Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 7 юни 2018, 08:36 ч.

Отнемане на деца в Норвегия 2

 • 71 696
 • 1 716
 •   1
Отговори
# 1 710
 • Мнения: 340
Фенрис,
благодаря много за информацията!
Дано все пак да прочетем в пресата за тези нарушения!
Макар и далечна, връзка между темите има.
‘‘Отнемането на деца‘‘ е белег, съпътствуващо явление на процеса ‘‘Разпад на обществото‘‘.

# 1 711
 • Мнения: 124
Не знам как стои въпроса с детските служби в Швеция, не съм се интересувала. И аз се надявам да излезе повече информация за изборните нарушения, но като гледам с каква скорост статии и Туитър съобщения се трият, снимки на открити нарушения също се цензурират, някой наистина се старае да прикрие ставащото. Във фейсбук има видео на датски политик Michael Aastrup Jensen с коментар, че е в Швеция като наблюдател и изводът му е ясен - това не са демократични избори. Ще сезирал Съвета на Европа. Също екип от 25 наблюдатели са открили нарушения в 46% от изборните секции!!!

https://democracyvolunteers.org/2018/09/09/preliminary-statement … ion-09-09-18/amp/ На снимката се виждат бюлетините на крайнодесните, които са на отделна поставка така, че да е още по-видно кой гласува за тях. А има място на другата поставка. И един подробен и добре написан текст https://acidmuncher.wordpress.com/2018/09/11/was-there-election-fraud-in-sweden/  А, тук още не са изтрили https://twitter.com/hashtag/valfusk2018?src=hash&lang=en

Последна редакция: ср, 12 сеп 2018, 00:59 от Fenris

# 1 712
 • Мнения: 340
Много полезни линкове, Фенрис!
Ето този https://acidmuncher.wordpress.com/2018/09/11/was-there-election-fraud-in-sweden/ ми хареса.
Ще го пусна в мигрантската тема.
Аз между другото пуснах вече инфото за манипулациите без да те споменавам, надявам се че не се сърдиш понеже не те питах за разрешение.

# 1 713
 • Мнения: 124
Няма проблем, това е публична информация, макар че ограничава достъпа до тези, които разбират шведски (и норвежки). Но намерих и информация на английски за останалите. Аз още чакам линковете, за които помолих етт2812 между другото.

# 1 714
 • Мнения: 1 086
фенрис, гугъл не е труден за ползване и веднага щеше да ти го изкара. с бебе съм и не следя нонстоп едни и същи теми.  https://www.thelocal.no/20180809/norway-to-give-400-addicts-free-heroin

# 1 715
 • Мнения: 124
фенрис, гугъл не е труден за ползване и веднага щеше да ти го изкара. с бебе съм и не следя нонстоп едни и същи теми.  https://www.thelocal.no/20180809/norway-to-give-400-addicts-free-heroin

Ами Гугъл не ми показа шведски сайтове на английски език, та затова не го намерих. Аз търсих в норвежките сайтове, понеже написа ''норвежка преса'', и нищо не намерих там, което да доказва двете ти твърдения: Че Норвегия дава хероин на наркозависимите и че Норвегия е страната с най-висока смъртност в света от свръхдози.

 Тоя линк е на шведски сайт, най-долу си пише къде им е седалището. А ти прочете ли внимателно какво пише в него? Статия, базирана точно на оригиналната статия в норвежка преса, която и аз прочетох. И никъде не пише, че се дава хероин, прочети пак внимателно. Става дума за предложение, запитване от министъра на здравеопазването. Това не е прието, това е просто предложение по желание на министъра на здравеопазването. Прочети оригиналната статия на норвежки, която е спомената в началото на тази статия и е неин източник. Аз към нея се придържам. Прочети и какво пише най-долу: According to the European Monitoring Centre for Drugs and Drug Addiction, Norway has one of the highest fatal overdose rates in Europe, with  80 per million people in 2015, putting it below only Estonia and neighbouring Sweden.

Не разбрах как успя да съчиниш две лъжи на база на тази статия като от текста изобщо не може да се извадят изводите, които ти извади. Може би е по-добре да не даваш линкове на английски щом ти е трудно разбирането?

# 1 716
 • Мнения: 340
Днес ми попадна тази страничка на сдружение за предотвратяване на злоупоотреба с деца от немския Югендамт.

http://kindersindmenschen.com/
Kinder sind Menschen keine Ware, kein Eigentum.
Sie haben Rechte.
Ein Recht auf Familie! Ein Recht auf Liebe und Fürsorge! Ein Recht auf die eigenen Eltern!


Децата са хора, а не  стока и собственост.
Те имат права.
Право на семейство! Право на любов и грижа! Право на собствени родители!            

Преди време си мислех, че информацията за злоупотреби с деца е преувеличена и може би невярна.
Оказва се, че явлението е много по-разпостранено, отколкото изглежда на пръв поглед.
Интернет и социалните медии, направиха възможно много престъпни деяния да излязат на бял свят.

 

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт