Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 1 198
Много жени си баят "Не си търся мъж целенасочено, оставям нещата да се случват от самосебе си. " За мен това е голяма глупост. Само жени, отличаващи се с атрактивен външен вид и такива, които работят в среда с много мъже могат да си позволят тази нагласа. Останалите да се стегат да си седят стари моми или малко преди климактериума да попаднат в ръчичките на някой втора употреба, точно като нея закъсал за жена и си я взема от немай къде, а не че е умрел точно за нея. Аз специално ако не си бях търсила целенасочено мъж, сега щях да съм стара мома, защото не съм първа красавица и като цяло не правя добро впечатление (виж - лошо да). Ценните ми качества седят някак си скрити и трябва много добре да ме познава човек, за да ги прозре. А това изисква конкретни условия на комуникация за да се изявят. За мен жените, които лежат на това ухо "Който трябва ще ме намери" са горди,  с огромно самочувствие добре подплатено с липса на реализъм и трезвомислие. И ставам свидетел как такива наистина остават сами в живота - и то става дума за иначе далеч НЕ грозни жени, дори доста симпатични при комуникация и много умни, добри професионалисти и всичко. Явно си осъзнават качествата, което е добре - самочуствието им е с покритие - но гордостта и сбъркания манталитет на тема отношения между половете, им пречи да си намерят половинка.
Вие как смятате - трябва ли да се оставим пасивни в ръцете на съдбата и да чакаме който трябва да ни намери или напротив - да положим някакви усилия в тази насока - както полагаме усилия да си намерим работа така и да се постараем да си намерим мъж, който отговаря на нашите нужди и изисквания.

# 1
 • София
 • Мнения: 10 652
Добра тема за размисъл.

Аз лично смятам, че жената не трябва да изглежда отчаяна и много търсеща мъжко внимание. Може да покаже интерес към някой мъж, но да не е нагло, каквито са напоследък тенденциите. Вече съм далеч от дискотеки и барове, но ми е правило впечатление агресивността на девойките.

Иначе за търсене - ако знае къде да го търси, добре, ама къде?!?

Не мисля, че и аз правя много хубаво първо впечатление. Знам, че изглеждам надута, просто, защото не обичам да завързвам контакти с непознати хора. Ако ме заговорят, отговарям учтиво, но не допускам лесно сближаване.

# 2
 • София
 • Мнения: 1 880
Може ли да разясниш как се търси мъж? Ако търсенето е излизаш с компания и да си отворен към нови запознанства - да. Иначе да ровя из социални мрежи, да ходя по бързи срещи - никога!

# 3
 • Мнения: 9 052
Skrekkelig според мен за да ти е успешен брака , то мъжа трябва да те @намери@ теб. Т.е. той да е готов на всичко специално и само за теб ... А търсене и подбиране от тсрана на жената водят до > търся си висок, готин, весел, интересен, финансово независим ... намираш един такъв и на него му е за едното лягане с теб и за малко компания . Е, може да врътнеш някой к. номер и да го вържеш, но за колко дълго и при какви условия?
Та доста ти е тъп въпроса искам да кажа.

# 4
 • Мнения: 1 198
Мъж се търси както всичко останало - търсиш контакт с мъже - наживо или по интернет. Бързи срещи са ми прекалено изкуствени. Има много по-естествени начини. Например социални мрежи - видиш някой направил интересен или интересни коментари, хареса ти мисленето му или нещо друго в начина на изразяване, заговориш го на private относно тред, който е коментирал и така може да завъртиш разговора във всяка посока след това включително и да стигнеш до там да го питаш дали има приятелка и дали случайно не си търси Simple Smile

# 5
 • Мнения: 2 026
А бе мога да ти кажа, че на последък никой не търси Simple Smile Повечето си седят без да търсят и са си самодостатъчни.
Най-добрият вариант е излизане с приятели, както и връзки м/у колеги в по-големи фирми най-вече. Така става най-лесно.
Тиндъра е пълен с идиоти, да попаднеш на нещо добро си е късмет, но в един момент се отегчаваш.

# 6
 • Мнения: 1 198
Skrekkelig според мен за да ти е успешен брака , то мъжа трябва да те @намери@ теб. Т.е. той да е готов на всичко специално и само за теб ... А търсене и подбиране от тсрана на жената водят до > търся си висок, готин, весел, интересен, финансово независим ... намираш един такъв и на него му е за едното лягане с теб и за малко компания . Е, може да врътнеш някой к. номер и да го вържеш, но за колко дълго и при какви условия?
Та доста ти е тъп въпроса искам да кажа.

Съгласна съм ама нали трябва да му дадеш шанс да те намери. Как според теб ще те намери ако не си в полезрението му и не привлечеш вниманието му по някакъв начин (това при положение че не си Синди Крофорд и не си с големи цици ама и те привличат по-скоро клиенти, а не проектосъпрузи)

# 7
 • Мнения: 9 052
по тъпо нещо не съм чувала

# 8
 • Paris, France
 • Мнения: 3 457
Не съм активен тип човек и не влагам във връзка. В големите градове е пълно с мъже. Не виждам смисъл да полагам усилия. В днешно време брак и деца не са задължителни и връзка също. Предпочитах мъже, които умеят да преследват и са популярни със жените.

Качествен, здрав мъж без деца и да не е втора ръка, както някой писа, може да намери само жена с висок личен капитал, тоест млада. При нас жените младостта има огромна тежест. Каквито и титли и дипломи да имаме и колкото и да сме красиви, мъж който визира семейство и деца би предпочел по-младата.

# 9
 • Мнения: 463
Според мен самото "търсене" се явява в това,жената да е отворена към нови запознанства,контакти и т.н.И самото и излъчване да е такова.Няма как жена която е дръпната,нацупена и навъсена да привлече мъж,пък било то и прелестно красива.И "търсенето" и общуването не трябва да са целенасочено тип "ще общувам само с мъж,който става за бъдещ съпруг".Незнаеш откъде ще ти изкочи късмета.Дали ще се запознаете чрез общи приятели,дали ще те загледа някъде и ти ще откликнеш,а няма да го подминеш с вирната муцуна.Много може да се пише по въпроса,но най-общо казано,за мен човек трябва да е общителен и позитивен.И когато е такъв,привлича все повече хора около себе си Simple Smile  

# 10
 • Мнения: 1 169
Не си представям да си търся мъж така както си търся работа.

Общителност и приличен външен вид не са достатъчни за привличане на партньор.

# 11
 • Terra incognita
 • Мнения: 1 985
Аз също никога не съм си представяла да си търся мъж. Много ми е странно в какво точно се изразява това търсене, чисто практически.
Достатъчно е просто да излизаш по- често сред хора и да бъдеш отворен към нови запознанства.
Според мен е и въпрос на характер и манталитет. Има си такива жени- самодоволни, самодостатъчни, с огромни критерии и самочувствие. Този не става, онзи е не знам си какъв...И докато се усетят, вече не се котират на пазара.
Както казваше баба ми- до 30 ти избираш. След това ще започнат да избират теб.

Последна редакция: пн, 14 май 2018, 11:15 от VickyTaylor

# 12
 • Мнения: 5 649
Не знам как се търси мъж. Ако трябва сега да си търся - ще си остана сама. И въобще какво означава "да търсиш мъж/жена"?
Каквото и да си говорим, с годините шансът да си намериш нещо читаво, намаляват. Основно заради характера - ставаш егоист /когато си живял сам/, трудно правиш компромиси, ставаш по-взискателен както към себе си, така и към другите, прагът на търпимост намалява. Това тепърва да се напасваш към живота и характера на друг човек си е чисто изтощение. Имам в обкръжението си сингъл хора, на възраст 35+, ами какво да ви кажа. Тегава работа - въобще не са склонни да нарушават начина си на живот, за да се "харесат" на някой потенциален партньор. Ако се хванат с някого, то ще трябва да има същите интереси и хобита като него, същият начин на мислене и разбиране на живота. Иначе не става.

Физическата страна на въпроса според мен не е толкова водеща.

# 13
 • Мнения: 2 026
Физическата страна на въпроса според мен не е толкова водеща.
Като суайпват в тиндър ... душата им гледат, не само да са симпатични Simple Smile
Или като една потребителка тези дни с темата и "били ли сте с не толкова симпатичен мъж" и т.н. Физическата страна си е много важна, колкото и да се игнорира на думи.

# 14
 • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
 • Мнения: 903
По-голяма глупост май не бях чела скоро. Да си търсиш мъж, за да не останеш стара мома...Май даже не ми се обяснява защо. За протокола - омъжена съм, с деца.

Общи условия

Активация на акаунт