Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 15
 • София
 • Мнения: 17 554
Ех, като почнете с тия Киприянови молитви!
Вие Отче наш знаете ли?
Айде 10 пъти Отче наш и ходи си почини.

# 16
 • София
 • Мнения: 149
В св. Неделя четат Киприановите молитви. Преди години беше всеки четвъртък, но по - добре отидете на място и питайте.

# 17
 • Варна
 • Мнения: 93
Ще започна с това, че съм християнка. Предполагам и вие се самоопределяте като такава, споменахте за Киприяновата молитва. Духовен свят съществува и е реален, въпреки че не е видим за физическото ни око. Най-общо казано в духовния свят има два типа сили - да ги наречем - тези на светлината и на тъмнината. На светлината са от Бога - самият Бог и неговите ангели. На тъмнината съответно са на врага - дявола, луцифер, сатаната - има доста имена - и неговите ангели (демони). Та, всякакъв тип баячи, врачки, ясновидци и т.н., които не принадлежат към християнската вяра, не са от Бога и действат чрез силите на тъмнината. Ходейки при врачка или да се лее куршум, това отваря врата за тези духовни сили. За момента може привидно да помагат, но често след това състоянието се влошава или се случват много по-тежки неща, защото човек вече се е поддал на тези влияния/сили/духове. На някои хора им звучи страшно, объркано, неприемливо и плашещо, но това е истината. Ако имате нужда от помощ - търсете Бог - дали чрез църквата (православна, католическа, протестантска - кой както го усеща вътрешно) или директно четете Библията. Simple Smile И каквото и да се е случило или се е опитал някой да предизвика в живота ви - светлината е по-силна от тъмнината!


Аня, а какво ти е мнението, когато например можеш да си гледаш на карти сам на себе си. Аз например знам един начин на гледане на карти и от време на време като няма какво да правя си гледам. Моите приятелки най-редовно ме изнудват гледам и на тях.  Никога не съм ходила на врачка и не възнамерява, защото съм на мнение, че ако наистина можеш да гледаш на нещо /кафе, карти, боб и т.н./ не би следвало да го "продаваш" като услуга за пари на всеки, който ти почука на вратата. От коя страна съм - тъмна или светла?

# 18
 • София
 • Мнения: 5 365
Според теб това вид гадаене ли е пак?

# 19
 • Варна
 • Мнения: 93
Аня,
По-скоро е насока, кое е добре да направиш и кое не в дадена ситуация. Нещата, които се "виждат" са да речем, ако "питащият" се двоуми да започне нова работа или не. При определена подредба на картите отговорът би бил, че влизаш в период, в който  имаш възможност за успех в живота по-голям от обикновено. Дали ще успееш да се възползваш обаче от този шанс е друг въпрос и никой не може да ти каже. Зависи само от действията на човека. Никой не може да каже: ще стане това, това и онова.....и утре ще се запознаеш с Иван да речем.
Моите приятелки се интересуват предимно от връзките. Има карта на брака и в зависимост от подредбата се вижда има ли скоро изобщо такова нещо в живота й или ще се чака още. Има и опцията да си пропуснала "прозореца" за брак някъде в миналото и да чакаш следващи обстоятелства, в които ще има възможност да ти се случи. Пак подчертавам възможност.
Възможности много, само трябва да можем да ги улавяме.

# 20
 • Мнения: 856
Всякакви подаръци от тази "проятелка" трябва да бъдат изхвърлени. Едно сърце стои само сърце и привлича самота, независимо за какво се нарича. Много внимавайте с този символ. Трябват две сърца.

Най-вероятно тази, завистливата "приятелка", ви блокира енергията на благодатта със завистта си. Не й споделяйте нищо истинско - ако искате виждайте се с нея, но си намислете предварително цял куп лъжи, които да заблудят енергията й. Ако тя завижда за нещо, което не съществува в реалността и не знае нищо за истинските ви планове, то енергията й на завистта ще си се върти около нея и ще се върне.

Относно намирането на половинка - там най-вероятно има нещо друго, не ще да е само хорската завист.

Малко се преекспонират Кипряновите молитви. Все пак - те са магичен метод за разваляне на магии и то от свещенник. Не казвам, че не действат, казвам, че се ползва от тези, които са тръгнали по пътя на магиите, а има и по-добри начини за защита без да се прибягва до попове, които да махат магии с молитва.

