ТАЙНИЯТ ЖИВОТ НА МАНЕКЕНКИТЕ
Verdades secretas (Скрити истини)

Бразилия 2015 (нецензурирана версия)
жанр: Драма, Еротичен трилър

Брой епизоди: 50Блясък, красота и изтънченост са само част от хубавите страни в света на модата. Светската суета си има своята тежка цена, която не всеки е склонен да плати и да изпита нейната по-тъмна и доста по-неприятна страна. Сериалът "Скрити истини" (у нас под името „Тайният живот на манекенките“) e отличен с престижната награда „Еми“. Топ моделът Алесандра Амброзио е голямата звезда в тази бразилска продукция
.  


В „Тайният живот на манекенките“ едно красиво момиче от провинцията (Камила Кейроз) мечтае да се превърне в успешен модел, но в крайна сметка се включва в опасна проституция, срещайки се с Алекс (Родриго Ломбарди, Радж от „Индия – любовна история“). При внезапен обрат на събитията могъщият и завладяващ бизнесмен се жени за майката на момичето, за да бъде по-близо до дъщерята…

Родриго Ломбарди е бивш волейболист, туристически агент и сервитьор, докато през 1999 г. влиза в актьорските среди, а 10 години по-късно прави бум с ролята на Радж от „Индия – любовна история“.Камила Кейроз е позната като Луиза от „Горещи пари“, който се излъчва в момента в България. Актриса и модел от 14-годишна възраст, живяла е 3 години в САЩ, но се връща в родината си, за да участва в „Тайния живот на манекенките“, където играе първата й роля.

Амброзио се превъплъщава в бивш модел и бивша приятелка на Алекс, която знае всичко за света на модата. Тя е отрицателен герой, който обаче ще изненада зрителите в сериала.Популярният бразилски актьор Рейналдо Джанекини също играе ключова роля в сериала. Той е познат на българските зрители от "Семейни връзки" и "Цветът на греха".  Тук умело се превъплъщава в ролята на жиголо и използвач.

Сериалът в Бразилия е излъчен от 23.00ч. и е петият, който се излъчва в този слот, наречен "novela das onze" (новела от 11). Има цензурирана и нецензурирана версия с много голи сцени.
ЕПИЗОДИТЕ НА БЪЛГАРСКИ - торент

ЕПИЗОДИТЕ НА БЪЛГАРСКИ - онлайн

ТРЕЙЛЪР - на испански

НАЧАЛОТО - онлайн