Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 32 306

Hayat bazen kaybettiğin yerden başlar. - Животът понякога започва от мястото, където си го изгубил. Elimi Bırakma -  Не пускай ръката ми
Резюме
Сериалът „Не пускай ръката ми!“ е семейна драма, която ще ни убеди, че семейството е фундаментът на обществото и че е нужно хората да полагат усилия да останат заедно, за да бъдат обединени от общото си минало и настояще.
Генералният директор на холдинга г-н Азми иска да сложи ръка на компанията и за целта е замислил коварен план.
Всичко започва от това, че Дженк заминава да учи в Америка, Мелис се запознава с Ефкан, а Арда има проблем с наркотиците. И така няма да остане никой, който би могъл да се интересува от компанията, а Азми ще ръководи всичко.
Планът на г-н Азми пропада в момена, когато Дженк решава, че е нужна промяна. Отначало Дженк ще повлияе на живота на сестрата и брата, а после (според исканото от г-жа Фериде) ще започне да се интересува от компанията и да се бори с враговете на семейството.
Животът на Дженк се променя, когато той се запознава с Азра след идването му от Америка.
Първоначално Дженк възнамерява да продаде компанията и да уреди живота си, но виждайки Азра как се грижи за брат си, той самият започва да се интересува от роднините си.
Азра като с вълшебна пръчица ще се докосне до живота на Дженк, а г-жа Фериде ще я закриля и ще я вземе в дома си, като ще обяви, че й оставя наследството.
Азра и Дженк ще спорят непрекъснато, въпреки че се харесват един друг и въпреки не могат да си го признаят.
Обидите и на двамата ще бъдат изтрити от общата им болка. И двамата са загубили бащите си.
Дженк първи ще си признае, че се обвинява за смъртта на баща си, което ще бъде и първата стъпка към промяната…Elimi Bırakma -  "Не пускай ръката ми"
всяка неделя  от 20.00 часа по TRT1 tv 


Може да  гледате сериала онлайн тук: 


Информация за сериала можете да намерите тук: 
С участието на :

Продукция на: Üs Yapım   
Режисьор: Sadullah Celen
Сценаристи: Nilüfer Aydın ve Volkan Yazıcı
Изп.продуцент: Erkan Akın
Директор: Süreyya Yaşar Önal   

Предишни темиДобре дошли в новата тема за любовта, за семейството, за живота, който понякога започва от мястото, където сме го изгубили....

# 1
# 2
 • Мнения: 32 306
Момичета, добре дошли в новата есенна тема  Hug Да я изпишем с приятни моменти в сериала и най-важното Мерт да се срещне със сестра си  Praynig

Цвети благодаря за поздрава  Hug Дано тази тема да е на късмет да се случват занапред само хубави неща.. Hug

# 3
 • Мнения: 1 269
Ани Hug страхотна е новата тема. Благодаря!
Аз отивам да лягам, че утре ме чака много работа.
Много се изнервих от някои сцени в днешния епизод, но си признавам серята беше по динамична. Дано и рейтингът да го потвърди.
Ох идеми тази Сумру да я  #2gunfire нагла, подла измамница. И като си представя, че такива хора съществуват ми идва да  #Cussing out
Мненивето за епизода си го постнах в старата тема #Crazy докато се опиша вие я завършихте.
Утре ще гледам 7-и епизод преведен и 8-и епизод с руски буквички, на английски не го намирам.
Лека и спокойна нощ!

# 4
 • Мнения: 32 306
Боби да ти е спорен деня и приятна работата  Hug
Радвам се, че темата ти е харесала. Снежи и Гости избраха цвета и идеята, което е половината от работата за една нова тема, аз само я направих....

# 5
 • Мнения: 7 118
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

АниHug темата е прекрасна.  Heart Eyes Много ти благодаря. bouquet

Серап е права в едно - Азра може да не е излъгала тях, но Фериде - да, и то заради Сумру.  ooooh! Тя я изгони на улицата, а Азра проявява лоялност към нея.  ooooh! Дженк никак не е прав, че разкри истината точно на рождения ден на баба са - има и друго време. Ама сериал да става - да е по-драматично. Wink

Честит първи учебен ден на учители и ученици! bouquet

Хубав понеделник! bouquet

# 6
 • Мнения: 3 537
Добро утро! Аз не гледах снощи. Мерт пак ли не се намери?

# 7
 • Мнения: 684
Прекрасно оформена тема, в цветовете на сезона. Листопада е страхотен! Още не съм започнала да гледам сериала, защото очаквам да понабере серии, че чакането от седмица на седмца супер ме изнервя. Но ви чета редовно, така че когато започна да гледам ще е компетентно ... Simple Smile Виждам по публикуваните класации в другите теми, че Алп Навруз и Алина Боз са най-обсъжданите актьори, надминават дори Птичките Джан и Демет.
Гледах и много харесах Алп в Г-жа Фазилет.

