Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 30
 • Мнения: 2 064
Пишеш, че си направил скандал - това още по времето, когато не сте никакви, даже гаджета не сте.
Нормално е да те разкара.
За детето няма да коментирам, от постовете ти е ясно, че не ти е било особено приятно. Съвсем нормално е постъпила жената.

# 31
 • Мнения: 31
Пишеш, че си направил скандал - това още по времето, когато не сте никакви, даже гаджета не сте.
Нормално е да те разкара.
За детето няма да коментирам, от постовете ти е ясно, че не ти е било особено приятно. Съвсем нормално е постъпила жената.


Емма не че не ми е било приятно, но аз мислех че е доста рано да взимам някак си бащинско отношение към него. На първо време исках да станем приятели за да се отпусне и разположи то само към мен. Може би тук ми е грешката

# 32
 • Бургас
 • Мнения: 1 313
Пишеш, че си направил скандал - това още по времето, когато не сте никакви, даже гаджета не сте.
Нормално е да те разкара.
За детето няма да коментирам, от постовете ти е ясно, че не ти е било особено приятно. Съвсем нормално е постъпила жената.
Емма не че не ми е било приятно, но аз мислех че е доста рано да взимам някак си бащинско отношение към него. На първо време исках да станем приятели за да се отпусне и разположи то само към мен. Може би тук ми е грешката
Не бих казала. Това е просто предтекст според мен. Нормална жена не може да очаква, като не са се конкретизирали отношенията на други нива, някой да става авторитет за детето й. А и  това размотаване  на детето винаги с вас , от самото начало...Колкото и скорострелно да се развиват отношенията ви, тя какво: бавач или мъж търси!?

# 33
 • Мнения: 358
Валката, дори не и помисляй, че отношението ти към детето е изиграло някаква роля. Всъщност, абсолютно нищо не е изиграло роля. В определен момент, при определени обстоятелства си бил удобен и насреща. В мига, в който тя си е изяснила или са и изяснили как стоят нещата с другия - твоята съдба е била ясна. Това, че пред теб е изтъкнала мотивите, които ти сподели - ни най-малко не означава, че това е/са били причините, които са я провокирали да се раздели с теб. Ако съм стигнал до заключението, че трябва да скъсам с една жена, не и казвам в лицето, че вече не ме привлича визуално, не ми е на нивото или сексуално не ме удовлетворява. Бил си с този човек, показваш уважение и не му смачкваш самочувствието. Девойката едва ли блести с интелект, но считам, че е била достатъчно съобразителна и тактична, за да изтъкне доводи, които е преценила, че не биха те наранили толкова силно, така че - можеш да погледнеш и през призмата на това, че поне си бил отсвирен сравнително елегантно.

# 34
 • Мнения: 1 476
Но относно детето скарване дори с тих тон не мисля че щеше да се отрази добре. Аз водех нормални разговори с него с цел да се сприятелим и евентуално ако заживеем заедно тогава да взимам някак по сериозно отношение. 
Не говоря за скарване или шамарене. Не са това начините човек да се справи с разбесняло се хлапенце. Говоря за това в bold:
Последната ни среща беше за 4 дни на Морето по нейна работа която трябваше да ни сближи повече,защото другите срещи бяха с по една нощувка.Детето с чиста ръка на сърцето беше почти непоносимо сърдеше се за щяло и нещяло инатеше се за най дребни неща и така изнервяше най много нея.Аз не взех отношение с цел да не се бъркам в такова състояние на детето защото все още съм никой за него ние бяхме приятели гушкахме се говорихме си приказки и т.н.Оставях тя да се справя с него,за което на по късен етап бях обвинен.
Това състояние, което описвате, е най-нормалното състояние за едно малко дете Simple Smile Че и за не толкова малко. Това че смятате, че дете, което Ви разваля рахата е "непоносимо" и сте седели като страничен наблюдател, а не сте я попитали поне дали иска да помогнете с нещо не е правилен ход в подобна ситуация. Щом е била с детето, значи е гледала под лупа и какво ще е Вашето отношение към него, а то е било никакво - единственият по-лош вариант би бил да го нашамарите и може би така го виждате възпитанието на малко дете - скарване, наказание, шамар ако първите две не помогнат.

Това според мен има някакво отношение към цялата работа, така описано не ми звучи никак ОК, но вероятно цялостно не ѝ е допаднало прекарването. По какви точно причини - можем само да гадаем. Или е нещо друго, но във всеки случай е охладняла по различни причини от "признаването на чувствата". Вероятно признаването сте го направили точно защото сте започнали да усещате, че нещо охладнява и сте решили, че така ще я приближите към себе си, но реално има обратният ефект обикновено подобно нещо в такъв момент.

Какви са точно причините - не съм ясновидец, само тя може да каже, но извинения, разпитване и досаждане в подобен момент са силно противопоказни. Като ѝ мине, ще каже, ако все още имате някакви отношения, ама като каже не влизайте в оправдателен режим, защото съдейки от стила на темата подобен режим Ви идва лесно отвътре. Ако се стигне до там - изслушайте, не се оправдавайте или извинявайте (освен ако не го чувствате последното - тогава е достатъчно и кратко извинение без сълзи), помислете после върху казаното, ако се колебаете как да приемете - питайте тук, след като тук търсите съвети. На Ваше място така бих постъпил, ако държа на жената. Ако не - бих я зачеркнал. Във всеки случай бих си спестил подробни обяснения, оправдания, не прилича на зрял човек да го прави и наистина няма никакъв ефект. 

ps. за колко е важно отношението към нечие дете дори за един татко - мога да дам пример от собствен опит.
Скрит текст:
Като избирахме ясла, първоначалния избор, на който се бяхме спрели имаше някои подводни камъни, но щях да ги преглътна, ако не беше "тестовото" ходене на детенцето. Като го взимах, иначе адски претенциозната собственичка, която се пишеше за истинско гуро с децата, въпреки доста младата си възраст, не успя 10 минути да облече детенцето, въпреки че дори на кьопавата му баба ѝ отнема по-малко (за нас да не говорим - дори тогава отнемаше между секунди до 1/2 минута макс). Това категорично ме отказа на секундата от въпросната ясла. Ако съм самотен родител с дете - отношението на любовния ми интерес към детето ще е вероятно най-важния фактор.

pps. чувства по принцип е добре да се признават от някой мъж, когато една жена е благоразположена към признаващия, със сигурност не когато му е разсърдена/обидена/охладняла Simple Smile обратното поне при мен също е вярно Simple Smile

# 35
 • Мнения: 31
Второ - скандал и шантаж с обвинения. Супер зловещо някой да ти държи сметка за дефектите и да го използва срещу теб. Показва, че в главата си държиш скрита сметка с отметки, плюсове и минуси. И че при кризисна ситуация вадиш "черното досие" и почваш да шантажираш и мачкаш


Това ще се опитам да оборя.През цялата връзка която имахме в която съвсем отговорно мога да кажа отново че нейното желание да се получат нещата беше голямо и доста добре показващо.Но покрай това "обичам те"имаше и "аз всеки ден получавам неприлични предложения"  "всички мой бивши все още ме търсят и желаят"  'когато излизам винаги има някой който ме желае" и прочее и прочее.Да това ме сломи но не веднага преглъщах го защото мислех че е някаква моментна емоция.Но тези неща не бяха казани един или два пъти.И измежду тях "не вярвам че някога ще сме заедно" "Ти си този дето ....." Да това използвах срещу нея тези нейни думи който нараняваха мен който се опитах яко не бяха повтарани да бъдат пренебрегнати.Да изпуснах си нервите Признавам наговорих ги просто да я заболи и нея Да виновен не трябваше Но и аз мисля че имам Самочуствие.Точно и от тук е моята Логика миналото яко няма място в настоящето или в бъдеще неискам да зная.Не че неискам но ако не се налага няма да се превръща във бреме.Пак ще кажа не съм Идеален и няма и да бъда.

# 36
 • Мнения: 65
Значи тя идва на среща с теб с детето си. Това ми направи много лошо впечатление. Още в началото е нямала сериозни намерения, обичала те, дете ще си направите, фантазии някакви. Радвай се, че си се спасил, не е била тази жена за теб преди, не е и сега. Това да й се обаждаш и да й се извиняваш, не знам защо го правиш, но определено грешиш. Вероятно е искала да пробва с теб от някакви комерсиални подбуди, но е намерила по добър вариант. Намери си жена без дете, ще си спестиш много проблеми.

# 37
 • Мнения: 31
Бг Татко много от нещата описани от вас са може би така.Ще поясна за да нестане оправдание.Писах последна защото след десетина дена стана скандала ,а през това време нямахме време за среща и всичко бе по Телефон и ФБ.Но беше отбелязано от нейна страна че е било приятно че аз съм имал контак с детето но не и в скандала с майка си.Факт не и помогнах.Фак е също че чувствата ги казаха и показах преди тази среща.10 дена след тази наша среща нещата бяха нормални Пак с кроежи за събиране и колко много се желаем Плюс тези неща дето написах 'всички мой бивши все още ме търсят и желаят"  'когато излизам винаги има някой който ме желае" и други който имат и малко интимен характер затова ще ги спестя.Необяснимото в мен е че между "Планове за съжителство" и  и колко се обичаме продължиха и тези думи.След тези 10 дни аз явно се подадох и ги изказах като упреци.не съм се оправдавал пред нея защото нямах и нямам оправдание за мойте думи Грозно и Долно факт.Но се извиних извинявал съм се за много неща когато съм виновен Така съм възпитан.Думи също казани не еднократно "не си фактор в моя живот" след като преди два дни ти казват че "никога не съм вярвала че ще Бъдем заедно" за мен е объркващо Пък и когато си показал колко са ти силни чувствата Говоря от нейна страна и след това "аз имам неприлични предложения всеки ден"и т.н.
Не мисля че някой би казал такива неща на "Любимия/ата"

