Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 17 ян. 2018, 20:29 ч.

Родово проклятие

  • 11 008
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 123
Намерихте ли кой да помогне?

# 16
  • Мнения: 396
как се разбира дали имаш родово проклятие

# 17
  • Мнения: 140
Здравейте, не съм на "ТИ" много с темата, но ще споделя личен опит и  предположение как аз тълкувам нещата.
Още преди 10тина години когато на сестра ми не и вървеше в любовния живот просто започна да се интересува и да ходи на 100 гледачки. От любопитство... Поради някакви си проблеми,  и аз съм допирала до такива- кои читави, кои не. Интересното тук е, че и на двете ни (поотделно в годините) различни гледачки са казвали на сестра ми за родова, кръвна магия която пречи да се задоми и тя и аз. И като цяло неволи в живота бол - но не трагични. След една катастрофа моя със 165 челно и като по чудо оцеляла и здрава, благодарение на Бог и майка ми започна да ходи.Разбра ,че съм имала черна магия но съм оцеляла по чудо. От същата жена при която отива заради мен,  научава и тя  самата  че има кармична обремененост и я предава кръвно на дъщерите си. Обеснявам как на мен са ми го казвали гледачки, на сестра ми и на майка. Не знам дали родовото проклятие е същото, но аз със сестра ми съм "унаследила" тази магия на майка ми ( кръвна матрица която няма  как да се развали ". Лично знам за майка ми че е осиновена и не знам кой я е проклел, но носи магия и я предаде на нас. Сега.. дали е същото, нямам представа. Казвали са ми да правя добро без причина, да правя курбан без причина и да си купя книги с молитви да се моля. Нямало е кой знае колко несполуки в рода. Но майка е нямала щастлив живот. На мен и кака ми живота сякаш стана друг след 30та година.А една баба от Родопско ми каза ,че след 27 година се засилва магията и действа с голяма скорост?! Не съм ходила да развалят нищо, понеже магията е кръвна и се предава ,но не се разваля.
Според мен, има начини да се облекчат проклятия и магии, но с помощта на Бога и духа у човека! Някой неща не са физика и са над нас..за това трябва да се обърнем и помолим от сърце , за да дойде доброто в живота ни! Успех и не се предавайте!

# 18
  • Мнения: 305
В моя род имаме съмнения за родово проклятие. През годините са се случвали лоши събития и то все по мъжка линия,т.е потърпешите от нещастията са мъже, което е много показателно. По наши изчисления, от преди 150 години започват да се случват тези неща. Но е невъзможно да установим първоизточника, т.е. какво се е случило, защо и от къде тръгва проклятието.

През тази година се случи поредното нещастие, с което родът по мъжка линия окончателно  прекъсва....
Дано вече да е изкупен греха, който родът е имал.

Последна редакция: нд, 16 сеп 2018, 13:36 от Space_woman

# 19
  • Мнения: 54
Има хора, които са много силни в думите.  Просто е заложено в тях. Когато кажат / пожелаят / прокълнат някого то се случва. Някои го знаят и използват умишлено, някои не знаят. Някои съжаляват в последствие, но такива думи не може да се върнат назад. Много по-рядко се среща родово проклятие чрез магия. По-често е срещано проклинане на рода / човек в момент на злоба, ярост. Проклятие в което са вложени емоции е много силно. Там са използвани силни отрицателни емоции, вътрешно съзнателно или безсъзнателно е поискана помощ от зли сили.

Последна редакция: пн, 15 окт 2018, 10:45 от elito01

Общи условия

Активация на акаунт