Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 30
  • Мнения: 3 356
И двете.

# 31
  • Мнения: 3 751
Аз си ходех при гинеколог в ДКЦ. Но беше лекарка, на която имам доверие. Не съм плащала нищо.
После отидох да раждам без уговорка при "който се падне"  Laughing

# 32
  • София
  • Мнения: 4 177
Аз ходих на платен прием. Пълната цена за направения преглед според тарифата на центъра, в който работи гинеколожката съм плащала много рядко, тъй като тя ми ги таксуваше повече като обикновена консултация. Но това си беше нейно лично решение и жест към мен. Иначе всеки път си ме е преглеждала подробно. Нито веднъж не е пропуснала УЗИ и т.н. Не съм раждала при нея, тъй като работи в частна болница, а моя избор беше държавна, но това не беше проблем. След раждането отново си ходя при нея. С болничните също не съм имала проблеми, тъй като тя работи и по линия на здравната каса - решението за платен прием си беше лично мое - в приемните и часове за платен прием е много по-спокойно и има повече време, не че когато съм ходила в другите дни ми е обръщала по-малко внимание.

# 33
  • Мнения: 109
В същата ситуация изпаднах и аз когато забременях!Аз също си имам една гинеколожка при която си ходех/частна/не работи със здравната каса,като забременях се зачудих като теб какво да правя-при нея ли да остана или да се запиша на женска консултация???Накрая се записах на консултация в Св.София,препоръчаха ми докторка и така.В началото всичко беше наред,всички изледвания бяха добри и така до 8месец когато докторката ми заявява,че бебето ми е много малко само 1,800кг.На въпроса "ти чак сега ли го виждаш това" тя ми отговаря,че няма нищо притеснително,оказва се че и кръвното ми е високо,и отоци по краката ми се появиха-и това не беше притеснително.Е да ама аз се притесних,видях че никой не ми обръща внимание и с рев при старата докторка.Прегледа ме тя,поуспокои ме и така аз си останах при нея.Родих при нея в 1частна аг"Райна Княгиня"платих си всичко,но бях спокойна и се чувствах много добре.Общо взето искам да ти кажа,че аз избрах консултацията и после много съжалих.За радост бебчето ми се роди живо и здраво,тежеше 2,350кг и 49см,дребничко но пък за сметка на това здравичка,сега се храним здраво и растем feedingНе мога да ти дам съвет какво данаправиш,но ти давам пример,ефтиното винаги излиза скъпо!Успех в избора и леко бременеене! newsm10

# 34
  • Мнения: 1 107
Аз ходех на частна лекарка, раждах с нея в Св. София (има договор там), но цените бяха съвсем достъпни - 25 лева на консултация с ехограф и 7 лева за обикновена консултация, т.е. мерене, теглене, сърдечни тонове и т.н. Повечето изследвания ми минаха по ЗК с направление от личния лекар. 
Не бих разчитала изцяло на държавна ЖК, но 40 лева на всяка консултация са твърде много за моите възможности Confused
Може да потърсиш друг частен лекар с по-поносими цени  Thinking

# 35
  • Мнения: 3 042
На времето, когато бях бреми с щерката консултациите бяха държавни и задължително се ходеше в тях. Но аз ходех и на часно при лекарката, която си бях избрала за раждането.
Сега с малкият ходех на частна консултация при същата лекарка и при нея си родих. Но на прием плащах по 10 лв и всеки път ме гледаше с ехограф. Става дума за доста популярна и търсена лекарка в нашият град.

Общи условия

Активация на акаунт