Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 25 юли 2018, 12:07 ч.

За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 30 388
  • 635
  •   2
Отговори
  • Мнения: 6 381
 
Заповядайте в новата тема  Flowers HibiscusAnimal ChickenAnimal PigFlowers CherriesFlowers MushroomFlowers StrawberryFlowers WatermelonFlowers AppleFlowers Tomato

ЗА БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА ТЕЗИ, КОИТО НЕЩО ГИ ВЪЛНУВА, НО НЕ ИСКАТ НОВА ТЕМА - част 119 Fork And Knife

Старата тема, ако някой е забравил въпрос там
 

# 1
  • Мнения: 3 183
Много благодаря за новата тема!

Пеп, и ти ли имаш рецепта за сладко от люти чушки? Твоята не я видях.

# 2
  • Мнения: 6 381
моето е от сладки Simple Smile защото не  мога да ям много люто. Но най-лесното е да смениш част от чушките, с люти. Някой беш писал, че сложил зелени - това не смея да правя ,ще го усетят и тези, които не знаят, че е от чушки   http://pep-4o.blogspot.com/2015/10/blog-post.html

# 3
  • Мнения: 1 492
Благодаря за новата тема.

# 4
  • Мнения: 3 183
И аз не ям много люто, но пикантно да. Умирам си за тези пуканите чорбаджийски чушки в оцет и чесън.

Иначе пък половинката много яде люто, тъй че това сладко трябва да го направя някакъв среден вариант.

# 5
  • Мнения: 6 381
като  готов продукт не излиза много Simple Smile 3 бурканчета. Направи една доза малко люто и една  - повече люто. Дори да не го ядете веднага, като го затвориш горещ о и обърнеш на капачката - издържа с месеци.

# 6
  • Мнения: 3 183
Благодаря, ще пробвам при първа възможност Simple Smile
А, някоя рецепта за месца, с които сервирате сладкото от люти чушки ще предложите ли? Innocent

# 7
  • Мнения: 544
Благодарности  за новата тема!
Попаднах на Конфитюр от червен пипер
https://www.youtube.com/watch?v=7FG7yS-eD_Q
Струва ми се бързо за  приготвяне.

Иска ми се да направя шоколадова торта / шоколадов блат + шоколадов крем/. Вкъщи обожават тази комбинация. Задават се няколко празника и се готвя да изненадам моите мъже.
Моля,  за изпитани рецепти !

# 8
  • Мнения: 6 381
най-шоколадовата торта на Ирина Купенска https://sunshineskitchen.com/the-best-chocolate-cake/ е трепач

Мира, с всяко самостоятелно п ечено месо (без зеленчуци)   примерно тези ребра с пепси кола http://pep-4o.blogspot.com/2018/02/blog-post.html   а моите лични предпочитания към този конфитюр са свързани със сирена Simple Smile

# 9
  • Мнения: 9 994
Аз много харесвам тази шоколадова торта - Принцът на Замунда.
Благодаря за темата.

# 10
  • Мнения: 1 469
Най-любима в къщи ни е тортата Фереро Роше. Има много рецепти в нета, аз я правя по рецептата на Кокона: https://vkusenden.blogspot.com/2014/11/blog-post_25.html
Обикновено си спестявам бонбоните отгоре, ще им дойдат много

# 11
  • София
  • Мнения: 81
Може ли рецепта за курабийки,  която сте пробвали и ви се получават добре.
Благодаря Heart

# 12
  • София
  • Мнения: 2 493
Вчера правих картофени хлебчета и за кой ли път се замислих защо печивата с мая трябва да втасват два пъти. Ако някой ми обясни, ще съм благодарна.

# 13
  • Мнения: 6 381
има и с едно втасване. Пробвай някой път с едно - една и съща рецепта и ще прецениш можеш ли да си спестиш едното. Ако предварително шупвам маята с малко брашно и вода и захар - втосвам само веднъж, преди печене.

Може ли рецепта за курабийки,  която сте пробвали и ви се получават добре.
Благодаря Heart
https://pep-4o.blogspot.com/2009/12/6-300.html и добре, и много се получават Simple Smile

# 14
  • София
  • Мнения: 2 493
има и с едно втасване. Пробвай някой път с едно - една и съща рецепта и ще прецениш можеш ли да си спестиш едното. Ако предварително шупвам маята с малко брашно и вода и захар - втосвам само веднъж, преди печене.

Може ли рецепта за курабийки,  която сте пробвали и ви се получават добре.
Благодаря Heart
https://pep-4o.blogspot.com/2009/12/6-300.html и добре, и много се получават Simple Smile
За пробване, пробвала съм. Правя една питка с мая и малко сода, която втасва докато загрее фурната. Тестото за пица също не го чакам да втасва нито веднъж. Просто ми беше интересно защо се препоръчва двойно втасване.

Редакция на ключовите думи на тема



Общи условия

Активация на акаунт