Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 478

Добре известен е фактът, че нежната и деликатна кожа на бебето изисква специални грижи, за да бъде здрава, мека и подхранена. Поради недоразвитите си защитни свойства и под влияние на външни фактори като влага, студ, сух въздух, замърсявания, както и на някои съставки в бебешките козметични продукти, тя е лесно податлива на зачервявания и раздразнения.

Съобразявайки се с всичко това, формулите за бебешки продукти на NIVEA са специално създадени, за да осигурят надеждна защита от алергични реакции и да подпомогнат естественото възстановяване на нежната кожа на най-малките, както и способността ѝ да задържа влагата.
Особено важна за специалистите е обратната връзка с потребителите и отзивите за качеството на техните продукти. За тази цел бе направено проучване и бяха анкетирани група потребители на форум BG-Mamma, които получиха възможността да тестват комплект продукти на NIVEA Baby.
Анкетата бе проведена сред 31 потребители, 38,7% от които са родители на деца на възраст от 1 до 6 месеца,  25,8% – на деца на възраст от 7 до 12 месеца и 35,5% – на деца над 1 година.На въпроса „Какви продукти използвате най-често при ежедневните грижи за бебето?“ родителите дават следните отговори:
•   Мокри кърпички – 27 човека
•   Шампоан – 26 човека
•   Сапун – 15 човека
•   Слънцезащитен лосион – 13 човека
•   Крем против подсичане – 16 човека
•   Хидратиращ крем – 18 човека
•   Пудра – 5 човека
•   Друго – 1 човек

На въпроса „По скалата от 1 до 10, доколко сте доволни от качествата на продуктите NIVEA Baby?“ над половината от анкетираните – цели 64,5% – дават оценка 10, 22,6% – оценка 9 и 12,9% – оценка 8, което се вижда и на съответната диаграма:С помощта на въпроса „Защо?“ потребителите обосновават своите отговори така:
„Защото са изпитана марка.“
„Много са нежни, идеални за чувствителна кожа и ухаят прекрасно.“
„Качествени продукти, доказали се през годините!“
„Продуктите се понасят добре от детето ми, без обриви, зачервявания.“
„Не дразнят кожата и очите.“
„Нежни са към бебешката кожа и ухаят чудесно.“
„Изключително добре хидратират,почистват и предпазват от слънцето.“
„Продуктите имат хубава текстура.“
„Защото съставките са специално подбрани за чувствителна кожа. Не дразни очите и не предизвиква сълзи.“
„Защото съм спокойна, че детето ми е защитено с тях.“
„Миришат чудесно и почистват добре.“
„Защото са нежни, безопасни и ефективни.“
„Качествена козметика на добра цена.“

и др.

При отговорите на въпроса „Какво е най-важно за Вас при пазаруване на бебешка козметична серия?“ най-висок процент – цели 91% – е събрал отговорът „Доверие в марката“. На второ място с 60% е отговорът „Натурални съставки“. „Представяне на продуктите в сайта“ и „Цена“ са на трета и четвърта позиция с по-ниски, но не и пренебрежимо малки проценти.Интересни отговори получихме и на въпроса „Кой е любимият Ви продукт от серията NIVEA Baby?“. На първо място потребителите поставят „Нежен шампоан за коса и тяло“, на второ – „Мокри кърпички“, трето място си делят продуктите „Хидратиращ лосион“, „Хидратиращ крем“ и „Слънцезащитен лосион SPF50+“. На следващата диаграма можете да видите какво е съотношението на процентите:На въпроса „Бихте ли препоръчали NIVEA Baby на други майки?“, 100% от нашите потребители отговарят с „Да“. Този отговор красноречиво доказва доверието на българските майки към марката NIVEA и тяхната удовлетвореност от качеството на нейните продукти.

Последна редакция: ср, 10 окт 2018, 13:39 от Pедактop

# 1
  • Мнения: 478


Времето за къпане е специален момент както за двамата родители, така и за бебето, и е важно да се уверите, че се грижите за деликатната бебешка кожа правилно, докато се забавлявате във ваната.
Има определени неща, които трябва да бъдат взети предвид при къпането на новородените. Бебешката кожа има различни нужди спрямо тази на възрастните и може да бъде изключително чувствителна. Важно е да запомним това и да го прилагаме при къпането на бебето, за да има мека и здрава кожа.
Всички съвети и препоръки за къпане на бебето можете да прочетете ТУК.

# 2
  • Мнения: 174


Измиването и къпането на бебето е жизненоважна част от грижата за него. С внимание и нежност можеш да превърнеш този момент в изключително приятно изживяване и за двама ви. Времето за баня e изключително събитие, при което майката изгражда връзка с бебчето.

Отговори на въпросите "колко дълго трябва да се къпе бебето", "необходимо ли е да къпя бебето си всеки ден" и още много други ще откриете ТУК.

# 3
  • Мнения: 174


Кожата е най-големият орган на тялото – тя защитава от микроби както бебетата, така и възрастните, помага за регулирането на телесната температура и ни позволява да чувстваме топлина и студ, както и да докосваме предмети.
Грешно е да се смята, че бебешката кожа е същата като тази на възрастните. Тя е много специална и деликатна, защото слоевете ѝ все още не са се развили напълно. Открийте как протича развитието им и по какъв начин можете да подпомогнете този процес ТУК.

# 4
  • Мнения: 174


Подсичането се случва, когато кожата, която е била в контакт с пелената, се зачервява, затопля и получава раздразнение. Бебето може да има и лека треска. Подсичането е много често срещано явление, особено при бебетата на възраст 9 – 12 месеца.
Повечето бебета страдат от подсичане в даден момент през първата си годинка, но можете да вземете мерки, с които да го предотвратите. Какви са те можете да прочетете ТУК.

# 5
  • Мнения: 174


Основен приоритет на всяка една майка е безопасността на бебето ѝ и е изключително важно да знае, че бебешките продукти, които използва, са преминали всички необходими тестове за безопасност.
Историята за това как „Байерсдорф“ осигурява най-високо качество и стандарт на сигурността за здрава бебешка кожа във всички бебешки продукти на NIVEA можете да прочетете ТУК.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт