Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 12 март 2018, 10:52 ч.

AGU Sunny - умната лампа с естествена светлина

 • 11 915
 • 101
 •   1
Отговори
 • Мнения: 5
AGU Baby е марка, създадена да вдъхновява и помага на съвременните родители и тяхното динамично ежедневие. Следвайки най-новите тенденции, ние създаваме иновативни продукти, които носят комфорт на детето, улесняват ежедневието на младите родители и разкриват нови възможности за семейни приключения.

AGU – Advanced Growing UpСмарт лампата AGU SUNNY е идеален продукт за всяка детска стая – имате собствено слънце у дома! И Вие можете да решите кога това слънце да изгрее и да залезе!

"Домашното слънце" създава достатъчно слънчева светлина по всяко време на годината и при всякакви метеорологични условия навън. Това осигурява на Вас и Вашето дете енергия и добро настроение за съвместни забавления. Умната лампа с естествена светлина AGU SUNNY е една напълно контролирана от Вас симулация на изгрев и залез, с която постепенно преминавате към сън и приятно естествено пробуждане.

AGU SUNNY комбинира функциите на лампа, нощна лампа и алармен часовник, като едновременно с това Ви позволява пълен контрол над светлината в стаята - лесно от мобилния Ви телефон. Лампата излъчва равномерна, мека светлина с различни нива на мощност, като регулира интензивността на естествените биоритми на тялото. Вие настройвате свой слънчев режим и го управлявате по всяко време на денонощието, с помощта на мобилното приложение AGU. Запазените настройки Ви позволяват да регулирате естествения ритъм на заспиване и събуждане на Вашето дете, без значение от времето навън!

AGU SUNNY предоставя осветление за стая с естествена слънчева светлина, подпомагайки започването на дейностите за деня. Лампата поддържа естествения цикъл на сън и будно състояние, който е толкова необходим за детското здраве. AGU SUNNY се приближава до спектъра на слънчевата светлина в обхвата на 430–650 nm. Лампата не излъчва вредни UV лъчи. Така детето Ви учи и се забавлява, без да натоварва детските очички!

Удобното управление чрез смартфон ще създаде магическа и страхотна обстановка в детска стая. Детето ще се радва да има вкъщи лично слънце, което блести изключително за него и което се адаптира към неговото ежедневие.

Възрастните също ще харесат смарт лампа AGU SUNNY, защото благодарение на нея ще могат значително да подобрят ефективността си.
Когато имате това уникално устройство, най-любимото място вкъщи няма да бъде дивана пред телевизора, а детската стая.  

Смарт лампа AGU SUNNY  - слънчево настроение по всяко време през цялата година!

Включете се в дискусията на BG-Mamma и AGU Baby!
Споделете какви са ползите от събуждане и заспиване със светлина, която симулира изгрев и залез.
Двама от коментиралите ще имат възможността да спечелят аспиратор или термометър от AGU Baby.
Печелившите ще бъдат обявени в настоящата тема на 22 март.  

Награди:
1 бр. AGU DAISY (назален аспиратор)
1 бр. AGU DINO (детски инфрачервен термометър)

Последна редакция: ср, 21 мар 2018, 12:18 от Редактор**

# 1
 • Мнения: 192
Оставаме близо до природата и естествените нужди на тялото

# 2
 • Бургас
 • Мнения: 6 032
Така не пренебрегваме естествените нужди и ритъм на организма. С тази лампа човек има собствено слънце у дома и може да реши кога то да изгрее и да залезе. Умната лампа с естествена светлина AGU SUNNY е една напълно контролирана от собственика ѝ симулация на изгрев и залез, с която постепенно преминава към сън и приятно естествено пробуждане.
Лампата излъчва равномерна, мека светлина с различни нива на мощност, като регулира интензивността на естествените биоритми на тялото. Човек си настройва свой слънчев режим и го управлява по всяко време на денонощието, с помощта на мобилното приложение AGU. Запазените настройки му позволяват да регулира естествения ритъм на заспиване и събуждане на детето, без значение от времето навън.

# 3
 • На морето!
 • Мнения: 2 415
Контролираме без стрес ежедневния ни режим като сами определяме по естаствен начин началото и края на деня. Създава настроение, което носи слънчевата светлина и зарежда с енергия по естествен път тялото и ума ни.

# 4
 • Мнения: 1 714
Колкото по-близо до природата - толкова по-добре!  За лекото заспирането е нужна много  слаба приблушена светлина, а за събужданетъно по-силна. Светлината участва пряко е регулирането на цикъла между сън и бодърстване.

# 5
 • Пловдив
 • Мнения: 630
Събуждането и заспиването със светлина, която симулира изгрев и залез ни осигурява енергия и добро настроение, и постепенното преминаване към сън и съответно, приятно естествено пробуждане.

# 6
 • Мнения: 1 032
Да си призная, досега не се бях замисляла над този въпрос Smile
Даа, от прочетеното разбрах, че ползите са големи.
Сигурно е приятно дори и в най-мрачния, сив и дъждовен ден да се будиш от слънчев лъч.А така и настроението ще е ведро и слънчево през целия ден.

# 7
 • Мнения: 848
Създава се достатъчно слънчева светлина по всяко време на годината и при всякакви метеорологични условия навън. Това осигурява енергия и добро настроение. Освен това се поддържа естествения цикъл на сън и будно състояние, който е толкова необходим за детското здраве.

# 8
 • Мнения: 10
Очарована съм от плюсовете на лампата!Не съм и очаквала ,че може да:
улеснява събуждането сутрин,
подпомага усещането за комфорт;
подобрява работния капацитет и подпомага високата концентрация на вниманието при четене, учене, работа и т.н.;
спомага за понижение на симптомите на сезонните промени в настроението, предизвикани от недостатъчната слънчева светлина.

# 9
 • Мнения: 3 192
Събуждането и заспиването със светлина, която симулира изгрев и залез имат много ползи за организма. Преходът към сън и събуждане е плавен и естествен. Ежедневният ритъм след такова събуждане е по-равномерен за организма. Слънцето с тази лампа винаги е с нас, а това е гаранция за емоционално равновесие.

# 10
 • софия
 • Мнения: 6 638
Събуждането и заспиването със светлина, която симулира изгрев и залез, осигурява енергия и добро настроение без стрес за организма, независимо от времето на годината и метеорологичните условия. Това поддържа естествения цикъл на сън и будно състояние, който е необходим за здравето.

# 11
 • Мнения: 95
При събуждане и заспиването със светлина ние сами определяме по естествен начин началото и края на деня.Това е близко до природата и намалява стреса.

# 12
 • София
 • Мнения: 540
Светлината при събуждане и заспиване, със светлина, която симулира изгрев и залез, би намалила стреса при буденото рано сутрин за училище/ ДГрадина, а вечер - би осигурило здрав сън и лесно заспиване.

# 13
 • Мнения: 198
Когато слънцето изгрее човек се чувства много по положителен и има настроение.Събуждането на светлина дава енергия,когато времето е мрачно вътре имаш слънце и светлина това е уникално.

Последна редакция: пн, 12 мар 2018, 17:41 от Senish

# 14
 • Мнения: 5
Ползите от заспиване и събуждане с тази светлина са:
подпомага започване на дейностите,поддържа естествен цикъл на сън и будно състояние,не натоварва очите  а на против-осигорява на детето енергия и добро настроение.

Общи условия

Активация на акаунт