Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 15
  • Мнения: 5 165
Защо не опиташ перличките или спрея за под език на д-р Бах?

# 16
  • Мнения: 243
Здравейте, нахлувам с въпрос: Преживявам труден период с много напрежение и стрес. Изправена съм пред вземане на трудни решения в дългосрочен план. Отделно денят ми е супер натоварен, трудно заспивам и не спя спокойно. Ставам уморена, отново напрежение и както се казва "ще ми се пръсне мозъка". Обмислям да взема някакви витамини, не знам какви, моля за съвет.
За витамините - аз съм се насочила към Коксамин Д - пълно е с витамини и минерали и предпазва с вит.Д. А за успокояване на стреса - на мен лично ми помага АТАРАКС -  взимам при нужда по 1 таблетка вечер. Може да се взима и по схема - сутрин и на обед по половинка, а вечер по 1 таблетка. Добре ми се е отразявало и МЕНТАТ, мисля че беше на Аюрведа. Но зависи от силата на стреса. Имало е периоди, в които единствено ЛЕКСОТАН  /изписан от джипито/ ме е спасявал. Опитай и с мед - по 1 с.л.  поне - успокоява, а е и сладичко.
Знам, че звучи като клише, но ако ти самата не се успокояваш - нищо няма да ти помогне. Единственото, което си е истински стрес е загуба на близък човек. Успех!

# 17
  • Мнения: 243
А аз търся добър травматолог-ортопед за София. Писна ми от доктори, които гледат на мен или като на банкомат или като на хартишка "Направление". Искам лекар, който да ме лекува. Благодаря предварително на всички отзовали се!

# 18
  • Мнения: 1 969
До кога е валидно направление издадено на 03.08.?

# 19
  • Мнения: 3 037
30 календарни дни, но може да бъде удължено, ако не е използвано в определения срок. Само че трябва пак да се връщаш до специалиста, който ти го е издал...

# 20
  • Мнения: 1 969
Тс днес важи нали,защото имам записан час ?

# 21
  • Мнения: 22 029
Ако е от 3 август, важи

# 22
  • Пловдив
  • Мнения: 5 933
Отивай днес, в понеделник вече няма да важи, защото юли беше 31 дни.

# 23
  • Мнения: 4 237
Някакви отзиви за д-р Кокарешкова - невролог във Варна имате ли?

# 24
  • Мнения: 5 165
А аз търся добър травматолог-ортопед за София. Писна ми от доктори, които гледат на мен или като на банкомат или като на хартишка "Направление". Искам лекар, който да ме лекува. Благодаря предварително на всички отзовали се!
В МБАЛ Доверие завеждащият клиниката по Ортопедия д-р Евелин Хайвазов Simple Smile

# 25
  • Мнения: 10 508
4 месеца лекувам Кандида Албиканис в червата. Днес на изследването се оказа, че вече я няма, но има Кандида Крузей.
Аман от кандиди.
Някой има ли съвети към мен?
Как пък от една премина в друга, пустата му гадинка. ☺

# 26
  • София
  • Мнения: 2 778
4 месеца лекувам Кандида Албиканис в червата. Днес на изследването се оказа, че вече я няма, но има Кандида Крузей.
Аман от кандиди.
Някой има ли съвети към мен?
Как пък от една премина в друга, пустата му гадинка. ☺

Спри сладкото и газираното, ако консумираш. Наблегни на кисело мляко, най-добре ако си намериш домашно.

# 27
  • Мнения: 238
Пуснах си изследвания за щитовидната, ето резултата:

FT4   18,01       pmol/l     реф:12.00-22.00
TSH   1,63       mlU/l    реф: 0.27-4.20
Виждам, че съм в границите, да приема ли, че нямам нужда от консултация с ендокринолог?

# 28
  • Мнения: 3 037
Посочените хормони са добре, но това са само 2 от 5-те показателя на ЩЖ, така че само по тези изследвания не може да се изключи евентуален проблем. Peace

# 29
  • Мнения: 238
Гърне без похлупак, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт