Благодаря за новата тема! Последно закупих лосион с чемерика и маска "храна за коса" и двата продукта на KristaG. Доволна съм. Единствените продукти от които видях ефект върху косопада.
Записвам се в новата тема... все още съм на витамини + капсули на Ревалид. Ще дам отчет след около месец и половина, когато приключа със схемата и имам какво да споделя.
Записвам се в новата тема... все още съм на витамини + капсули на Ревалид. Ще дам отчет след около месец и половина, когато приключа със схемата и имам какво да споделя.
Капсулите на Ревалид не съм пила, но две кутии изразходих от лосиона им и не видях никакъв ефект. Близо два месеца и половина и се мазах и все се надявам, че ще помогне, ама тц. Навсякъде препоръчват 3-месечни курсове с това-онова, вече знам, ако няма ефект на 15-20 ден, няма и да има и го зарязвам...
Отново Приорин!Действа ми,но само докато го приемам.Започнах да прибавям по малко хума към шампоана.Мия се с двете заедно.По-малко коса пада след измиване.
Моя приятелка е доволна от това: http://evterpa.eu/serum-protiv-kosopad-658.html Аз обаче не съм убедена дали наистина действа, затова да питам и тук, случайно някой да го е ползвал и да има мнение? След като дадох стотици левове за скъпа козметика без ефект вече се заглеждам и в такива, на пръв поглед "безобидни и никакви" продукти. Така и така почти нищо не действа, поне да не давам една шапка пари за него p.s. Следя си щитовидните хормони, желязото, Б12... и ред други неща, т.е. търся и причината за проблемите, не действам само симптоматично, но все пак и затова си трябват мерки, затова питам. Искам да кажа, да не ме пращате на лекар, за да търся причината за косопада и прочие
Последна редакция: чт, 04 яну 2018, 01:29 от Мон...
Мерси за темата! 💐 Последно си купих Давинес-а, още съм в процес на прилагане, та не мога да дам заключение, защото слагам и ампули Денсифик. От тях съм си най-доволна. Мисля след малко почивка пак да си взема от тях.
Моя приятелка е доволна от това: http://evterpa.eu/serum-protiv-kosopad-658.html Аз обаче не съм убедена дали наистина действа, затова да питам и тук, случайно някой да го е ползвал и да има мнение? След като дадох стотици левове за скъпа козметика без ефект вече се заглеждам и в такива, на пръв поглед "безобидни и никакви" продукти. Така и така почти нищо не действа, поне да не давам една шапка пари за него
Мон... радвам се да видя свой. Понякога скъпото, излиза по - солено.
На мен ми се повдигаше от тези капсули и ги спрях почти веднага. Аз си правя мезотерапии. Странно е, но понякога и еено боядисване на косата прекратява косопада-пон при мен. Със сигурност има значение дали е сезонен или е свързан с друг проблем.
Препоръча ми ги хематолог,но не уточни точно ,кой вид да взема,а виждам ,е има две или три разновидности на хапетата. Би ли споделила ти как избра тези? Запозната ли си с другите видове Анакапс
Бихме желали да Ви поканим да се включите в кратка анкета, в която да споделите мнението си за форума. Вашето мнение е важно за нас и ще помогне да
подобрим предлаганите от нас услуги.
Попълването на анкетата би отнело около 10-20 минути. Молим Ви да бъдете възможно най-откровени и детайлни в отговорите си.