Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 14 май 2018, 15:39 ч.

HiPP – за един здравословен растеж

 • 10 101
 • 58
 •   1
Отговори
 • Мнения: 670


Кърменето е най-доброто за Вашето бебе, тъй като майчиното мляко му осигурява всички важни хранителни вещества. В допълнение, кърменето е най-евтиният начин бебето да бъде нахранено, предпазва го от инфекции и алергии, както и поддържа връзката между майката и детето. HiPP е убеден в ползата от кърменето както за майката, така и за детето, и напълно подкрепя кърменето в съответствие с препоръките на СЗО. В категорията "Кърма и кърмене" ще откриете информация за ползите и допълнителни съвети за кърменето. Ранното и често кърмене насърчава производството на мляко. Балансираното хранене по време на бременност и в периода на лактация насърчава кърменето.

Ако решите да не кърмите или да съчетавате кърменето с хранене с шише, трябва да сте наясно, че това може да намали количеството на кърмата. След спиране на кърменето е трудно то да бъде възобновено отново. Ако обмисляте използването на млека за кърмачета, консултирайте се с вашия педиатър или акушерка. При използване на мляко за кърмачета следвайте много внимателно инструкциите за приготвяне, означени върху опаковката, тъй като неправилното приготвяне може да доведе до неблагоприятни последици за здравето.

HiPP Combiotic® преходно мляко
За здравословно развитие в периода на захранване

HiPP разработи ново поколение млечни формули, базирани на най-новите научни открития и изследвания. Те са точно съобразени със специфичните хранителни нужди на Вашето бебе за съответната възраст.HiPP Combiotic® e разработен по модела на природата:
- С пробиотик – млечно-кисела култура, първоначално изолирана от майчино мляко
- С пребиотици (GOS)
- С витамини А, С и D за добра имунна система.

HiPP Мляко за подрастващи деца Combiotic®
Млякото и млечните продукти са изключително важни за здравословния растеж на детето, тъй като те предоставят много ценния микроелемент калций, който е необходим като градивен елемент за зъбите и костите. Децата, дори и след годинка, все още имат специални хранителни нужди. Млека за подрастващи HiPP Combiotic® осигуряват адекватни количества ключови компоненти на растежа, от които детето се нуждае в този момент. Te са разработени с цялата грижа и опита на изследователския екип на HiPP, базирани на последни научни проучвания и препоръки на специалистите по хранене.Млеката за подрастващи HiPP Combiotic® са обект на най-строг контрол. По отношение на избора на суровини, ние значително надвишаваме стриктните законови изисквания, отнасящи се за млеката за подрастващи и имаме по-стриктни контролни процедури на място, отколкото се изисква по закон. Гарантираме възможно най-висока безопасност за Вас и Вашето бебе чрез прилагането на изключително стриктен качествен контрол, започвайки от суровините, чак до крайния продукт.

Включете се в играта!
Напишете до 20 май 2018 г. какъв е произхода на пробиотика в HiPP млечните формули важен за адекватното развитие на имунната, храносмилателната и нервната система.
Петима от участниците ще спечелят бутилка за хранене HiPP и лигавник за момиче или момче. Победителите ще бъдат изтеглени и обявени в настоящата тема на 21.05.
Открийте повече на: https://www.hipp.bg/

Последна редакция: пн, 14 май 2018, 15:40 от Редактор**

# 1
 • Димитровград
 • Мнения: 1 056
Произхода на пробиотика в HiPP млечните формули, важен за адекватното развитие на имунната, храносмилателната и нервната система е първоначално изолиран от майчино мляко.

# 2
 • София
 • Мнения: 1 948
HiPP Combiotic съдържа Пробиотик и Пребиотик с произход кърма и мляко.

# 3
 • Мнения: 2 506
HiPP Combiotic съдържа  пробиотик,който е млечно-кисела култура, първоначално изолирана от майчино мляко.

# 4
 • Перник
 • Мнения: 1 530
HiPP Combiotic съдържа  пробиотик,който е млечно-кисела култура, първоначално изолирана от майчино мляко.

# 5
 • Мнения: 320
Произходът на HiPP Combiotic e по модела на природата - млечно-кисела култура, първоначално изолирана от майчино мляко.

# 6
 • София
 • Мнения: 520
HiPP Combiotic съдържа  пробиотик,който е млечно-кисела култура, първоначално изолирана от майчино мляко.


# 7
 • София
 • Мнения: 834
HiPP Combiotic съдържа  пробиотик - млечно-кисела култура, първоначално изолирана от майчино мляко.

# 8
 • София
 • Мнения: 2 884
HIPP Combiotic съдържа пробиотик - млечно-кисела култура, първоначално изолирана от майчиното мляко. Той е важен за адекватното развитие на имуннната, храносмилателната и нервната системи.

# 9
 • Мнения: X
HiPP Combiotic съдържа  пробиотик,който е млечно-кисела култура, първоначално изолирана от майчино мляко.

# 10
 • Мнения: 14
Изключително полезна тема за обсъждане!
С първото дете през далечната 1998 г не съм си задавала подобни въпроси, имах кърма в изобилие, АМ не съм давала. С малката през 2012 г кърменето не ни се получи и се наложи да дохранвам почти изцяло. Доста задълбочено се интересувах точно от произхода на про/пре-биотиците в АМ. Отгледах здраво и щастливо дете, точно благодарение на HIPP млека и каши и сестра ми, която ни изпращаше кашоните от Германия. Зная, че млеката съдържат преходни млечни формули, комбинация от натурални млечнокисели култури и пребиотични диетични фибри (галакто-нещо-си). Точно тези пребиотични влакна подпомагат перисталтиката на червата, по подобие на майчината кърма. От личен опит споделям, че колики, неразположение или странични реакции не е имало през 2+ години, в които ползвахме формулите на HIPP. Препоръчах формулите HIPP на близки приятелки, на които предстои да се изправят пред същия избор. Ако спечеля награда, ще е за някоя от тях !
Използвам възможността да благодаря на HIPP, че ги има!

# 11
 • Мнения: 1 179
Произходът на пробиотика в HiPP Combiotic е майчиното мляко (кърма).

# 12
 • Мнения: 944
С пробиотик – млечно-кисела култура, първоначално изолирана от майчино мляко!

# 13
 • Мнения: 85
HiPP Combiotic съдържа  пробиотик,който е млечно-кисела култура, първоначално изолирана от майчино мляко.
С бебчо се храним с това мляко от първия ден. Сега минаваме на 2-ката. Доволни сме.

# 14
 • Мнения: 1 579
Прпбиотикът в Hipp е млечно-кисела култура, която първоначално е изолирана от майчино мляко.

Общи условия

Активация на акаунт