Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 27 фев. 2018, 00:04 ч.

"Прости ми" /Beni Affet/ - Тема 6

 • 44 470
 • 237
 •   1
Отговори
# 15
 • София, Надежда1
 • Мнения: 316
Абе този Демир няма ли да пукне най накрая бе! Заради тоя боклук по някога не го гледам тоя филм.... ужасТ не го понасям тоз индивид....

# 16
 • Мнения: 566
Мда, винаги се измъква, и до кога така newsm78

# 17
 • Мнения: 312
И аз чакам Фериде да разкрие Хасрет

# 18
 • Пазарджик
 • Мнения: 187
Абе този Демир няма ли да пукне най накрая бе! Заради тоя боклук по някога не го гледам тоя филм.... ужасТ не го понасям тоз индивид....
След 2-3 седмици Бахар ще го застреля

Последна редакция: ср, 21 мар 2018, 23:26 от Данилина

# 19
 • Мнения: 566
Аз спрях да го гледам (новият им сезон),но в инстаграм видях,че Кадер и Мурат са в едно легло.Доколкото разбрах коментарите,хората се бъзикат да вземат да съберат Осман с Назире е Simple Smile).
https://www.instagram.com/p/BgmSX-2hSd-/

Последна редакция: ср, 21 мар 2018, 23:29 от online:)

# 20
 • Пазарджик
 • Мнения: 187
Инфото за следващите 5 епизода на "Прости ми"

Махир пред фалит. Онур спасява Бахар

*Седат подслушва разговор между Мурат и Джунейт. Узнава, че служителката във фирмата Гюлай е биологичната майка на Фериде. Демир обвинява Онур в интимни отношения с Бахар. Напразно Онур настоява, че е невинен. Демир поставя условие да бъде негов адвокат при бракоразводното дело с Бахар и да е остави без каквито и да било средства. Онур отказва и се среща с Бахар, за да я предупреди за намеренията на Демир. Седат предлага на Пирайе да отседне във фирмения апартамент, но тя отказва. Хитрата Джейлян забелязва проблеми между Умут и Махир и решава да се сближи с Елиф, за да подклажда споровете между тях. Хасрет забелязва, че новият им съсед Фърат търси близост с Йълдъз. Демир и адвокатът му посещават Бахар с документите за развода. Бахар отказва да се разведе и умолява Демир да оттегли молбата за развод. Демир се съгласява, но й поставя условието бракът им от фиктивен да стане истински. Седат споделя с Фериде, че биологичната й майка е жива, както и че Джунейт знае коя е Гюлай.
*Бахар приема предложението на Демир да консумират брака си. Споделя с Онур, а той започва да я убеждава, че се намира в опасност. Тя му показва приспивателни хапчета, които смятат да даде на Демир. Онур вижда решителността й и я затваря в отдалечена къща, за да не избяга и да отиде при Демир.
* Демир получава ДНК изследванията на Онур и узнава, че той не е този , за когото се представя. С хитрост Фериде взема коса от Пирайе и я дава за ДНК изследване. Проблемите между Махир и Умут се задълбочават, след като офисът на фирмата на Махир е подпален. Единствен шанс, за да избегне несъстоятелност, е да продаде апартамента, в който живее. Кадер напомня на Махир, че той е собственост на майка му Нериман. Демир открива, че Бахар е изчезнала. Осман започва да разследва Фърат и Мурат обещава да му съдейства.
* Фериде споделя с Назире, че Гюлай може би е нейната изгубена майка. След това посещава Седат и от него взема адреса й в Ескишехир. Хасрет подслушва разговора им и така узнава коя в действителност е Гюлай. Бахар успява да избяга от къщата, в която Онур я е заключил. Свързва се с Демир и му обещава да се срещнат насаме същата вечер в дома му. Онур се досеща, че Бахар е в голяма опасност. Тръгва към апартамента, но хората на Демир го обезвреждат. Мурат прониква в дома на Фърат в негово отсъствие. Неочаквано Фърат се завръща и обезврежда Мурат и Осман, дошъл да го предупреди. След като взема от Седат адреса на Пирайе, Фериде се отправя към дома й, но без да предупреди съпруга си. От това се възползва Хасрет и споделя с Джунейт за разговора за Пирайе между Седат и Фериде. Хитрата Нериман се отбива в дома на Севги и привидно припада пред дома им. Шахин се обажда на Махир. Срещата между Бахар и Демир не минава според очакванията на Бахар. Мъжът й не изпива виното, в което тя поставя медикамента. Вместо това Демир почти насила я завежда във вилата си и я заключва там. Напада я с намерението да я принуди да спази уговорката им.
* Онур успява да избяга от хората на Демир и тръгва да търси Бахар. От Севги научава адреса на вилата на Демир и се досеща, че той е отвел там Бахар. Фериде отказва да разбере защо Пирайе е изоставила децата си. Бахар успява да се отскубне от ръцете на Демир и се заключва в една от стаите на къщата. Разяреният Демир заплашва да я убие. Онур се намесва и я спасява. Махир Настанява Нериман  в болница и настоява изследванията й да бъдат повторени от неговия лекар. Нериман отказва и продължава да се прави на смъртно болна. След изписването Махир я настанява в хотел. Джунейт претърпява лека катастрофа на път за дома на Пирайе.
* Демир планира отмъщението и за целта се свързва с хора от подземния свят. Когато Шахин узнава за нападението на Демир над Бахар, той коренно променя отношението си към него. Планира да отмъсти за страданията на Бахар и Кемал. Кадер забелязва, че Махир и Джейлян крият нещо от нея. Шахин и Онур узнават местонахождението на Демир. Седат се отбива при Хасрет, за да й напомни, че трябва да бъде лоялна. Докато те разговарят в спалнята й, на долния етаж семейство Козан пристига на посещение при Йълдъз. Седат  изпуска броеницата си в бързината да се укрие. Осман поставя на Хасрет ултиматум , че ще й отнеме бебето, ако не спря да се среща със Седат.
* Фериде и Джунейт имат проблеми, след като Фериде узнава, че той е скрил от нея коя е Гюлай. Нериман предлага на Махир да променят документа за собственост на апартамента, за да може той да го ипотекира. Хората на Осман откриват Демир и го отвличат. Махир приема предложението на Нериман и заедно с Джейлян посещават адвокат, за да ипотекиран дома.

Източник: - Вестник "Тв Сага"

# 21
 • Пазарджик
 • Мнения: 187
Инфото за следващите 5 епизода на "Прости ми"

Бахар застрелва Демир

*Пирайе се завръща в Анкара с намерението да остане с Фериде. Наема къща в покрайнините на града, въпреки че Фериде не одобрява постъпката й.
* Онур заблуждава един от приближените на Демир, че иска среща с него. Бахар проследява Онур с намерението да послуша разговора му с непознатия. За съжаление мъжът я разпознава като съпругата на Кемал и бяга от Онур. Така Онур не успява да разбере къде се крие Демир. Махир ипотекира имота си. Кадер решава да наеме помещение и да отвори шивашко ателие. Умут предлага да й даде пари, отделени за сватбата с Елиф. Това натъжава Елиф.
* Осман залавя Демир. Обажда се на Зюхре, за да си отмъсти и тя. Докато спорят дали да го застрелят, Демир успява да се освободи и напада Осман. Бяга, използвайки Зюхре като щит срещу насочения към него пистолет на Осман. Полицията залавя приближения на Демир и той признава, че Демир е убил Кемал, Инджи и Текин. Полицията ексхумира тялото на Текин.
* Пирайе признава на Фериде, че е имала още едно дете което е било с физически недъзи и е починало малко преди Джунейт да я потърси. Махир се съгласява да наемат помещението избрано от Кадер. Дори й  дава част от парите взети от ипотеката на апартамента им, заблуждавайки я, че е изтеглил кредит.
* Фериде решава да даде шанс на майка си. Пирайе  узнава фамилното име на Джунейт и реакцията й озадачава Седат. Тя започва да го разпитва за семейство Козан. В дома на Хасрет Йълдъз намира броеницата на Седат. Демир следи Бахар и Онур и в удобен момент отвлича Юсуф от детската градина. С Бахар си свързва непозна, на която Демир е платил да примами Онур и Бахар в апартамента му. Там непознатата ги приспива с медикаменти. Демир успява да ги отвлече.
* Йълдъз настоява Хасрет да обясни защо броеницата на Седат е в нейната спалня. Пирайе отива в имението на Козан и пита Зюхре защо е укривала Фериде от нея. Фериде и Джунейт стават свидетели на разказа й за многократните й посещения в имението, издирвайки дъщерите си. Севги намеква на Кадер за зараждащата се близост между Махир и Джейлян.
* Хасрет заблуждава Йълдъз, че не знае как броеницата на Седат се оказала спалнята й. Завързаните Бахар и Онур идват в съзнание. Демир пребива Онур пред очите на Бахар и му поставя ултиматум - живота на Бахар в замяна на 500 000 лири.
* Кадер проследява Махир и Джейлян. Двамата отиват в хотела при Нериман, а Кадер се  укрива в близост до стаята. Нахлува там и напада Джейлян. В последвалата кавга реакцията на Кадер отвращава Махир и той настоява съпругата му да си тръгне. В присъствието на Фериде и Джунейт Пирайе обвинява Осман и Зюхре, че са укривали децата й.
* Онур приема сделката на Демир и двамата отиват да изтеглят парите. Бахар успява да обезвреди пазача си, но Демир я пресреща и осуетява бягството й. Напада я и в последвалата схватка Бахар го застрелва, за да запази живота на Онур. Обажда се на баща си и докато той е на път, напуска къщата с намерение да се предаде на полицията. Онур успява да я възпре. Фърат целува Йълдъз, но тя го отблъсква.
* В разговора Назире признава на Зюхре, че си спомня майката на Фериде и нейните посещения в имението. Когато Фериде започва да я разпитва, Назире скрива от нея истината и казва каквото я е помолила Зюхре. Онур и Шахин решават да изтрият отпечатъците на Бахар от оръжието и да скрия трупа на Демир. Самата Бахар е приета в болницата, тъй като здравословното й състояние се влошава след случилото се. За да разбере истината за Седат и Хасрет, Йълдъз успяват да получи записи от охранителната камера на блока.Кадер напуска дома на Махир, а когато се опитва да се свърже с него, Джейлян изключва телефона му.
* Онур заблуждава Бахар, че Демир е избягал. Умут забелязва,  че Шахин крие пистолет в спалнята си. Почва да го разпитва и Шахин признава за убийството на Демир, както и че Бахар е натиснала спусъка. Йълдъз открива че Хасрет е манипулирала кадрите на записа от камерата, за да скрие Седат. Така се уверява, че между тях има някаква връзка, която те прикриват. Бахар подслушва разговор между Онур и баща си и узнава, че тя е застреляла Демир.
* Умут и Шахин скриват пистолета. Зюхре узнава, че Пирайе се е омъжила за полицая Бюлент, с когото се запознава в нощта на пожара. Йълдъз и Джунейт с хитрост убеждават Хасрет и Седат да се срещнат. Седат се досеща, че е капан, и заблуждава Джунейт че има любовна връзка с Хасрет. Кадер настоява Махир да избере нея или майка си.
* С хитрост Джейлян и Нериман заблуждават Кадер, че Махир е приел в дома си Нериман. Назире забелязва притеснението на Зюхре, когато узнава името на съпруга на Пирайе. Шахин и Онур си спомнят, че по време на убийството на Демир пазачът на Бахар е присъствала на местопрестъплението. Решават да го открият.

Източник: -  Вестник "Тв Сага"

# 22
 • Пазарджик
 • Мнения: 187
Инфото за следващите 3 епизода на "Прости ми"

Бракът на Кадер пред изпитание. Фърат е влюбен в Йълдъз

* Бахар успява да избяга от вилата, в която Онур я държи, за да й попречи да отиде в полицията. Той я настига и отново я убеждава, че Демир е жив. В опита си да се освободи от него Бахар го удря и той пада на земята. Това я кара да промени решението си да се предаде на властите и се връща, за да му помогне. Онур се свестява и я целува, признавайки й любовта си към нея. Осман, който в същото време се оказва във вилата, ги вижда от далеко прегърнати и погрешно изтълкува видяното. Бахар отблъсква Онур.
* Кадер се отбива в дома на Махир и вижда Нериман. Така без да говори с Махир, преценява че той е предпочел майка си пред нея, и решава да се разведе. Съобщава му решението си напуска дома им.
* Бахар отблъсква Онур и отново прави опит да стигне до полицейското управление. Успява да вземе колата на Осман и се предава в най-близкото полицейско управление. Осман разбира затова и се свързва с Шахин и Умут. Нареждам да скрият пистолета, за да не го намери полицията на посоченото от Бахар място. Умут успява да скрие оръжието малко преди полицаите да претърсят мястото.
* Между Фериде и Джунейт възникват проблеми. Джунейт изисква Хасрет да преустанови внимата си връзка със Седат. В отговор тя настоява той да се разведе с Фериде. Джунейт се разгневява и тайна от нея взема Баръш и се връща в имението на Козан.
* Нериман снабдява Джейлян с приспивателно, с което да упои Махир и да постигне целта си да го прелъсти. Още същата вечер той се връща нетрезвен заради предстоящия си развод с Кадер. Джейлян го приспива и ляга в леглото му.
* Фърат признава на Йълдъз, че има чувства към нея.
* Полицаите не откриват доказателства за смъртта на Демир и вината на Бахар и я освобождават. В разговор насаме Осман й признава, че не тя, а той е застрелял Демир, скрит зад гърба й.
* След разговора си с Бахар Осман нарежда на Онур да напусне Анкара, тъй като задълженията му към него приключват с освобождаването на Бахар. Онур решава да се върне към истинския си живот и истинското си име.
* Хасрет открива липсата на Баръш и веднага отива в имението на Козан. Там настоява детето да й бъде върнато, но  Джунейт я прогонва с думите, че детето му ще живее с него и Гюнеш. Хасрет си тръгва , но на следващия ден се връща придружена от полицай. Настоява, че Джунейт е отвлякъл Баръш.
* Махир открива Джейлян гола в леглото си и напуска дома , без да я събуди. Само стечението на обстоятелствата запазват тайната им от Кадер, която се отбива в дома му минути след като Джейлян става от леглото.
* Джейлян не успява да настигне Махир и се обажда на Нериман за подкрепа. Нериман заблуждава Махир , че Джейлян е била припаднала на пода в апартамента му. Джейлян споделя, че планира да замине, но той се възпротивява и тя остава в дома му.
*Осман открива, че Онур не го е послушал и не е напуснала Анкара. Заканва се да си отмъсти. Чрез своя приятел предава на Онур да не се доближава до Бахар. Осман проследява Бахар и я вижда в компанията на Онур.
* Кадер се сдобива с документ, с който доказва, че Нериман е отишла на контролен преглед при лекар без всякакво заболяване. Замисля се над решението  си относно прибързания развод с Махир.
*Зюхре забелязва близостта между Фърат и Йълдъз. Отбива се в дома му и настояват той да се раздели с дъщеря й. Махир и Кадер се сдобряват.

Източник: -  Вестник "Тв Сага"

# 23
 • Пазарджик
 • Мнения: 187
Инфото за следващите 5 епизода на "Прости ми"

Онур предлага брак на Бахар

* Фърат приема парите от Зюхре и тя отава с впечатлението , че е постигнала целта си. Осман се среща с Онур и настоява той доброволно да напусне Анкара. Когато Онур отказва, Осман му напомня за помощта си към майка му през всичките изминали години. Онур признава, че обича Бахар.
* За да докаже на Джунейт, че връзката му с Хасрет е истинска Седат й предлага брак, докато тя се опитва да вземе бебето от имението на Козан. Все да се надява да отнеме Баръш от Джунейт и да си отмъсти за загубата на Фериде. Джунейт се досеща, че Седат и Хасрет го разиграват и започва да ги следи.
* Бахар забелязва, че апартаментът на Онур е обявен за продажба. Това я озадачава,  защото само ден преди това той й обещава да не напуска Анкара. Хасрет настоява Седат да намери начин да измъкне майка й от затвора. Кадер предлага на Махир майка му да живее с тях. Нериман споделя с Джейлян, че Кадер я е заплашила, че ще я изгони, ако не й се подчинява и не запази в тайна случилото се между Махир и Джейлян.
* Джунейт успява да заснеме Хасрет в компанията на непознат мъж. Тя му предлага пари в замяна на бягството на Солмаз от затвора. След тези Разкрития Джунейт е уверен, че ще разобличи Хасрет. Осман нарежда на подчинените си да сплашат Онур и да го принудят да напусне града. Зюхре се отбива в дома на Хасрет и Йълдъз и забелязва, че Фърат все още поддържа връзката си с Йълдъз. Между Умут и Елиф се появяват проблеми, тъй като тя се чувства неодооценена в шивашкото ателие на Кадер.
*Онур успява да обезвреди хората на Осман. След това взема решението да признае на Бахар , че намеренията му са сериозни. Джунейт изтегля от банката 100 000 лири и посещава Хасрет. Предлага й парите, за да се раздели със Седат. Тя приема. Джунейт подслушва разговора й с мъжа , обещал да освободи майка й замяна на солидна сума. Йълдъз узнава, че Зюхре е дала пари на Фърат, за да се раздели с нея. Фърат заблуждава Йълдъз ,че не е приел парите. Йълдъз се доверява на думите на Фърат и гони Зюхре от дома си.
* Осман настоява Мурат да се ожени за Бахар. Надява се по този начин Юсуф да расте в дома му. Мурат се съгласява. Онур завежда Бахар на мястото, където я вижда за първи път. Признава, че я обича. Предлага й брак. Бахар не отговаря на предложението му. Осман споделя с Мурат, че е готов да отнеме детето на Бахар, ако тя откаже да се омъжи за Мурат. Зюхре узнава плановете им и не ги одобрява.
* Елиф продължава да се държи дистанцирано от Махир и Кадер, тъй като смятам, че ателието трябва да носи нейното име. Осман се отбива в дома на Бахар и вижда букет цветя с любовно послание от Онур. Прочита, че той е готов да я чака. Осман предлага на Бахар да се ожени за Мурат, за да я предпази от натрапници. Осман наема хора, които да сплашат Бахар и да я принудят да приеме предложението за брак на Мурат. Севги споделя с Онур, че Мурат е предложил брак на Бахар.
* Кадер назначава Джейлян за асистентка на Махир. Джунейт прекарва нощта при Хасрет и успява да разбере кога и къде ще предаде парите за отвличането на Солмаз от затвора. На излизане от апартамента й Пирайе го вижда. Джунейт се опитва да й обясни, че иска да разобличи Хасрет. Пирайе се съгласява да запази тайната му. Докато те разговарят, Хасрет се качва в такси. Джунейт я проследява и я заснема в компанията на престъпника. Фериде се досеща, че майка й крие нещо от нея. Започва да я разпитва и тогава Пирайе признава, че е видяла Джунейт да излиза от дома на Хасрет. Фериде не вярва на майка си, че е видяла Джунейт в дома на Хасрет. Разпитва го и той я заблуждава, че е бил при стар приятел.
* Мурат усеща, че Онур обича Бахар. Започва да се противопоставя на плана на Осман да раздели Онур и Бахар. Онур споделя с Бахар за плана на Осман да й отнеме Юсуф. Бахар приема предложението за брак на Мурат. Онур се среща с Осман, за да му съобщи, че няма да се откаже от Бахар. Осман го заплашва, че ще признае,че е именник на Зюхре и че е дошъл в Анкара по нареждане на Осман. Онур забелязва папка с документи на името на Бахар. Решава да я открадне и така да убеди Бахар, че Осман е заплаха за нея.
* Фериде дочува разговор между Хасрет и Джунейт. Уверява се, че майка й и е казала истината за Джунейт и Хасрет. Дори посещава дома на Хасрет и там заварва Джунейт. Тръгва си с думите , че приключва брака си с Джунейт. Кадер разобличава кражбата на парите на фирмата от Елиф. Елиф забелязва Джейлян да целува Махир и споделя с Кадер, но Кадер не й се доверява.

Източник: - Вестник "Тв Сага"

# 24
 • Пазарджик
 • Мнения: 187
Инфото за следващите 5 епизода на "Прости ми"

Онур и Бахар се женят

* Бахар разваля годежа с Мурат и пред фамилия Козан разобличава плана на Осман да й отнеме детето и наследените от Кемал пари. След това Бахар се среща с Онур и приема предложението му за брак.
* Махир прави опит да изгони Джейлян от дома си, но Кадер настоява тя да остане. Зюхре споделя с Осман, че Фърат Йълдъз имат връзка. Разказва му и за парите, които е дала на Фърат. Джунейт узнава от комисар Саваш, че полицията е по следите на Хасрет. Джунейт е уверен, че и той е замесен в плана срещу Козан. Елиф споделя на Умут подробности от целувката между Махир и Джейлян. Умът започва да допуска, че може да имат връзка.
* Шахин застава на страната на Осман и започва да увещава Бахар да се омъжи за Мурат. Седат заплашва Хасрет, а тя решава да напусне Анкара възможно най-бързо. Обажда се на Йозгюр и настоява да отвлече майка й по-скоро от предвиденото. Саваш и Джунейт постигат целта си и започват да следят Хасрет. Кадер се намира снимка на съпруга си сред личните вещи на Джейлян. Полицаите обграждат Йозгюр, Солмаз и Хасрет. Двамата са арестувани, Хасрет успява да се измъкне. Свързва се със Седат. Той изпраща помощника си да я убие. Тя се досеща какво я очаква и се обажда на Джунейт с молба за помощ.
* Шахин узнава, че Бахар и Онур планират сватба. Елиф и Кадер решават заедно да разобличат Джейлян. Шахин и Осман правят неуспешен опит да попречат на брака на Онур и Бахар. Джунейт спасява Хасрет. Започва да я разпитва за катастрофата с Ейлюл. Тя му обещава, че ще сподели истината, ако той я отърве от затвора. Хасрет подслушва разговор между Джунейт и комисар Саваш и насочва оръжие срещу Джунейт. Тоя обезврежда и обещава да й помогне. Тя споделя истината за Баръш, но в този момент е простреляна от Фърат. Докато Джунейт се опитва да й помогне, Фърат си среща със Седат и двамата обсъждат нападението срещу Джунейт.
* Джунейт отвежда Хасрет в спешното отделение на близка болница. Открива липсата на личното си оръжие и моли Мурат да го намери. Мурат се досеща, че е при Седат, и отива в дома му. Там вижда пистолета, но не успява да го вземе. След като Бахар става законна съпруга на Онур, Осман й разкрива, че той е племенник на Зюхре. Споделя й, че той го е наел, за да я отърве от Демир. С хитрост Кадер и Елиф подслушват телефонните разговори на Джейлян, надявайки се тя да сподели нещо за Махир. Нериман се досеща за плана им и го осуетява. Кадер започва да се срамува от подозренията си спрямо Джейлян и настоява Елиф също да спре да следи момичето.
* Фериде узнава, че Хасрет  е в болница и че оръжието на Джунейт липсва. Мурат споделя, че го е видял в дома на Седат. Докато Фърат е с Йълдъз, Седат се свързва с него и му нарежда да ликвидира Хасрет, за да не разкаже истината за Баръш. Фериде отива в болницата и в нейно присъствие Хасрет идва в съзнание. Успява да каже, че Джунейт е невинен. Полицията намира пистолета на Джунейт в близост до местопрестъплението. Въпреки несъгласието на Сава се налага Джунейт да бъде арестуван като единствен заподозрян. По оръжието на Джунейт полицаите намират само неговите отпечатъци. На местопрестъплението полицаите откриват и гривна. Опитват Фериде дали е на Джунейт. Саваш споделя, само Хасрет може да спаси Джунейт от присъда за опит за убийство.
* Фърат издебва момент, когато няма никого в стаята на Хасрет. Напада я, а тя успява да го нарани по врата. Той я задушава с възглавницата. На лекарите казва, че тя изведнъж започнала да агонизира. За негова изненада Хасрет не умира и претърпява тежка операция.

Източник: -  Вестник "Тв Сага"

# 25
 • Пазарджик
 • Мнения: 187
Инфото за следващите 4 епизода на "Прости ми"

Джейлян е бременна. Животът на Джунейт е в опасност

* Хасрет е подложена на операция, но лекарите не успяват да я спасят. Тя умира и така не може да оневини Джунейт пред полицаите. Комисар Саваш разпитва Фърат и Йълдъз. Фърат го убеждава, че Хасрет е агонизирала в ръцете му, а той се опитал да я спаси. Полицаят забелязва следите от ноктите по врата на Хасрет. След като не успява да попречи на брака на Бахар и Онур, Осман започва да крои планове да отвлече Юсуф и да го изведе от страната.
* елиф се определя работна среща с мнимия мениджър на хотел, за да обсъдят поръчката на работно облекло за персонала. Наетият от Нериман мъж планира да упои Елиф и да се възползва от нея. Осман се отбива в дома на Седат и започва да го разпитва за оръжието на Джунейт. Седат отрича, че има информация. Осман го претърсва и в един от джобовете му открива снимка на гривната на Фърат, намерена на местопрестъплението. Седат споделя с Осман, че Фериде е била в дома му рано същата сутрин и го е заплашила.
* Джунейт узнава за смъртта на Хасрет. Лелята на Онур прави сватбен подарък на Бахар и племенника си - пътешествие. Те заминават и оставят Юсуф на грижите й. Мурат се възползва от тяхното отсъствие и нахлува в дома им. Разказва на лелята, че Юсуф е внук на Осман Козан. Тя не успява да му попречи да отвлече детето. Свързва се с Онур и му съобщава за случилото се. Фериде и Пирайе проникват в дома на Хасрет и започват да търсят улика, която да оневини Джунейт. Фериде намира снимка от времето, в което Хасрет би трябвало да е бременна. Снимката е от плаж и на нея Хасрет по бански костюм. Докато Фериде споделя видяното с майка си, се отбива приятелка на Хасрет. Фериде я разпитва и узнава, че Хасрет никога не е била бременна, както и че никога не е имала интимни отношения с Джунейт. Мнимият бизнесмен упоява Елиф и я отвежда в една от стаите на хотела.
* Осман показва на Йълдъз  снимката на гривната на Фърат. Тя веднага я разпознава. Отива при Фъарат в момент, когато той прави поръчка за същата гривна по интернет. Умут успява да спаси Елиф от прегръдките на наетия от Нериман мъж.
* Седат плаща на съкилийник на Джунейт, за да го тормози и заплашва. Джунейт достойно успява да отбие атаките му, с което печели уважението на Тахсин. Йълдъз вижда , че Фърат е поръчал гривна. Когато го разпитва къде е неговата, тоя я заблуждава, че я е забравил във фитнеса. Йълдъз директно му задава въпроса той ли е убил Хасрет.
* Бахар и Онур се връщат и Онур тръгва по петите на Мурат и Юсуф. Бахар и лелята на Онур остават сами в дома и тогава Бахар узнава, че семейството на Осман Козан е най-големият враг на Онур. Онур  успява с хитрост да разкрие местонахождението на Мурат и Юсуф. Фериде се досеща, че Осман Баръш е син на Йълдъз и Ферман. Опитва се да сподели с Козан, но нападките им я карат да замълчи. След случката с мнимия бизнесмен Елиф започва да подозира Нериман в заговор срещу нея. За да убеди Йълдъз в добронамереността си, Фърат й предлага брак. Тя не му се доверява и тогава Фърат признава, че  е убил Хасрет, защото е бил влюбен в нея. Мурат и Онур се сбиват заради Юсуф.
* Джейлян е неразположена и Нериман е убедена , че е бременна с детето на Махир. Фърат заплашва Йълдъз, че ако се обади в полицията, за да го предаде, никога няма да разбере къде е синът й. Споделя, че детето е дадено за осиновяване. Прехвърля цялата вина върху Хасрет. Фериде споделя със Саваш подозренията си за произхода на Осман Баръш. Полицията потвърждава, че Осман Баръш е син на Йълдъз. Фериде споделя с Джунейт. Фърат заблуждава Йълдъз, че за детето й е поискан откуп. Осман и Зюхре се опитват да се свържат с нея, за да й кажат за нейния син, но не успяват. Седат узнава, че Джунейт е станал доверено лице на Тахсин и е под негова закрила.
* Седат се отбива в дома на Фърат и  се сблъсква с Йълдъз, която се връща от банката с поисканата от Фърат сума. Двамата излизат, за да отидат при мнимите похитители на детето. Фърат удря Йълдъз и тя припада на улицата. Седат наблюдава случилото се от колата си. След като обезврежда Йълдъз, Фърат успява да избяга. Секунди  след това полицаите заграждат квартала. Саваш потвърждава, че детето на Йълдъз е живо. Нериман отвежда Джейлян на лекар. Потвърждава се, че тя е бременна.
* След разкритията на Саваш за Фърат съдът постановява Джунейт да бъде освободен в срок от няколко дни. Съдът нарежда на подчинените си да го убият. Джунейт е ранен с нож. Нападението се записва и записа се изпраща на телефона на Фериде. Седат поставя условия на Фериде да прекара една нощ с него, ако иска Джунейт да бъде оставен жив. Фериде се съгласява. Въпреки това Седат нарежда Джунейт да бъде ликвидиран. Тахсин успява да се намеси и да спаси живота на Джунейт.

Източник: - Вестник "Тв Сага"

Последна редакция: чт, 26 апр 2018, 09:00 от Данилина

# 26
 • Мнения: 566
Оф, оф, оф - и Фериде ща забременее от Седат и т.н., и т.н.

# 27
 • Мнения: 566
Няма да забременее,но Джунейт разбира че е била със Седат и я гонят от къщата.И това е краят между тях.А Джейлан наистина е бременна но не от Махир.Елдъз скоро напуска сериала.После и Седат влиза в затвора.

# 28
 • Мнения: 129
Тоя сериал много се проточи. Трябва да измислят хубав финал вече, защото се губи всякакъв смисъл

Последна редакция: сб, 28 апр 2018, 14:30 от California13

# 29
 • Мнения: 566
Есента почвал нов сезон,нямат отказване.

Общи условия

Активация на акаунт