Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори

Анкета

Кого видя Васко на улицата?

Опции:

 • Разпиляна във въображението
 • Мнения: 10 779

"Скъпи наследници" представя темата за изборите, които модерният човек трябва да прави и сблъсъка между напрегнатото ежедневие на амбициозните хора в големия град и живота близо до природата. Този конфликт със сигурност ще промени героите, техните стремежи и ценности. Традиции и съвременни ценности ще се съчетаят с прогресивни бизнес идеи, ще видим сблъсъка между патриархалното и модерното семейство, градското и близкото до природата съществуване, характерните за нацията ни и актуалните към днешния ден професионални ангажименти, спортове и занимания. Сюжетът на "Скъпи наследници" ще представи пълната палитра от емоции и вълнения на съвременния човек.

Героите
Скрит текст:
Любопитно за сериала, мястото и локациите
Скрит текст:
„Снимаме екшън, снимаме комедия, снимаме драма. Имаме уникален актьорски състав – суперзвезди. Имаме новоизгряващи, които ще станат 100% такива. На най-различни места по света – започваме с Аржентина, Испания, Турция, България. Предстои много романтика, много интриги, много обрати“, споделя Чапкънов.
„Построихме истинско село на над 500 декара. Гори, планини, река, язовир. Всичко за една продукция на световно ниво“, казва изпълнителният продуцент на сериала Михаил Менкаджиев. И това не е декор, а истински къщи и постройки, в стила на българските традиции. Тази автентична обстановка става арена на конфликти, любов и комични ситуации. Бели Вит е мястото, на което разединеното семейство ще трябва да живее заедно. Залогът пред всеки от героите е огромен и ще промени живота му. Художниците-сценографи на продукцията са се погрижили за всичко. Те издигат и изографисват дори православен параклис – духовния център на Бели вит. По него е работил Анастас Джидров. „Мястото е осветено по всички канони на Българската православна църква. С отец, който ни посочи мястото, където трябва да бъде параклиса – споделя сценографът. – То си е божествено, то е просто… Ти се затваряш тук и забравяш за всичко останало около себе си“. Джидров и неговите колеги черпят вдъхновение от старите майстори, градили къщи в Копривщица, Лещен и Ковачевица. Къщата на семейство Дочеви например е пълно копие на копривщенската „Двата щрауса“. Хиляди са костюмите, използвани при заснемането на „Скъпи наследници“. Цветовете и тъканите добавят важни щрихи към изграждането на образите в продукцията. „Много често костюмът дава повече информация на зрителя за характера на персонажа, отколкото самият актьор в първата си сцена или в първата си поява“, посочва художникът по костюмите Ралица Лъскова-Гацова. Освен съвременни дрехи, на актьорите са били необходими и традиционни български носии. Някои от облеклата имат дълга филмова история. Панталон, носен от Дарин Ангелов, например е бил на Иван Кръстев като Манол във „Време разделно“. В „Скъпи наследници“ ще видим любими актьори и ще опознаем нови лица, някои от които вече сте виждали на театралната сцена и екрана. Сериалът е сниман у нас и в чужбина, на стотици локации, през всички сезони, с екип от доказани професионалисти в киното, телевизията и дори спорта.
Информацията е копирана от http://www.zarata.info

Facebook на сериала:  https://www.facebook.com/SkupiNaslednici/
Скъпи наследници в Btv: https://www.btv.bg/seriali/skapi-naslednitsi/
Скъпи наследници - сериите на Btv + : http://btvplus.bg/produkt/seriali/8145Тема 1  Тема 2   Тема 3 Тема 4  Тема 5


# 1
 • Мнения: 17 496
Благодаря за новата тема.
Интересно ми е кога Борис ще научи за бебето.

# 2
 • Варна
 • Мнения: 1 527
Благодаря за новата тема.
Интересно ми е кога Борис ще научи за бебето.

Предполагам, че е останал още някой друг в селото, който не знае. Та като научи и предпоследния човек , ще дойде ред и на Борис. Laughing
На мен ми е интересно Катя знае ли кой е бащата?

# 3
 • Мнения: 814
Очевидно и Катя не знае кой е бащата. Нали имаше сцена с нея и Румен в болницата, не помня точните ѝ думи, но аз останах с това впечатление поне.

# 4
 • Враца
 • Мнения: 1 166
Не мисля, че има съмнения, че бебето е на Борис.

# 5
 • София
 • Мнения: 1 640
Каза, че не е негова работа, което реално си е така.

# 6
 • София
 • Мнения: 3 215
Борис като научи, ще вземе да проходи. Сериалът и без това е с елементи на фентъзи.

# 7
 • ENGLAND
 • Мнения: 2 988
Благодаря за новата тема.
Мисля, че в следващите няколко серии Катя ще каже на Борис за бебето.
А полицая, баба Злата, че даже и Марин когато ги дадат в близък план по очите са копия, не мисля че това е случайно.
Май и Милица започна да се променя откак е при Косето и Неда. Много ми харесват как двамата с Коско се хапят, а в същото време показват и човешкото у себе си. Голям смях падна като си разменяха овесената каша и мекиците.
Дидка вече дразни с тия нейните клечки, не знам какво ще стане с нея, но крайно време е да слезне на земята. Ако продължава така Ванко и Снежа май ще гледат бебе.

# 8
 • Мнения: 2 290
Много са ми странни идеите на сценаристите - като някакъв patchwork - искат да засегнат някои съвременни и важни теми, искат да го направят загадъчен, искат.... не знам всъщност какво искат.

И Дидка, като запази бебето и евентуално лиши бъдещето дете, ако не от баща, то поне от някакви прилични средства за живот, какво ще постигне? Клечка за уши и за зъби.....

# 9
 • Мнения: 710
Според мен, Милица е дъщеря на баба Злата. А дали бащата е дядото, не знам.
Дядото е жив и това не му се е привидяло на Васил, но така ни карат да си мислим. Така ще си мисли и Васил Simple Smile

# 10
 • София
 • Мнения: 12 814
Благодаря за темата, радвам се, че не пишете чак толкова много, че да мога да ви изчитам. Grinning
Aз гледах епизода от днес и  не ми хареса. Като цяло обаче последните епизоди бяха интересни.

# 11
 • тук, на мястото си
 • Мнения: 6 024
Още преди писах, че предполагам, че Милица е дъщеря на Дочо и Злата, но отгледана от жената на Дочо - Соня. Не знам дали ще има нещо вярно в моето предположение, но определено има нещо около баба Злата и дядо Дочо на млади години и ако не е любов не знам какво друго да е.
Не вярвам Васил да е отпаднал от играта, все пак сме по средата на сериала, а той е от главните герои. Може би адвокатката ще се намеси.

# 12
 • Мнения: 24 624
А Васил всъщщност защо отпадна?

# 13
 • София
 • Мнения: 1 640
Защото седя 24 часа в ареста. Аз си мисля, че на следващите три месеца и новото условие ще го върнат.. или поне накрая парите ще са разделени между всички /ако има пари/ Simple Smile
За баба Злата, Дочо и полицая нямам никакво предположение. Нищо не ми идва да гадая Simple Smile

# 14
 • Мнения: 362
А Ана разбрала ли е, че Катерина е бременна? За това ли пие и се държи така?

Общи условия

Активация на акаунт