Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 30
 • Мнения: 11 522
Ние празнуваме РД лятото и за сега се събират деца, в детска градина е. Скоро пак предстои, не допускам, че няма да се съберат поне 7-8 деца. Замислихте ме сега...
И аз смятам, че е леко грубо да се обсъжда празненство пред хора, които не са поканени. Леко неприятно е, каквито и да са установените практики в класа, пък и сама казваш, че са още първи клас, няма чак толкова утвърден ред за сега.

# 31
 • Мнения: 20 337
Честно казано, намирането на телефоните на родителите на поканените деца и прозвъняването им ще отнеме по-малко енергия от напоителните обяснения в темата, а резултатът ще е забележително по-добър.

# 32
 • Мнения: 1 176
Вече има няколко потвърждения и рожден ден ще има! Весело лято на децата

# 33
 • Мнения: 20 337
Вече има няколко потвърждения и рожден ден ще има!
Това е най-важното. Нека се забавляват децата.

# 34
 • Мнения: 2 378
Вече има няколко потвърждения и рожден ден ще има! Весело лято на децата
Сега се загледах в подписа ти - 7 г. 9 м. 11 дни ? Рожден ден?

Просто ми направи впечетление Simple Smile

# 35
 • Мнения: 1 176
Вече има няколко потвърждения и рожден ден ще има! Весело лято на децата
Сега се загледах в подписа ти - 7 г. 9 м. 11 дни ? Рожден ден?

Просто ми направи впечетление Simple Smile

Така ли, не съм си гледала подписа скоро ... от юнските бебета сме от време оно, сега видях даже не знам как се променя лентичката , щракам и нищо

# 36
 • Мнения: 7 325
Но нали родителите, които са в групата са тези, които чакаш да потвърдят? Защо да им търсиш телефоните - пиши им лично съобщение.

Мисля, че ти знаеш за тези празнувани от съученици рожденни дни. Останалите са ги организирали и провели без да се набиват на очи.

Много странно делене имате на момичета и момчета и то в първи клас  Shocked На дъщеря ми на празниците и до сега има и от двата пола. Броя на поканените деца намалява, но никога не е само в полза на момичета или момчета. Но сигурно зависи от децата.

Весел празник!  Peace

# 37
 • Мнения: 1 176
Много странно делене имате на момичета и момчета и то в първи клас  Shocked На дъщеря ми на празниците и до сега има и от двата пола.
Весел празник!  Peace
Моят син досега не е бил канен на рожден ден с целия клас, ако се беше случило щях да знам (нали той е част от този цял клас). Тогава щях да знам че и за другите родители и деца е приемлив този формат. Ако бях поканила целия клас нямаше е в център с лазерни битки, защото не мога си го позволя за цял клас. Сигурна съм че пак щеше да е весело защото щяха да са всички деца, но синът ми искаше лазерни битки и  държеше да покани своите приятелчета момчета  и беше убеден, че те като са му казали че ще дойдат, наистина ще дойдат. От стажа ни в градината и училище досега никога не са били канени цялата група/ клас. Предполагам за по-малки населени места това е възможно, но в по-големите градове да събереш 20-30 деца от родители които не познаваш ми изглежда невъзможно. Като малка на мен са ми канили целия клас в къщи (само в първи клас), след това си канех само приятелки, но това време отмина

# 38
 • Мнения: 7 325
Но кой говори за канене на целия клас?
Просто се учудих, че смятате, че момичетата канят само момичета, а момчетата само момчета.

Но е ясно, че се канят само децата с които е близко, а не наред.

# 39
 • Мнения: 1 176
Но кой говори за канене на целия клас?
Просто се учудих, че смятате, че момичетата канят само момичета, а момчетата само момчета.

Но е ясно, че се канят само децата с които е близко, а не наред.


А ясно Simple Smile ами не знам не ми е казвал да има приятелки момичета и да държи да покания някое . Сега го попитах - срам го било от момичетата. Simple Smile

Последна редакция: чт, 14 юни 2018, 17:40 от Sparkles

# 40
 • Мнения: 7 325
Ох, сладур  Blush

Ще трябва да завъдите приятелски семейства с момиченца да се поучупи.

# 41
 • Варна/София
 • Мнения: 21 702
Аз този мач съм го играла няколко пъти по повод различни големи и малки събирания, които съм организирала вкл. семейни/ роднински. Каквото и да напишеш в поканите, хората просто очакват ти да си активната страна. Звъниш, за да каниш, звъниш, за да усетиш настроенията, звъниш за потвърждение. Звъниш, звъниш, звъниш, звъниш ...... докато накрая ти писне.

Интересното е, че в последно време съм нямала проблем с РД на децата. Големият син раздава поканите и с времето ме ориентира кой ще идва т.е. бройка. Те децата си казват. Отделно приятно съм изненадана от родителите в класа. Звънят, потвърждават, казват, дали ще водят брат/ сестра и т.н.

Като цяло не сме свикнали да ценим времето и средствата на другите.

Като се сетя покрай сватбата (преди години) какво беше. Хем не бяхме от големите сватби, бяхме канили само близки роднини и приятели, бяхме написали, че очакваме потвърждение и пак се започна едно звънене.

# 42
 • Мнения: 3 388
Моето малко дете е с РД на Бъдни вечер, раздавам поканите (поне)  20 дни преди мероприятието, което се прави винаги на точния ден сутринта, няма вариант да го отложа, защото после съвсем се вкарваме в празници и пътувания. Получавам потвърждение от 1/4 от поканените, другите ги прозвънявам лично 10тина дни прреди рождения ден, почти всички вече знаят дали ще пътуват или не, а някои при моето обаждане разбират за получената покана Simple Smile Въпреки, че знам "посещаемостта" винаги имам вариант за още няколко покани, които да дам в последните 10 дни, поне до 10 деца да се допълни бройката.
Постарах се още в първите месеци на първи клас да има телефоните на родител на поне на 1/3 от децата в класа, а през тях при нужда си намирам на друг Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт