Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 15
  • София
  • Мнения: 6 551
Момичета, имам вкъщи от диетичния хляб с овесени трици на Андрей Райчев, довечера ще го снимам.
Сега имам въпрос:
Какво мога да направя с изсушени ябълки? Ошав не обичам, но повече мразя да хвърлям годна храна. И трябва ли да ги накисна преди каквато и да е дейност?

Последна редакция: пн, 03 сеп 2018, 18:59 от Cuckoo

# 16
  • Мнения: 2 068
тия дни правих шунка, че отдавна не бях правил - дори линк няма да давам


другото занимание - сладко-лютиво от червени чушки по един различен начин


и водя трети ден борба със сума ти ябълки - мармалад, оцет, вино и още ...
иначе правих и една Дзверска мусака

# 17
  • ВАРНА
  • Мнения: 2 275
 Вчера се гмурках за рапани и ето резултата

# 18
  • Sofia, Bulgaria
  • Мнения: 709
Благодаря, Сем за новата тема! Heart Eyes

Тарама хайвер 
Много обичам, но само купен в кутийка мога да си позволя /т.е.липсва ми основният материал/.

и водя трети ден борба със сума ти ябълки - мармалад, оцет, вино и още ...

Не се мъчи, приемам подаръци, имам в какво и как да ги оползотворя  bowuu

# 19
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
  • Мнения: 14 776
не остана време за по-изтънчени занимавки с патладжана и тиквичките и само ги изпържих Simple Smile Simple Smile Simple Smile
от 14:30 до 18:30 изпържих три касетки тиквички и две патладжан.
сега остава да видя как да ги оползотворя.
дзверската мусака изглежда добре Simple Smile

Simple Smile Благодаря за темата.

в предната имаше въпрос за бъз.
струва ми се, че на снимката е дървовиден (свирчовина), от него се прави лимонадата.
за сиропа се използва храстовидния бъзак. този, който много мирише.
Simple Smile

# 20
# 21
  • София
  • Мнения: 6 532
Бърза вечеря - Провансалски тарт с домати и билки



# 22
  • Мнения: 2 068
заложих едни ябълкови оцети - по различен начин, да видим какво ще стане.
Моля без критики за пластмасовите бутилки - само една дамаджанка имам

# 23
  • Мнения: 6 381
Неаполитански разкош с крем
тук е без пудра захра , за да добиете представа как изглежда след изпичане

добиваме и още как, тези сладкишества Simple Smile ги издирвам от 2 години, може ли линк, когато си готова с рецептата?

Пилешки крилца в пепси кола https://pep-4o.blogspot.com/2017/12/blog-post_12.html с първа доза от сладко-киселия тайландски сос почти по Ванката Пейчев

Миш-маш със сурови чушки - летен и любим Simple Smile https://pep-4o.blogspot.com/2010/10/blog-post_04.html

# 24
  • Мнения: 1 469
Марчева, страхотно изглежда тво чудо, топличко с тея доматчета отгореей...
Бате, тези видове оцет как се пият бе? С какво мезе?🤣
Пепчо, мноого привлекателно изглеждат тия сладки. Не ми излизат от главата!
Добри, хммм, бръкна ми в зсравето с тия пържени тиквички и патладжан. Мога да ям от тях до припадък...и пак...и пак...

Не ми отговори ти в една друга тема...😟 мрън... newsm45

Последна редакция: пн, 03 сеп 2018, 23:06 от mitkoо

# 25
  • Мнения: 6 381
Добри, веднага се попрАви Simple Smile
Марчева, видях ги сладкишествата Simple Smile брашно манитоба има ли тук и от къде се купува? Доста връткава работа е май, обаче толкова ги харесах тогава, че съм способна да си поиграя.

# 26
  • София
  • Мнения: 6 532
Добри, веднага се попрАви Simple Smile
Марчева, видях ги сладкишествата Simple Smile брашно манитоба има ли тук и от къде се купува? Доста връткава работа е май, обаче толкова ги харесах тогава, че съм способна да си поиграя.
Пепи, сложни са пустите му сладкишчета, два дни си играх общо. Първи ден - събираш тестото, а то е трудно да се събере, играеш си с разточването за да е тънко и замразяваш, втория ден - правиш крем, пълниш и печеш, но си заслужава, ама ги видях и полудях, мнооого ги харесвам, едни хрупкави, крем разкошен, ароматен от цитрусите, заслужава си. Манитоба в итал. магазини, струва около 3.5 лв. / кг нещо такова. Ще ти пиша. Има опции,  Hug

Марчева, страхотно изглежда тво чудо, топлимко с тея доматчета отгореей...
....................
Не очаквах, Мите,  изключително лесно, а невероятно вкусно, ами италианска му работа. Заслужава си. Сега ще го пусна. Благодаря!   Hug

# 27
  • София
  • Мнения: 6 551

Ето моят хляб от трици, вече на 1/3. Вкусен е, макар и злогледен.
Пак да си питам какво да правя със сушени ябълки?

# 28
  • Мнения: 6 381
можеш да ги смелиш с други плодове /сушени и смесиш с ядки, семена, тахан, мед, и направиш някакви блокчета (сурови бонбони)
Така е , Марчева, връткави, но съм сигурна, че всяка хапка си заслужава. Миналата седмица бях в италиански магазин Simple Smile Но нищо, скоро пак имам път.

# 29
  • Мнения: 12 511
Към хляба от трици може да прибавиш и ленено брашно, оризово.

Редакция на ключовите думи на тема



Общи условия

Активация на акаунт