Личи си,4е аморето е било почивка уикенда;)3 дно не съм ви 4ела и ей ни на
Даниела, и аз това все се канех да питам...за тез комари!Аз видях в аптеката някаква серия на Кикко и се чудя?!Имаше едно с ултразвук,който дразнел ушите на комарите ...това ми звучи малко кат измишльотина....вие как мислите?!
Лени аморе;)Венеция е супер местенце...бих се върнала с удоволствие Една бърза рецептичка от 'мой'та ' приятелка Антонелина Ние му викаме полпетоне,та: правиш сместта за кюфтаците(лук,малко чесън,магданоз,мокър хляб,черен пипер-тази смес добре намачкана я оставяш да престои в хладилника от ве4ерта за сутринта,на сутринта добавяш яйце и си ок).....необходимо ти е хартия за фурна,конец за фурна и 200грама прошуто крудо....режеш хартията достатъчно дълга,та да можеш да завиеш продуктите като руло!После 'разстилаш' хартията и жърху нея разстилаш прошутото,така 4е после като поставиш сместта от каймата посредата да можеш да увиеш всичко!Увиваш добре, завръзваш в единия край,увиваш,за да стигне конеца до другия край,завръзваш и си готова!Фурна 180 градуса горе долу 4ас е при мен ...зависи от фурната(като по4нат да загарят краищата на хартията и самата хартия е тъмно кафява!НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ГО ПРОчЕТА ...дано се разбира,4е аз кат се впусна в обяснения и се губя
имам чувството,че живеем,за да ядем,а не обратното
До скоро