Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 13
Venus Velocity осигурява ефективна, бърза и несъздаваща дискомфорт епилация на лицето и тялото, като използва най-съвременна лазерна технология.

Как действа
Цикълът на растеж на космите включва три фази: анаген (фаза на растеж), катаген (фаза на преход) и телоген (фаза на покой). Venus Velocity използва лазерна технология, чрез която въздейства на космения фоликул в анагенната фаза, през която окосмяването се повлиява най-добре от процедурата. Около 30% от космите са в тази фаза в даден момент, поради което са необходими няколко процедури за постигане на видими резултати. Venus Velocity прилага енергия в космения фоликул, където енергията се поглъща от косъма. Това унищожава фоликула, така че косъмът не може да расте повече, което води до постоянно намаляване на окосмяването.

Бързи процедури
Нежеланото окосмяване се премахва за по-кратко време в сравнение с традиционните процедури, дори и при големи участъци на тялото.

Не създава дискомфорт, независимо от цвета на кожата
Процедурите са безопасни за кожата, независимо от цвета, дори и при по-тъмна кожа. Модерната система за охлаждане се задейства при контакт, за да гарантира, че кожата винаги е защитена и процедурата не създава дискомфорт.

Без необходимост от възстановителен период
Може да се заемете с обичайните си дейности веднага след процедурата.

Venus Velocity премахва наприятното усещане от епилацията с удобни, ултра-бързи процедури, така че най-накрая може да се насладите дълготрайно на красотата на гладката кожа.Как да получите пълен пакет безплатни процедури с Venus Velocity
За да бъдете един от двамата късметлии, които ще получат пакет процедури за обезкосмяване на крака или ръце по избор е необходимо:
- Да споделите като коментар в темата какви са тенът на вашата кожа и цветът на вашите косъмчета и кой е използваният от вас метод за обезкосмяване в момента.
- Да нямате против да застанете пред камерата на BG-Mamma при първата си процедура, за да споделите своите впечатления за това наистина ли е така бърза и безболезнена и как се чувствахте докато протича.

А ако искате да удвоите шанса си за спечелването на наградата, можете да се включите в консултативната тема на специалистите, работещи с Venus Velocity и да зададете своите въпроси към тях ТУК.

На 10.10.2018 ще бъдат изтеглени двама сред всички участници, които ще получат пълен пакет процедури на половинки крака или ръце с Venus Velocity, и ще бъдат обявени в настоящата тема.

________________________________________________________
*Моля, запознайте се с общите условия на нашата активация ТУК

Последна редакция: вт, 25 сеп 2018, 11:05 от Pедактop

# 1
 • София
 • Мнения: 1 118
Тенът на кожата ми е тъмен, а косъмчетата черни. В момента използвам епилатор за обезкосмяване. Много бих искала трайни резултати.

# 2
 • Мнения: 1 146
Кожата и космите са ми светли. Най-често използвам епилатор и кола маска . Когато ми станат твърде тънки на краката , минавам и няколко пъти с бръснача. Нямам против да застана пред камерата и да дам своите отзиви. Зададох си въпроса в консултативната тема.

Последна редакция: вт, 25 сеп 2018, 11:40 от alayne

# 3
 • софия
 • Мнения: 1 220
Тенът и окосмяването ми е светло. Използвам кола маска.

# 4
 • Мнения: 751
В момента имам хубав летен загар, но по принцип кожата ми е нормално, а не бледо бяла. Косъмчетата са средно тъмни, нито руси, нито черни. Ползвала съм епилатор, но косъмчетата врастваха и карам на самобръсначка.

# 5
 • Мнения: 556
Тенът на кожата ми в момента е светъл, косъмчетата също. Използваният метод за обезкосмяване в момента е епилиране.

Нямам против да застана пред камерата на BG-Mamma при първата си процедура, за да споделя своите впечатления за това наистина ли е така бърза и безболезнена и как се чувствах докато протича.

# 6
 • Мнения: 248
Тенът ми е тъмен, окосмяването тъмно. Използвам дамска самобръсначка.

# 7
 • Мнения: 1 976
С много бяла кожа съм, а косъмчетата са черни. В момента използвам епилатор за обезкосмяване,но резултата е много лош.С удоволствие бих дошла на процедурите при вас и бих споделила резултата!

# 8
 • Мнения: 271
Кожата ми е нормална ,повече към светла. Лятото използвам самобръсначка, зимата кола маска.Космите ми са тъмни, но тънки и меки.
 Нямам нищо против да застана пред камера и ще си задам въпроса в другата тема.

# 9
 • Мнения: 4 455
Много бяла кожа със светли косъмчета, най-често използвам дамска самобръсначка.

# 10
 • На брега на морето
 • Мнения: 462
Светла кожа, светли косъмчета на ръцете, на краката са една идея по-тъмни, ползвам самобръсначка и кола маска=

# 11
 • на последния етаж
 • Мнения: 5 143
Тенът и окосмяването ми са светли. Използвам кола маска.

# 12
 • Мнения: 2 199
Кожата ми е много светла, а косъмчетата много тъмни и за това много си личат.
В момента използвам епилатор, но за жалост от него получих много враснали косми, които са особено неприятни.

# 13
 • Горна Оряховица
 • Мнения: 643
тенът на кожата ми е светъл, косъмчетата са светло кафеви.

# 14
 • Мнения: 249
Моята кожа е тъмна , с тъмен загар съм и с остри, тъмни косъмчета.Ползвам епилатор и бръсна при липса на време краката си.Ръцете само епилирам. Живея в Ловеч , но съм от София.

Общи условия

Активация на акаунт