# 21
 • София
 • Мнения: 5 365
shisharka_, гледането на карти също не е по Бога, въпреки че изглежда много по-невинно.

# 22
 • Somewhere in the World
 • Мнения: 87
Brianna, едно от най-силните места в София е църквата Св.Петка Стара на ул.Съборна.
Но и аз смятам,че след като усещаш негативност от таз "приятелка" не трябва да контактуваш  с нея.Или ако се налага - просто се усмихвай и лаконично отговаряй. Не и позволявай да ти черпи от енергията, има толкова добри хора,с които можеш да имаш позитивни емоции.
Успех!

# 23
 • Мнения: 856
Исках да добавя и, че завистливостта или конкурирането не са обща черта на жените. Само на някои. Намери си по-добри приятелки, с които да се поддържате и не си хаби времето с "приятелки" като тази.

# 24
 • Мнения: 34
И аз бях в това положение. Усещах, че след среща с "приятелката" следваше дълбока депресия. Някак самата среща със злобен и завистлив човек те изтущава. Страдах доста и не можех да приема, че е възможно така да влияят тези хора, но ето ФАКТ.
Е, не съм ходила да ми кажат конкретно, че е от нея, но то в един момент си чукваш главата и започваш да мислиш "какво направих", "от какво се породиха тези нещастия". Някак нещата се навързват.
Просто спри да се виждаш с нея и изолирай всички контакти до такива хора. Повярвай ми има ефект. Бавно и постепенно всичко се нормализира при мен.

# 25
 • Мнения: 591
Оле Боже, хахах ще падна от стола!
Авторке, вярвате ли наистина, че една завистлива "приятелка" може да е проблема във взаимоотношенията ви с мъжете?! Или да ви е направила черна магия?! Или да е енергиен вампир?!  Завистлива, недобронамерена, ок, но чак пък толкова да влияе на живота ви.... Защо не потърсите проблема в себе си.
Един добронамерен съвет, не вярвайте на магии, не се занимавайте с подобни щуротии, гледайте се живота, ходете си на църква, ако сте вярваща, но не се втелявайте толова! Каквото трябва да стане, ще стане.
Цитат
Едно сърце стои само сърце и привлича самота, независимо за какво се нарича. Много внимавайте с този символ. Трябват две сърца.
Вие сериозно ли???? Къде го прочетохте това в кой учебник по физика ли или химия, биолгия, как ви идват на акъла такива бабини деветини направо не знам!

# 26
 • Мнения: 943
Аз имах такава" приятелка" когато се виждахме след това не ми вървеше през  целия ден, с майка ми се карахме беше ми нервно веднага след среща с нея.
След като създадох семейство тя сякаш още повече се озлоби, върха беше веднъж в парка, когато вече детето ми беше на 2-3г. и тя каза " то детето ще ти омръзне в един момент..." Dizzy Face
От тоя момент спрях всякакви отношения, блокирах е във фейсбук, тел. й го блокирах също и от години не съм я виждала, а и не искам....не са ми нужни хора, които ми влияят негативно и са тип енергиен вампир.
Въобще помисли дали ти е нужен такъв приятел.

# 27
 • София
 • Мнения: 17 554
То и аз имам такава приятелка.
Върха на всичко беше Ноември. Вярно, тя се разболя. Но аз седях с нея в едно кафе 2 часа да й слушам приказките и после половин час на дъжда. Супер отрицателно настроена, то всъщност не можех да говоря аз, а трябваше само да я слушам, а тя говореше едно и също. Като й казах, че това го разказа преди 15 мин и се ядоса. Казах й, че е за психолог, тя още повече се ядоса. После ме блокира и по-добре.

# 28
 • Мнения: 1 570
Приятелката ти е най-обикновен психопат/нарцис/агресор, който се радва, когато ти е зле и е тъжна, когато си добре.
Затова и провокативните въпроси и негативизма, който усещаш от нея.

Момичето просто е негативно и пасивно-агресивно.

Надали ти е правила магии, просто като общуваш с такива хора логично и ти не се чувстваш добре.
Просто не общувай с нея. Няма нужда да търсиш свръхестествени обяснения.

# 29
 • Мнения: 8
Благодаря много на всички! Поуспокоих се малко

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт