Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 16 фев. 2018, 00:32 ч.

Една несигурна бъдеща булка.

 • 11 699
 • 57
 •   1
Отговори
 • Мнения: 15
Здравейте, ще бъда максимално кратка:Бременна съм от мъжа, когото обичам, заедно сме от скоро, но се познаваме отдавна. Предложи ми брак, държи се чудесно с мен и всичко по реда си. Приказка. Ноо..съм забелязала тенденция у него да не се пуска от една жена,преди да се хване с друга. В нашия случай, той напусна бившата си заради мен. Държи се наистина повече от добре, той е мъж на място, грижовен и мил е, но някак си ме тревожи мисълта, че е възможно да ме постави на мястото на бившата си.. Объркана съм. Всичко с него е чудесно, но тази мисъл ме влудява. Да вмъкна и двамата искахме бебето и беше планирано, на под 25 години сме, но аз съм готова за това, по всичко си личи, че и той.. Е, какво е вашето мнение.. има ли повод да се притеснявам ?

# 1
 • Мнения: 223
Има.
Имай си едно наум.

# 2
 • Мнения: 15
Има.
Имай си едно наум.
Повече от едно на ум даже...

# 3
 • Мнения: 4 874
Тези неща се решават преди забременяването, а не след.

# 4
 • out of space
 • Мнения: 7 753
Глупости. Аз съм зарязвала поне 3-ма, заради появили се нови хора в живота ми. Е, вече 17 години не съм  сменила мъжа си, но и  не съм се женила за предишните Simple Smile

Най-вероятно е открил в теб идеалната половинка просто.

# 5
 • Мнения: 63
И за какво да се притесняваш, ако е тип , който зарязва жените , ще те зареже, както и ти , ако имаш такъв маниер на поведение.  Не вярвам на никого , но и се наслаждавам да изживея това , което съм решила , че си заслужава.  Наслаждавай се на бремеността си и не си товари главицата с глупости / от тях отърване няма за съжаление/.

# 6
 • Мнения: 10
На мъжа очите винаги ще шарят въпроса е на коя жена държи до края на дните си!
Според мен ако нещо е писано да стане ще стане .. Никои не може да промени съдбата си затова не го мисли толкова да се натоварваш ! Отдаи се на хубавите моменти и се наслаждаваи на любовта Simple Smile

# 7
 • Мнения: 857
Щом сте от скоро тепърва времето ще ви проверява дали сте един за друг. Имай си един план Б и си се жени на воля.

# 8
 • Мнения: 5 399
Под 25 годишен мъж вероятно е бил с друго гадже, а не с жена и деца. Ако е така, не е фатално.

# 9
 • Мнения: 1 795
Ноо..съм забелязала тенденция у него да не се пуска от една жена,преди да се хване с друга. В нашия случай, той напусна бившата си заради мен.
Аз съм го забелязал това поведение в тоооолкова много жени, че ако трябва да се генерализира.... Но е глупаво да се генерализира, особено пък на база един случай както е при Вас. Един случай не е "тенденция".   

Ако се влюби във Вас и напусне предишната си приятелка заради това - някой ще каже "лошо". Ако е сам и тогава се влюби във Вас - някой друг пак ще каже "Лошо! Какво му има, че да е сам? Нещо не му е наред явно". Човек каквото и да направи, винаги ще има повод за притеснение у този, който търси подобен повод. За мен единственото некоректно е човек да бъде едновременно с двама души като или единият или и двамата не знаят за съществуването на другия. Иначе не виждам нищо толкова драматично да скъсаш с едно гадже, защото си се влюбил в друго момиче. Особено ако си под 25. Стига да е преди да си започнал да действаш с другото.

Много сте млади и двамата и очевидно не сте живели достатъчно дълго заедно, че да сте сигурна в него. Не трябваше ли да мислите по тези въпроси преди да почнете да правите бебе? Не трябваше ли да поживеете заедно първо, да се сгодите поне и тогава да почнете да правите бебето? И тогава да пуснете тема в бг мамма, не когато вече е на път бебето? Или е измислена ситуация, с която да се поупражняваме? Каквото и да е - лека бременност Ви желая и щастлив семеен живот! Не го тровете с безпочвени притеснения - ако се появят основания да се притеснявате, ще го разберете. Успех.

# 10
 • София
 • Мнения: 4 100
Не разбирам притесненията.
По принцип това е практика на жените - никога не пускат бхившия (клона), преди да са хванали новия.
Е, свиквайте - феминизацията доведе до това, че и мъжете вече са така

# 11
 • Мнения: 3 026
Щом става дума за момче под 25, вероятно под "бивша" имаш предвид момиче, с което е излизал. Живяли ли са заедно? Имали ли са брак? Деца имат ли? Вероятно отговорът и на трите въпроса е "не". В този смисъл, не виждам някаква голяма драма. На тази възраст връзките обикновено не са толкова сериозни и хората чрез тях придобиват някакъв опит, който в един момент им помага да изберат подходящ, за тях, човек. Ако говорехме за мъж с 5-10 години по-голям, със семейство и деца, който ги е напуснал заради теб, тогава ситуацията щеше да е съвсем различна. След като вече чакате бебе, е безсмислено да се тревожиш. Трябваше да помислиш преди да започнете да правите бебе. Сега по-скоро работете върху връзката си, организирайте живота си и намерете синхрон помежду си, защото на тази възраст има разминаване между мъжете и жените. Мъжете, в голям процент от случаите, все още са леко дечковци, докато жените са една идея по-зрели и често мислят вече за семейство.

# 12
 • София
 • Мнения: 3 833
Тия работи се мислят преди да се планира детето. Малко късно си се сетила да се притесняваш.

# 13
 • Мнения: 504
Не разбирам защо някой се впуска във връзка, за която, още преди да е започнала съществената част, вече се мисли какво ще се случи, как ще се разделят, кога ще се разделят?! Никой не влиза (или поне не би трябвало) в отношения с човек, с който непрекъснато ще очаква раздялата. Пусни се по течението, изкарай положителните емоции от бременността  и любовта на повърхността, наслаждавай се на прекрасните мигове с любимия човек. Не се поддавай на черни мисли, от тях няма никакъв смисъл. Казваш, че се държи добре, че всичко е наред. Тогава какво има да му мислиш? И аз съм минавала от една връзка в друга. Да, така се случи, бях с един, ама се влюбих в друг. Това не означава, че с всички постъпвам така. Съпруга си срещнах, след като бях 2 години сама. И той мен след като беше се разделил с бившата преди повече от година. И пак може някой ден да ме зареже заради друга, или пък заради самата мен. Няма как да знам. За това просто се отдавам на живота ни заедно на максимум и ми е все тая какво ще се случи след година, две, три десет.... Сега живея, сега се радвам, сега така ми е добре. По - нататък - каквото - такова. Живей и се радвай на прекрасното, то е днес.

# 14
 • Варна
 • Мнения: 13 667
Нещо не схванах. Той е напуснал бившата и се е хванал с теб. Държи се добре, всичко ви е наред, детето е желано и планирано. Къде е проблемът всъщност?

Общи условия

Активация на акаунт