# 8
 • По света и в нас.
 • Мнения: 3 323
Да се цопна и аз в новата тема. newsm51
Честит празник ,ако има именички. bouquet

# 9
 • Мнения: 3 537
Тереза Трайкова сподели връзка в групата MELEK TEAM-ТУРСКИ СЕРИАЛИ.
1 час ·

-Честит рожден ден!
- Какво е това?
- Истината! Истинското й лице, бабо! Ти знаеше ли за това, бабо?
- Не, не знаех!
- Казах ти, че ще представя истинското й лице.
- Жената, с която си отишла да подадеш жалба заради брат си е г-жа Сумру и ти го скри от мен.
- Заблуди всички! Г-жа Фериде, Дженк, оплете ни в игрите си. Повече не го прави!
- Не съм заблудила никого!
- Но си заблудила майка ми!
- Как може да си такава пред хората, които толкова те обичат?
- Стига толкова! Стига!
- Г-жо Фериде!
- Бабо!/melekteam

# 10
 • Мнения: 3 411
Здравейте, момичетата и в новата тема!doh

Ани  Hug, станала е наистина прекрасна!
Есенна, но толкова цветна и ярка, че е запазила в себе си вкуса на лятото, с което все още не ни се иска да се разделяме!  Колажите са уникални и включват всички сюжетни линии. А този със Сумру е направо в десятката. Хитрата лицица дано скоро си намери майстора.
Да си пожелаем много интересни моменти, добро настроение и скоро да пишем в нея не само за омраза, а и за любов. Като стигнат критична точка, нещата между Дженк и Азра ще тръгнат в обратна посока, вярвам в това. Защото никой не може да заповядвана сърцето си...


Цитат
Значи Азра всичко крие от Дженк - дори за болестта на родната му баба, защото тя така е поискала...Сега отново Дженк е виновен и трябва да стане разследващ полицай, за да разбере какви сестри са Азра и Джансу....
Много едностранно ...... винаги Азра е невинна, а Дженк е виновен....
Азра имаше хиляди пъти възможност да разкаже на Фериде коя е....Нали Фериде обяви пред цялото семейство, че познава много добре Азра и й се доверява.....Май излезе истината, че изобщо не я познава и не знае нищо за нея.....
Извинявам се, но не се въздържах...чувството ми за справедливост написа това.....

Мила, Ани Hug
И моето чувство за справедливост ми налага да ти отговоря на този пост.
Не можах да го направя снощи, защото вече бях изключила лаптопа като го прочетох, а от телефона не става.
Оцветеното в червено никога досега не съм го казвала, дори не съм си го и помисляла.
Харесвам много и Дженк и Азра, но когато се налага, критикувам и двамата.
И си ги обичам и двамата такива каквито са.
Млади, зелени, неопитни, импулсивни, горди, непримирими, но също така и смели, отговорни, благородни и честни млади хора. С една дума – разноцветни.
И искам да уточня, че коментирам само конкретната ситуация с рождения ден, а не по принцип.
Първо искам да кажа, че според мен най-големия виновник за създалата се сложна ситуация и ескалирането на емоциите, е баба Фериде.
Тя избра този начин да реши проблемите на семейството си и тя забърка и без това измъчената Азра в плана си. Грешката на Азра е, че в наивността и добротата си не си даде сметка в какъв водовъртеж от лъжи и интриги ще се замеси. Сега никой не се сърди на Фериде, всички обвиняват Азра.

Какво да направя, не ми харесва импулсивността и агресията на Дженк в конкретната ситуация с подаръка на Фериде. Не мисля, че без да знае как точно стоят нещата, би следвало внука да преподава уроци за живота на възрастната си баба. Постъпката му може и да е правилна, но не и подхода.  Ако смята, че баба му е сгрешила в преценката си и е била заблудена от Азра, има хиляди начини, по които да й го покаже. Но само ако  сигурен, а той не е. И резултатът е налице, Фериде припадна, което показва, че той сгреши. Но пък дано всички да разберат за болестта й, както  и за далаверите на Сумру и Джемре.