# 38
 • волно калдъръмче
 • Мнения: 3 980
Тази женица иска да я ревнуваш от бившите, иначе защо ще ти наговори всички глупости. Аз ти гарантирам, че за нейно най-голямо съжаление открито я ревнува единствено детето, което въобще не я удовлетворява. То иска майка си само за себе си и привлича вниманието ѝ с непростимото си поведение. Да, ядосва я, но в този момент тя е само негова и това му харесва. Момче ли има?

Добре, че те е оставила на мира. Голяма беля ще си вкараш с такава жена.

# 39
 • Paris, France
 • Мнения: 3 251
Валката, конкретната жена има поведенчески и психологически проблеми. Нормална жена не изтъква, че непрекъснато получава неприлични предложения и бившите и я търсят. Всички нормални жени, млади, стари, дебели, слаби, красиви или грозни получаване непрекъснато предложения и комплименти, защото такава е мъжката натура. Повечето мъже не пестите комплименти към всяка срещната и нямате нищо против да минете, с извинение, всяка бивша. Това мъжете го знаете

Жена с дете не е жена от първа категория в смисъл за новите мъже с които се запознава. Ти си лапнал въдицата и си хукнал да се срещаш с нея.

Как така ходи по работа а е с детето? И с тебе? Каква е тази работа, при която се моткаш с детето по морето? Ти ли го гледаше докато тя ходи по работа?

Правилно си се дистанцирал, докато тя се занимава с детето. Мене би ме изнервило нов човек да се намесва. Моят син беше много палав и съответно не го водех по срещи с приятелки. Ако нямаше кой да го гледа не отивах на срещата и го водех в парка. Една майка познава детето си и знае какво да очаква от него в поведенчески план. Не можеше ли да го остави на бащата или родителите си и да дойде сама?

Мисля, че се е срещала с тебе за да приключи, дето се вика, стара тръпка. Изконсумирали сте тръпката, начесала си е самочувствието и се е омела.

# 40
 • Мнения: 31
"Как така ходи по работа а е с детето? И с тебе? Каква е тази работа, при която се моткаш с детето по морето? Ти ли го гледаше докато тя ходи по работа"


Невена,тя е певица и има школа едно от нейните деца имаше конкурс.Нейният син трябваше да остане при родителите и,но в последният момент отказаха и имаше скандал с тях и тя ми сподели за него. Успокоих я че за мен детето няма да е проблем за нея явно е бил.На самият концерт да детето беше при мен и се радвахме заедно. За което пак бях "Похвален" че се радвала че съм имал Отношение към детето. След концерта заваля дъжд и се прибрахме в читалището и детето беше гушнато в мен през цялото време.

# 41
 • волно калдъръмче
 • Мнения: 3 980
Ти си просто чудесен. След събитието как бяха нещата? В смисъл като се върнахте от пътуването. Новият ерген ли е?

# 42
 • Sofia
 • Мнения: 3 942
В ранен етап на връзката приказките за голямата любов, съвместен живот и деца са с цел захапване на кукичката. Преценила е , че търсиш сериозни отношения и  предлага мечти.
Иначе мъж, който търси само забавления, тези думи ще разкарат с 300.
Репликата, че е човека само за секс , показва че е имала очаквания, които не си удовлетворил и е разочарована. Не си и дал нещо важно за нея.
Не си струва да занимаваш повече съзнанието си с тази история. Не е твоето момиче. Това че има дете изобщо не я прави зряла и отговорна. А факта,  че го влачи по срещи, кара те да ревнуваш, играе игрички с теб и с други  ме кара да мисля че нито е умна, нито свястна.
И последно - като споделяш лични неща , ако за теб не е важна анонимността, запази поне  тази на другите участници. Не влизай през фб.

# 43
 • Сф
 • Мнения: 3 535
Е, той си търси приятелка.И снимка е джаснал!:smirk:

# 44
 • Мнения: 1 675
Е, той си търси приятелка.И снимка е джаснал!:smirk:
А дали си търси приятелка-нова-любов или просто търси някоя, с която да натрие носа на бившата под наслов "и мен ме желаят и искат, ти кат ни ма щеш" придружено със съответния статус и снимчици е ФБ, можем само да гадаем.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт