Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 24 май 2018, 13:37 ч.

Домашно приготвяне на каша?

  • 1 477
  • 2
  •   1
Отговори
  • Мнения: 231
Здравейте!
Прави ми впечатление, че повечето майки ползват тези т.н. готови каши при захранване. Вероятно това е причината да има доста малко информация за вараинта сами да ги приготвяме. Една от основните ми причини е, защото е добре първо да се накисват, а едва ли производителят на готовите ги кисне. А това е важна част от процеса.
Въпросът ми: например за ориза - какъв ориз точно, колко време се кисне, защо всъщност трябва да се смели на брашно, а не така директно да се свари и пасира?

# 1
  • София
  • Мнения: 1 794
https://www.google.bg/amp/s/vkuhniata.wordpress.com/2015/03/01/h … aby-porridge/amp/
Като свариш ориз и го пасираш става пюре. Първо се пече, мели и тогава се добавя към вода/мляко. За по-лесно си купи брашно от ориз/елда и т.н. от био магазин и си свърши останалото вкъщи.

# 2
  • Мнения: 146
Записвам се.. Невежа съм на тема домашно приготвени каши , по простата причина , че в момента въвеждам зеленчуците. Знаещите майчета , бихте ли казали как се приготвят .. Примерно с купено брашно от по полезните .. Blush

Редакция на ключовите думи на тема



Общи условия

Активация на акаунт