Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 32 638


"Истанбулска  невеста" - Istanbullu Gelin всеки петък от 20.00 часа по Стар тв


Резюме
Един нов поглед за силата на любовта!
Дали любовта наистина може да преодолее всички прегради и да награждава с истинско и неподправено щастие!?
Сюрея е гордо и красиво момиче, отраснало без майчина ласка и грижовен бащински поглед, понесло бремето на живота на крехките си плещи от най-ранна детска възраст. Съдбата-тази мъдра орисница- и е отредила изненада:
              В един прекрасен ден, сред танцуващите своя валс снежинки, пътят на Сюрея пресича богатият и харизматичен бизнесмен Фарук. Амурчета изстрелват стреличките си в сърцата на двете волни гълъбчета и любовта нежно ги притиска в своите вълшебни обятия.
               Опиянени, влюбени и щастливи, двамата се прибират в Бурса, където е семейството на Фарук и започва тяхната драматична любовна история. Сюрея е израстнала в мегаполиса и има свободолюбив и бунтарски характер. Фарук, макар  модерен и  с изтънчен съвременен вкус е закърмен със семейните традиции. Силните характери на двамата са предпоставка за изпитанията, на които е подложена любовта им още от първите мигове семеен живот.
              Сюрея ще живее в конака, приютил в обятията си цялата фамилия на Фарук-семействата на братята Осман, Мурат, Фикрет и майката-султанка – стожерът на фамилията.
               Есма ханъм – свекървата-майка иска да е единствен съдник на съдбините и живота на децата си и не изпуска юздите от здравите си ръце.
               Ипек- съпругата на Фикрет, заживява с единствената цел непрекъснато да подлага крак на младото момиче, да промени статута в конака и да застане начело на богатата фамилия.
                Тримата братя на Фарук- Фикрет, Осман и Мурат са затънали в проблеми и всеки се стреми да изпъкне пред останалите. Вечните им спорове, дразги и удари под кръста тровят атмосферата в семейството.
                 А Фарук? Фарук получава неочакван сюрприз – появява се враг, с когото е много трудно да се справят.
                  Основите на бляскавия 400 годишен конак, застинал във величествен покой, ще се разклатят от събития, които ще засегнат всеки член на могъщата фамилия.


Istanbullu Gelin всеки петък от 20.00 часа по Star tv
Може да  гледате сериала онлайн тук:  
[

Информация за сериала можете да намерите тук:  

С участието на :

Продукция на: ОЗ Turkey Medya  
Режисьор: Zeynep Günay Tan-Deniz Koloş
Сценарист: Teşrik-i Mesai  
Изп.продуцент: Onur Güvenatam
Директор сценарии: Lale Eren  


Видео клипове на Морски бриз и други автори с БГ субтитри

 Ayça VarlıErkan Petekkaya
най - успешната  двойка -
стари участия и нови проекти
 на актьоритеЛюбов назаем - Son Bahar
Erkan Petekkaya  

Извън протокола


Paramparça
Дила - Dila hanım

“Дила - Dila hanım”"Sessiz Fırtına"  

“Тиха буря/Sessiz Fırtına”"Beyaz Gelıncık"

“Памуковата принцеса - Beyaz gelincik”

“Памуковата принцеса”"Öyle bir geçer zaman ki"“Скитникът -  Serseri 2003”


Игрални филми    


„Крилете на нощта“  

Крилете на нощта - Gecenin KanatlariНов свят - Yeni Dünya


Yeni Dünya - Нов свят


Erkan Petekkaya -музика  

Ayça Varlıer  "Kehribar"

"Zeytin Tepesi"
"Kalbim 4 Mevsim""Перла - Gümüş"

]

Ayça  Varlıer - музика  

Özcan Deniz    

Сериали  “Kaderimin Yazıldığı Gün ”


Колекция "Денят,в който е написана съдбата ми"
Излъчените епизоди по БТВ vk.com

Черна роза - Karagül
Юнска нощ -  Haziran gecesi  
Млечния път - Samanyolu
Имението с лозите - Asmalı konak
Изгаряща любов Ask Yakar - 2009 г.
Kader - СъдбаИгрални филми  Özcan Deniz - Музика

Hatice Şendil  в“Kaderimin Yazıldığı Gün ”


Колекция "Денят,в който е написана съдбата ми"
Излъчените епизоди по БТВ vk.comДила - Dila hanım

“Дила - Dila hanım”"Черни планини - Karadağlar"
"Kurtlar Vadisi Pusu"

Гласувайте  за  Erkan Petekkaya -

Гласувайте  за  Ayça Varlıer -  

Гласувайте  за  Özcan Deniz -

Гласувайте  за  Hatice Şendil -

Гласуването е възможно на всеки час!
Последна редакция: сб, 27 яну 2018, 11:19 от MAMA-AN

# 1
 • в усмивката на времето
 • Мнения: 1 809
Ани, много нежна е станала темата! Прекрасна !

# 2
 • Мнения: 32 638
Олееееее, Фикрет яко подпали.... #Crazy #Crazy

# 3
 • Мнения: 24 533
Ани Hug,благодаря за новата красива,зимна тема! newsm10Фикрет каза на Ипек,че не го е обичала,да слезела от небето...

# 4
 • Плевен
 • Мнения: 11 007
Отново си имаме прекрасна тема...
Ани благодаря...
Скрит текст:

# 5
 • Мнения: 24 533
Акиффффф -Ще ставам баща ли? Joy Joy Joy

# 6
 • Мнения: 32 638
Фикрет каза на Ипек, че никога не го е обичала....

# 7
 • Мнения: 24 533
Сенем плаче че Сюрея не е бременна

Акиф каза,че тя е млада и ще има детенце

# 8
 • Плевен
 • Мнения: 11 007
Акиф запецна...а тейзето рони сълзи за Сюрея...

# 9
 • Мнения: 24 533
Акиф иска да каже на Фарук,приятел му е

Сенем каза че е на 40год.

Акиф звънна да каже на Фарук,но разбра че не е добре и му каза друго-починал чичо му

Ипек сега ще си го изкара на майка си

# 10
 • Мнения: 24 533
Къймет обвинява Ипек

следва откъса...

Фарук не е съгласен..иска да спрат

Сюрея поиска ключа за колата

Хайде тръгваме за Улудаа

# 11
 • Плевен
 • Мнения: 11 007
хайде...по бързо да тръгват за планината....не мога да си намеря клипа от там.....Сюрея нали беше тръгнала да се прибира и се върна цялата в сняг....

# 12
 • Мнения: 24 533
Фарук се досеща че нещо е имало м/у майка му и Гарип след като са израснали заедно

Емир пак се налага....

Реклама....

