За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 73 523
  • 729
  •   1
Отговори
# 720
  • Мнения: 2 817
Масло+чесън, но вече на готовите миди бих сложила.

Супер! Благодаря ти много Simple Smile

# 721
  • Русе
  • Мнения: 5 204
Масло+чесън, но вече на готовите миди бих сложила.

http://ipeychev9.blogspot.com/2015/02/blog-post_9.html

# 722
  • Мнения: 2 328
Бързо възстановяване.Много хубави неща съм готвила по твоите рецепти.Heart

# 723
  • Montana, Bulgaria
  • Мнения: 564
Много благодаря Simple Smile

# 724
  • sf
  • Мнения: 10 142
Ще правя гъбена каша, но обикновено брашното ми става на бабунки и детето се мръщи. Някакъв чалъм? 🤔

# 725
  • Мнения: 22 867
Ще правя гъбена каша, но обикновено брашното ми става на бабунки и детето се мръщи. Някакъв чалъм? 🤔

donsita, нали запържваш брашното? Когато наливаш студена течност - вода или мляко, по-лесно става разбъркването на кашата, просто като наливаш, непрекъснато бъркаш с дървена или метална лъжица, гладка си става кашата. Peace

# 726
  • София
  • Мнения: 11 484
Гъбите задушавам, в отделен съд правя брашното с масло и вода до необходимата гъстота, после през гевгир сипвам брашното при гъбите.

Ситен гевгир:


:

# 727
  • sf
  • Мнения: 10 142
Мерси, ще пробвам 🤗

# 728
  • София-Младост
  • Мнения: 23 345
Или ползвай нишесте...размито предварително в студена вода.

# 729
  • София-Младост
  • Мнения: 23 345
По молба на пеп-4o пускам следващата тема и ви каня там да задавате  въпросите си:
НОВА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт