Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 30
  • Мнения: 396
Моите от вчера са TSH 0.659  /0.350-4.940/ и ft4 1 /0.700-1.480/ исках всички ,но личния му пуснал само тези и като попитах защо не са всички не ми трябвали другите . TSH не е ли много ниско това означава ли,че има някакъв проблем?

# 31
  • На брега на реката
  • Мнения: 4 233
Сиси, не помня коя кандида имаше дъщеря ми, но гастрото спря и глутеновите храни, освен сладко и лактозните. Караше си на варени зеленчуци, ориз, бяло месо и по малко картофи. С диетата, пробиотиците и противогъбичния препарат успяхме за месец лечение да се справим с кандидата.
Мимозке, не всичко се отпуска по ЗК. Вероятно за това ти е пуснала само това. Трябвало е да попиташ какво ти пуска и за какво да доплатиш. Така на парче нищо не правиш.

# 32
  • Мнения: 490
Здравейте. Имам супер странен проблем, който малко ме шашна.

Имам болка в лявата ръка от доста време вече. Явява се тук-там, като настина или като си спя на лявата страна. Мисля, че имам заклещен нерв на плешката, имам и мъртва кост на китката.

Тук всичко е окей. Само че. Днес имам и леко гадене.


Разбира се след бърза справка в Гугъл излезе инфаркт. По принцип вярвам, че от сутринта досега все щях да разбера дали е инфаркт, но ме хвана страх.

Та: на какво може да се дължи болка в лявата ръка, сякаш е в костта я усещам, и гадене? Случвало ли ви се е?

На 23 съм. Принципно осъзнавам, че болката в ръката и гаденето може да са тотално несешвързани и гаденето да идва от чувствителния ми стомах, амааа. Кажете.

# 33
  • Мнения: 396
Знам,че не ги отпуска здравната каса казах му,че ще си платя,но лабораторията си тръгна вече и той ми заяви,че не ми трябвали 😐

# 34
  • София
  • Мнения: 2 778
Мимозка,според мен са добре. Хубаво е, че си започнала от някъде. Продължавай с другите. Полови хормони, антитела, витамини B12 и D,  магнезий, защо не и един кортизол.

Аут, не ми звучи като да е инфаркт. И аз се филмирам като ме заболят две, три неща в комбинация с гадене. Ама си знам, започна ли да виждам само инфаркти, инсулти и рак, значи става въпрос за ПА.

# 35
  • Мнения: 396
Започнала,но до никъде все така и по зле,вече нямам сила за нищо по цял ден лежа.Незнам какво се случва

# 36
  • Мнения: 1 582
Много ми е притеснино, правих пълни изследвания и ме плашат някои отклонения, особено като видях кръв в урината и цялата се треса, моля ви да кажете дали да се тревожа?
http://picbg.net/img.php?file=6b27d87ac357d5c8.jpg

# 37
  • Мнения: 396
А заплащахте ли нещо за изследването на витамините?

# 38
  • Мнения: 1 582
А заплащахте ли нещо за изследването на витамините?
Да, чакам ги

# 39
  • Мнения: 330
Споко, резултатите са доста добри. Да, има единични еритроцити, но не е нещо неспасяемо. Някакви циститни оплаквания имаш ли?
Левкоцити и СУЕ са в норма - т.е. - няма генерализиран възпалителен процес в организма.
Мечо грозде, червена боровинка, ако лекарят прецени - антибиотик.
Би трябвало урината бързо да се изчисти.
Все пак - не изключвай вероятността в лабораторията да е имало някакво замърсяване и резултатът да не е верен.
 

# 40
  • Мнения: 1 582
Споко, резултатите са доста добри. Да, има единични еритроцити, но не е нещо неспасяемо. Някакви циститни оплаквания имаш ли?
Левкоцити и СУЕ са в норма - т.е. - няма генерализиран възпалителен процес в организма.
Мечо грозде, червена боровинка, ако лекарят прецени - антибиотик.
Би трябвало урината бързо да се изчисти.
Все пак - не изключвай вероятността в лабораторията да е имало някакво замърсяване и резултатът да не е верен.
 
А това за еротриците, много е малка разликата, но ми е притеснено Sad нямам никакви оплаквания, освен понякога жълта урина, нищо друго.

# 41
  • Мнения: 13 930
Спокойно. Може би някаква пикочна инфекция, или си изпикала песъчинки и за това има кръв в урината. Нещо е раздразнило пикочните пътища. Всичко е точно.

# 42
  • Мнения: 1 582
Спокойно. Може би някаква пикочна инфекция, или си изпикала песъчинки и за това има кръв в урината. Нещо е раздразнило пикочните пътища. Всичко е точно.
Еми аз се бях изпишкала малко преди това и после се напънах да изпишкам поне малко за да дам пробата.

# 43
  • Мнения: 396
Колко заплатихте за тези изследвания?

# 44
  • Мнения: 3 080
Не се шашкай. Аз от над 10 години вечно на лабораторни ми излиза кръв в урината. Но всичко друго ми е наред. Въобще не му обръщат внимание. Нямам и оплаквания.

Общи условия

Активация на акаунт