# 13
 • Плевен
 • Мнения: 11 007
Фарук да не е забравил за годишнината...май за нещо се извинява в колата...

# 14
 • Варна
 • Мнения: 2 785
Е. казва, че изобщо не ѝ е лесно да разкаже всичко това. Фа обаче пропадна някъде и си спомня сцени от срещите им с Гарип- на семейството. Есма го моли да каже нещо. казва, че трябва да поговорят, но той излезе. Офффффффффффф, жалко за Сю, но нищо пак ще опитат. Леля обаче еееееееее.  Ох милата не знае дали да се радва. Казва – не може да бъде.
Сю видя Фа и го пита какво е станало. Той ѝ каза, че майка му и Гарип са заедно и казва – не си изненадана, знаела си. Тя казва, че ги е видяла, но майка му не искала да казва. Той се развика с думичките от фрага. Тя обаче започна да я защитава и той казва, че тя затова е хукнала към колибата и се е случило всичко това. Сю също се ядоса и каза, че той познавал майка си и знаел, че тя винаги държи това, което иска да става и тя нямало как да му каже. После отново защити Есма и Фа се развика да не застава между тях. И изчезна. Мустафа каза, че фа бил като барут и се качил и всичко гръмнало. Мустафа казва, че много се страхувал, че всичко това е станало заради Есма и този с когото се среща. Нур викна да мълчи, но другите умират от любопитства. Нур ги нахока, че е срамота да говорят така и че тя Есма сама преценявала с кого и защо да се среща. Есма извика Нур и каза, че ще отиде на пазара. Нур се опита да пита нещо, но Есма я изпревари и каза, че се среща с Гарип. Каза, че както е предполагала войната тепърва започва и какво ще стане накрая не знае. Нур каза, че дори и така да е си заслужавало, защото изглеждала много щастлива. Есма каза, че Сю знае. Нур пък ѝ каза, че не бива да се притеснява. Фа бил ядосан, но Сю ще намери пътя към сърцето му и то отново ще се отвори за нея. Фикрет бил малко по-особен, но и той ще приеме. Осман също щял да се примири, пък Мурат не бивало дори устата си да отваря по този въпрос. Да бъдела спокойна всичко ще се оправи.
Сенем обаче се радва милата. Обажда се Сю и каза, че резултата ѝ е отрицателен. Сенем я моли да не се натъжава. Сю казва, че не е тъжна, макар да се надявала на една хубава изненада. Сю казва, че можело и да не може да забременява и че трябва да го приеме май. Сенем ѝ каза да не говори глупости и да не спира да се надява и тя със сигурност щяла да изпита щастието да стане майка, само да не се настройва така. После се пита какможе тя да е бременна, а момичето ѝ сга да е толкова тъжно и да не е бременно.
Адем сънува отново побоите. Спомня си как е питал майка си – защо стоим тук и защо не заминаваме. И тя как е отговаряла – и къде да отидем. Ди го буди и пита какво става. Казва, че много се е напрегнал от болницата и затова се чувства толкова изтощен.
Фики пък е със спомените за Есра.
Сю отива при Есма и я пита дали са говорили. Есма каза, че дори не я е изслушал. Сю каза, че може би вечерта ще я изслуша – да не се разстройва веднага. Сю сяда и я пита дали си спомня дали си спомня първия ден, когато Фа я довел в конака. Есма я пита тест ли ѝ правела. Сю каза, че нямя лоши намерения, но не може всичко да е лесно, но те ще се справят, особено когато имаш някого зад гърба си. После Есма ѝ казва, че тя е загубила рано майка си и с времето е преодоляла тази загуба, а това сега ще изпитават синовете ѝ, макар тя да е жива. Казва, че нея пък я боли защото е майка и знае каква болка ще им причини. Сю пък каза, че тя наистина е загубила детето си и със сигурност не знае какво изпитва една майка, но е успяла да преодолее болката, защото всяка болка може да бъде преодоляна. Есма пита как се преодолява. Сю каза – с много любов от хората около теб. Да помисли добре, че е заобиколена от хора, които я обичат.
Фики каза че тази вечер няма да е на вечеря, да кажела Нур на всички, но тя каза, че тази вечер трябва да е задължително тук, защото майка му иска да бъдат всички на масата. Казва, че Ипек също ще е много ядосана и без това и в момента била така след като излязал вечерта. Фики каза, че това било нейна работа и хукна да ѝ иска сметка. Бравооооооооооооо. Наприказва ѝ, че нея не я интересувало какво той мисли и какво иска, а мислела само за себе си. Каза, че той я обичал като куче, но тя се държала отвратително с него. Тя каза, че също го обича. Той каза, че не го обича изобщо, че обича конака Боран, но не и него. Тя каза да не се държи като глупак и да се маха от стаята. Бебето се разплака и минавайки край него тя каза- извинявай бебче, но баща ти се държи като глупак и заради брат си държи на мен отвратителен тон.
Адем се оплаква, че май няма полза от терапията. Започнал да сънува кошмари. Терапевтката го пита какви и иска да ѝ разкаже. Той разказва. Тя го пита как си обяснява кошмарите. Той казва, че майка му е силна жена и винаги го е защитавала, а той насън я гони, та го науска, а такова нещо не можело да стане, никога нямало да го напусне – та тя по телефона дори го питала дали е добре. Според него това е защото се случило това с майка му. Терап. казва, че не може да вини майките – нито неговата, нито на Боран – и двете искали да защитят децата си.
Акиф няма търпение. И той купил тест и я кара веднага да го направи. Тя казва, че вече го е направила. Той пита защо не му е казала. Тя каза сам да види. И той е шашнат и брои чертичките. После казва – аз сега татко ли ще ставам . Гооооол бе.  После казва, че бил сигурен и ѝ поднася букета. Тя се разплаква. Той пита какво е станало, той ли не е направил нещо както трябва. Тя разказва, че и Сю имала съмнения, но не била бременна и се чуди как сега ще каже на момичето си. Акиф я успокоява, че Сю е млада и рано или късно и тя ще получи хубавата новина. Сенем го пита какво иска да каже, че тя е стара ли.  После Сенем казва да не сменя темата, тя се притеснявала как ще ѝ каже. Той я успокоява, че ще намерят начин. Казва, че не трябва да се притеснява, че ще ѝ подари една романтична почивка. Сенем го пита ами работата и той казва, че момента бил такъв, че щял да зареже Фарук и да се грижи за жена си. После се обажда на Фа и казва, че трябва да отиде в родното си място – някой си негов роднина бил починал. Фа го пита дали не иска и той да отиде с него. Той каза, че няма нужда, човекът бил възрастен и му било времето вече. После Акиф се обвинява, че излъгал, но така било по-добре, отколкото да започне да му крещи. Сю е при Фа.
Ипек се оплака на майка си, че Фики се държал отвратително. Майка ѝ казва, че тя я предупредила да обръща внимание на съпруга си. Ипек се разкрещя, че тя била майка и трябва да се грижи за детето си, а не да се съобразява с глупостите на голям и разумен мъж. Къймет ѝ казва, че той бил привлекателен и много добър и някоя може да му хвърли око. Ипек ѝ каза да не говори глупости. Фики нямало да я остави и да тръгне с друга.
Сю и Фа – преразказах го в откъса. Фа продължава, че години наред се е съобразявал с майка си и със семейството. Бил преживял безброй тъжни и тежки неща заради нея, а тя ….Сю казва, че е така, но всичко е поправимо. Фа споменава Бегюм. Сю каза, че го разбирала, но разбирала и майка му и затова сега ще затворят тази тема. Каза му да ѝ даде ключовете.
Емир и Бег са в музикалния магазин и той пак иска нещо да му купи. Емир вижда Джем и хуква при него. Искал да му помогне за нещо. Бег каза, че трябва да се прибират. Джем предложи да остане Емир с него щом тя е заета. Бег се съгласи.
Сю отвлича Фа. Каза му, че днес е специален ден за тях, защото на този ден миналата година тя се е съгласила и е направила една много важна среща и сега трябвало да отпразнуват това. Фа се извини, че е забравил, че изобщо не е подготвил нищо за този празник. Тя казва, че трябва да остави всичко на нея. Той пит поне една целувка можело ли. Тя каза, че е шофьор и не може….

Общи условия

Активация на акаунт