Защо Дженк не пожела досега нито веднъж да седне да поговори с баба си и да  сподели истинските си чувства, както и какво го притеснява. Но в същото време може да събере цялото семейство накуп, Сумру, Джемре, Азра и да устрои този зрелищен цирк, целящ да злепостави алчната Азра. Какво да правя, не ми харесва. Това не е истинския Дженк, онзи който толкова много харесвам. Това е неовладяната емоционалност на Дженк, която винаги му върши лоша услуга.

Колкото до това, че Фериде не познава добре Азра, съгласна съм и винаги съм я осъждала за това, че не се поинтересува достатъчно за проблемите на Азра, въпреки  че има такива грандиозни планове за нея. Нима не е странно, че тя дори не знае точно какво се е случило със семейството й и как се е оказала на улицата. Кои са тези хора, защо са го сторили и какво правят сега. За мен това е изключително странно и си е грешка изцяло на Фериде.
Азра не може насила да й сподели какво е преживяла, да не говорим колко е болезнено за нея това. Но явно е трябвало, защото сега цялата помия ще се излее върху нея. В очите на всички тя е алчна измамница, която иска да им отнеме семейното богатство. Дори ние, които знаем, че не така я обвиняваме, та камо ли сем. Челен.  Видяхте ли във фрага как Серап я влачи по стъпалата на къщата, за да я изхвърли...

Казвам всичко това с условието, че нещата може изобщо да не са такива, каквито ни изглеждат в момента. Защото това е само фраг, а  в тях често ни заблуждават. Може да се е случило нещо преди това, което да обяснява поведението на Дженк.

Аз принципно избягвам да коментирам преди да съм гледала епизода, защото много често като изгледам с буквичките тотално си променям впечатлението за някои от ситуациите в серията. Например така беше в миналия епизод. Диалозите бяха много важни в него.

И сега явно на трябваше да го правя, за да не ядосвам моята скъпа дружка Ани, която толкова много уважавам. Макар че щом спорим, значи сериала ни е интересен, нали?

Който пръв хване превода на епизода като го пуснат свободно мамашите, да го донесе веднага тук, защото ми се иска да го изгледам веднага. А и довечера пак съм на кино. Ще гледам онлайн „Забранената ябълка“.

Прекрасен ден и успешна нова седмица, момичета! Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower

                               

# 11
 • Мнения: 3 537
Цитат
Виждам по публикуваните класации в другите теми, че Алп Навруз и Алина Боз са най-обсъжданите актьори, надминават дори Птичките Джан и Демет.

# 12
 • Мнения: 3 411
Ето го и рейтинга на снощния епизод.
Добър е, но все пак конкуренцията още не е настъпила.

📌Рейтинги 16.09.2018 г.

TOTAL: 
 
1. Не отпускай мою руку - 5.48%👇
11.Лучше бы мы никогда не повзрослели - 2.44%👇
9. Не отпускай мою руку/озет/ - 2,55%

АВ:

1. Не отпускай мою руку - 5.97%👇
5. Лучше бы мы никогда не повзрослели - 3.22%👆
9. Не отпускай мою руку/озет/- 2,31%

И в социалните мрежи.


# 13
 • Мнения: 275
                           Добър ден на всички в тази прекрасно направена тема!
 
  Днес е един  хубав ден от календара на месеца,както за празнуващите  така и за тези, за които бие училищният звънец!На добър час    наше Училище!
 Хубавите дни носят щастие.От сърце Ви го пожелавам1
Всеки от нас е заченат с Любов,прегърнат с Надежда и отгледан с Вяра!
Нека утрините Ви носят Надежда,Вярата да   не Ви напуска,а Любовта да е винаги до и във Вас!

          От мен за всички в темата                           За Ани           Ималко хумор         Успешна  седмица и приятен ден на всички!  В

# 14
 • Мнения: 3 411
Вера Hug

Момичета, ето първия превод на руски на 8 епизод.

https://vk.com/feed?z=video-149512731_456243934%2F5273a6534722d9 … 100681614_1880061

Може да се гледа или сваля и оттук.

https://cloud.mail.ru/public/AgDv/KFbZxA8s5

Приятно гледане!

Общи условия

Активация на акаунт