Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 1
Здравейте, мамчета!!!
От ноември предавам кърма към към Банка за майчина кърма на адрес: гр. София, ул. "Сава Михайлов" № 57.
Към края на февруари ме информираха, че банката ще влиза в ремонт и временно (до края на март) няма да изкупуват майчина кърма. Днес ми се обадиха и ме информираха, че ремонта ще трае до септември.
Потърсих инфо в Интернет и попаднах на следното съобщение:
Цитат
От 1 март 2018 г. поради ремонт Банка за майчина кърма временно спира приемането, обработката и пласирането на кърма. През това време ще поддържаме връзка с нашите донорки и родителите на децата абонати.
На телефон 02/822-09-30, всеки работен ден от 8,00 до 13,30 часа, д-р Борисова и мед. сестра Петкова ще дават консултации по кърмене и захранване на бебето, както и всякаква друга информация, касаеща дейността на банката за кърма.
На същия телефонен номер ще приемаме заявления от кърмачки, желаещи да даряват кърмата си, а също и от родители, желаещи да запишат бебетата си за получаване на кърма.
При подновяване на дейността ни своевременно ще направим съобщение.
https://www.sofia.bg/bank-breast-milk
--------------------
Има ли във форума други мами, които даряват кърма към Банка за майчина кърма?
Търсих, но не открих друга Банка за майчина кърма в София. Има ли друга банка? Къде ще дарявате кърмата си?
В продължение на половин месец камерата на хладилника е около 70 % запълнена с торбички по 180 и 250 мл. Ще трябва да продаваме чрез обяви, кой където свари и после по ТВ репортажите ще гледаме какви търгаши са мамите дето си продават контрабандно стоката?!? Flushed Или да си изхвърляме кърмата в мивката...
Ей това е БГ действителност!!!
- Хем казват как липсват донорки на кърма, хем "временно спира приемането, обработката и пласирането на кърма" ...?!? Я бързо всички бебенца да излизат в лятна ваканция!
- "...ще приемаме заявления от кърмачки, желаещи да даряват кърмата си, а също и от родители, желаещи да запишат бебетата си за получаване..." - Е как да го разбирам това?  Дори и сега да поискате да станете донор, ще ви се наложи да почакате малко... до септември.

# 1
  • София
  • Мнения: 1 652
И аз бях дарителка преди много години.
До колкото знам банката е единствена на Балканския полуостров. Дано това съобщение не е начало на закриването й.

# 2
  • Мнения: 352
Аз бях донорка до края на януари т.г. и знам,че банката е единствената в България,друга няма.Дано се запази,ще видим.Знам,че имат много кандидати за взимане на кърма и малко донорки.За майките,които искат да даряват,а ето,че няма къде,ако аз още дарявах,бих питала в МД дали ще приемат или в друга АГ болница.Ако и там не биха взели,не се сещам къде да се дари.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт