща ми беше вече приет в болницата се оказа, че ще се наложи доплащане и то доста голяма сума за един пенсионер. Доплащане за нещо,което не беше нужно. Освен това стана ясно че дори да избере екип баща ми няма да бъде опериран лично от доцента, заради който беше избрал болницата. В опит да уточни каква ще е евентуалната сума за доплащане, доц.Каракостов арогантно и унизително се отнесе с баща ми, който е прекалено възпитан, честен и достоен човек. Също така не беше ясно кога ще се случи самата операция, като се наложи престой от 1 седмица - здрав човек да седи и да чака без да има право да задава въпроси,както казал доцента. В крайна сметка убедих баща ми да напусне болницата и да не се оперира при този човек. След като разбра че баща ми си тръгва чак тогава доц. Каракостов се опита да го спре,за да не стане скандал.
Ценя професионализма и натовареността на лекарите,но преди всичко те трябва да бъдат човечни и да не гледат на пациента като на касичка с пари и да се даржат надменно и недостъпно, колкото големи и велики специалисти да са те. Когато пациента е доволен от лекаря той сам с удоволствие ще се отпалти.

# 1
  • София
  • Мнения: 1 832
Чудя се защо са толкова алчни тези хора. Точно в Св. Иван Рилски доц. Георгиев щеше да сложи клапа на синът ми еййй така, без много да се замисли, пак за пари.

Общи условия

Активация на акаунт