Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 19 юли 2018, 13:44 ч.

Нещо просто, което обичате да похапвате

  • 32 185
  • 565
  •   1
Отговори
# 330
  • София
  • Мнения: 37
Колко вкусна тема Grinning

Аз обичам домати с козе сирене или кашкавал. Също така пастет+краставица в комбинация. Даже си режа краставица и с нея загребвам в пастета Grinning
Друга интересна и проста комбинация, която обожавам: яйце на микровълнова с кисело мляко: разбивам яйцето в чаена чаша, пъхам го в микровълновата, вадя след 10 секунди, разбърквам, пъхам пак и така 2-3 пъти. После сипвам кисело мляко вътре, понякога слагам сиренце, разбърквам и хапвам с лъжичка :Д

# 331
  • софия
  • Мнения: 686
червен лук на тиган и после в/у препечена филийка, може и малко кашкавал/сирене

# 332
  • Мнения: 2 852
Брускета с маслинова паста

# 333
  • София
  • Мнения: 16 862
Кус кус с масло.

# 334
  • Мнения: 11 239
Оказа се, черен шоколад, поне 85%.
Ако не ми беше неудобно, мога с дни да карам само на шоколад....   : Smiling_imp:

# 335
  • Мнения: 2 790
Оказа се, черен шоколад, поне 85%.
Ако не ми беше неудобно, мога с дни да карам само на шоколад....   : Smiling_imp:

Не и било удобно .... Ами заеми по-удобна поза на дивана и повечко шоколад ! Wink 

# 336
  • Мнения: 211
Печени зелени чушки във всякакви вариации.
Например на салата с "пастет" от кисело мляко, сирене, чесън и зехтин. Или натюр, докато са топли. Или панирани. Или в доматен сос. Мммм

# 337
  • Мнения: 153
Есента я свързвам най-вече с печен пипер /в чушкопек/. Все се каня да си купя такъв уред... И любимата варена царевица.

# 338
  • Мнения: 211
А после след чушките се изключва чушкопекът и се слага един цял патладжан, надупчен с вилица да не гръмне... Докато изстине уредът, патладжанът е готов Simple Smile

# 339
  • софия
  • Мнения: 686
аз днес приключих с правенето на лютеницата - сигурно едно кило съм изяла в 'опитване как е на вкус', по едно време си направих и содени питки и я подкарах преди да е стигнала до бурканите..

# 340
  • Мнения: 22
Филийки с масло и сирене и нарязан и много осолен домат
и подсладен билков чай.


Да! И зимата филийките да са препечени на старата Елва и маслото да се разтапя върху тях.
Да добавя и филийки с масло и захар.ММ пък ги обичам с мас и захар.


Лелее като малка и аз много обичах филия с мас и захар, но на който съм казала до сега умира да ми се смее! Радвам се, че не съм сама!!!

# 341
  • Мнения: 2 790
Сега е сезона на късните смокини и .... няма прошка ! Simple Smile

# 342
  • Мнения: 560
Нашата смокиня е на 2000 км . Р-е и я оставихме отрупана с плод. на ден по 1 голяма тенджера смокини зрели пълнихме. Weary

Аз като чета тук за килограми топла лютеница и содени питки и ... ами качих само от четенето 1 кг. Може да е от преглъщането   ... 

# 343
  • Мнения: X
1.Домашен чеснов сос (кисело мляко, чесън, копър и бучка сарене за гъстота.
2.Пълнени гъбки със сметана, шунка и кашкавал.
3.Чушки всякакви а по всякакъв начин.
4.Картофена и шопска салата.
5.Филия с лютеница поръсена със сирене.
6.Задушени пилешки дробчета в масло.
7.Запекани сандвичи с шунка и кашкавал.
8.Зеленчуци - задешени и на скара със зихтин.
9.Разядка от лютеница разбъркана с кромид лук и сирене.
10.Картофки с много подправки и масло на фурна са ми любими, но като цяло картофите са ми любимо нещо за ядене по всякакъв начин приготвен.Най-любими!

П.п. не мога да гледам никаква мас!

# 344
  • Мнения: 151
Наскоро започнах да си правя от полуготовите спагети Choice ама все нещо ми липсваше. Реших да сложа малко течна сметана и стана супер вкусно.

Редакция на ключовите думи на тема



Общи условия

Активация на акаунт