Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 735
  • София /Абсурдистан
  • Мнения: 5 918
За протокола-когато ти преведат парите по сметката изтегляш и ги внасяше по светската на соц.подпомагане и носиш платежното там където ти са дали протокола
Не схващам идеята? Може ли пояснение?
Казахи ми след 10 ди да дойда да взема заповедта и да отида за перука в някой от 3-те магазина, с които работят, да купя, да им донеса приемо-предавателен протокол, фактура и касов бон и ще ми преведат парите. Друго не ми казаха.
На косъм съм да се откажа, не мога да се разправям повече  Twisted Evil Зверски ме боли кръста и не мога да се разкарвам.

# 736
  • Мнения: 128
Ако още не сте взели протокола и се отказвате идете и им кажете защото вземете ли го начина е такъв - те ви превеждат парите по сметка , вие ги теглите и ги превеждани в тяхната сметка и им връщате платежното.В срок от един месец от издаването на протокола трябва да се отчетете в СП или фактура за закупена перука или това платежно че им връщате парите.Както всичко в нашата държава много бюрократични с нулев ефект.

# 737
  • София /Абсурдистан
  • Мнения: 5 918
meri-71 Благодаря! Аз помислих, че ще ми преведат пари, чак когато им занеса фактурата с касовия бон и протоколът. Мале колко писане и висене по гишета за този, който клати гората!
Иначе аз си купих една и една ми подариха от фондацията, но мислех да взема и изкуствена от водорасли, с по-рядка коса и по-лека за лятото, че тези двете са много гъсти, зимни, и ще ми сварят мозъка за лятото.

# 738
  • Мнения: 1 184
Заповядайте в новата тема:
http://www.bg-mamma.com/?topic=1030235.new#new

Общи условия

Активация на акаунт